Steta sto nisu uzeli jedan prsten zajedno.Clutch je napisao/la:
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Čim se spomene Brandon, sjetim se ovoga.BernardBarnjak je napisao/la:![]()
Emotivno.Clutch je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Valja gledat, iako u pola 7 valja na bus, ko ga yebe.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bit ce to pravi show veceras 
Previše se očekuje od te utakmice, ne bi me začudio da završi sa 20+ za ratnike.
Mene samo zanima sta ce bit izmedju KD i WB, a inace blowout ce biti ****.Reds1234 je napisao/la:Bit ce to pravi show veceras
@Neutral Ma ne ocekuje, nego cekaju da vide situaciju izmedju WB i KD, sve osim pobjede gsw je veliko iznenadjenje.
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 03 nov 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kakav će procenat šuta imati Russel
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne mora znacit,al s obzirom na ovo zasad,jedino nas 60 poena Westbrooka moze izvucSarmelino je napisao/la:Mene samo zanima sta ce bit izmedju KD i WB, a inace blowout ce biti ****.Reds1234 je napisao/la:Bit ce to pravi show veceras
@Neutral Ma ne ocekuje, nego cekaju da vide situaciju izmedju WB i KD, sve osim pobjede gsw je veliko iznenadjenje.
Ma ocekujem i ja poraz,nek bude bar nesto pristojno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
OKC uzima lagano
Meni dosta da se Wb ne pozddravi s njim,a o pobjedi da ne pricam.Reds1234 je napisao/la:Ne mora znacit,al s obzirom na ovo zasad,jedino nas 60 poena Westbrooka moze izvucSarmelino je napisao/la:Mene samo zanima sta ce bit izmedju KD i WB, a inace blowout ce biti ****.Reds1234 je napisao/la:Bit ce to pravi show veceras
@Neutral Ma ne ocekuje, nego cekaju da vide situaciju izmedju WB i KD, sve osim pobjede gsw je veliko iznenadjenje.![]()
Ma ocekujem i ja poraz,nek bude bar nesto pristojno.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Mogla bi ovo klasična navlakuša kladionica biti, svako igra over, a ono bude under, #JustSayingBesic je napisao/la:Kakav će procenat šuta imati Russel
B2B tekma Oklahome protiv ozbiljnih ekipa. Biće gotovo do kraja treće.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Veceras na ovom forumu svi ocekuju nekakav fajt Russa i KD, ignorisanje, svadje huha i slicno, a na kraju ce momci se regularno pozdraviti, razbaciti koju, odigrati utakmicu i svako sebi, nisu to kocijasi jbt. Russ ko Russ bit ce dodatno motivisan zbog GSWa i KDa i to je to, vjerovatno ce i izgubiti jer im je i b2b tekma jos.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Reakcija Calderona na 0:03Neutral je napisao/la:
Čim se spomene Brandon, sjetim se ovoga.
A, Barnes, kao da je vidio lom noge i sl
- IlCapitano
- Kontakt:
- Sir Oliver
- Kontakt:
DJ Augustine 
nisu ga trebali pustiti da ode iz denvera...
nisu ga trebali pustiti da ode iz denvera...
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Upravo tako i ja mislim, normalno ce se pozdraviti, a sad ova neka ocekivanja ignorisanja, svadja i sl. su smjesnabodi123 je napisao/la:Veceras na ovom forumu svi ocekuju nekakav fajt Russa i KD, ignorisanje, svadje huha i slicno, a na kraju ce momci se regularno pozdraviti, razbaciti koju, odigrati utakmicu i svako sebi, nisu to kocijasi jbt. Russ ko Russ bit ce dodatno motivisan zbog GSWa i KDa i to je to, vjerovatno ce i izgubiti jer im je i b2b tekma jos.
Ide prvo sad da vidimo nurkica pa onda koliko budem imo snage gsw-okc
Ja bas nekako mislim da ce Russ prema KDu odreagovat ko KG prema Judi svojevremeno kad je u Heat presao.
da ga hoce embid ovako prekucat, saban teski
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.