SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
I tako nista od mog prvog mjesta.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Osim sto uvjerljivo uzimasSarmelino je napisao/la:I tako nista od mog prvog mjesta.

De bolanSiamoNoi je napisao/la:Osim sto uvjerljivo uzimasSarmelino je napisao/la:I tako nista od mog prvog mjesta.

Evo i Wall mi sad na GTD presao, ma divno

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Nema ni njemu Bledsoa
S time da je tebi IT jedan od nekoliko all star igrača,a njemu je Bledsoe praktički prvo ime na rosteru.U prijevodu ja bi se propucao da to ne dobijem 

Ima momak solidnu all around ekipu,pa i ja cu se..SiamoNoi je napisao/la:Nema ni njemu BledsoaS time da je tebi IT jedan od nekoliko all star igrača,a njemu je Bledsoe praktički prvo ime na rosteru.U prijevodu ja bi se propucao da to ne dobijem

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sad mi stave igraca na Injured kad su sva tri dobra FA pokupili

Kao što rekoh.SiamoNoi je napisao/la:Osim sto uvjerljivo uzimasSarmelino je napisao/la:I tako nista od mog prvog mjesta.
A ja sam žestoko popušio bezveze se nadajuci do jučer da ovaj ipak ima neke šanse pa sam tri FA propustio koja će razvaljivat kad krene playoff.Nema teoretske šanse da povezem dvije pobjede u PO.Eventualno bi mogao prvu dobit kad bi protiv 075 igrao,ali on izgleda neće ni uć.
Taman da preuzmes ulogu komesara sljedece sezone ako ne udjes u druguSiamoNoi je napisao/la:Kao što rekoh.SiamoNoi je napisao/la:Osim sto uvjerljivo uzimasSarmelino je napisao/la:I tako nista od mog prvog mjesta.
A ja sam žestoko popušio bezveze se nadajuci do jučer da ovaj ipak ima neke šanse pa sam tri FA propustio koja će razvaljivat kad krene playoff.Nema teoretske šanse da povezem dvije pobjede u PO.Eventualno bi mogao prvu dobit kad bi protiv 075 igrao,ali on izgleda neće ni uć.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
One night to go 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
U ass će te prestići i odlučuje FG% koji vam je u 1%Sarmelino je napisao/la:One night to go
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Suti bolan,razmisljam da izbacim igrace zbog procenataTracy3McGrady je napisao/la:U ass će te prestići i odlučuje FG% koji vam je u 1%Sarmelino je napisao/la:One night to go

Nek se preda ko pravi franuz

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma šta će ga prestić.Ne vidim kako ovo moze izgubit.
Iznenađujući pobjednik ako se mene pita.Mislio sam da će Bobadilla uzet kad su meni otpali Lowry,Love i Durant jer ima najbolji roster.
Zasluženo svakako,iskoristio si priliku
I ovako imam male šanse u PO,a sad gledam par bitnih igraca mi igra samo tri utakmice u tjednu.Još su mi Chandler i Gallo out do tko zna kad,a svaka utakmica mi je bitna.Piši propalo.Tako da mogu bit komesar iduce sezone
Iznenađujući pobjednik ako se mene pita.Mislio sam da će Bobadilla uzet kad su meni otpali Lowry,Love i Durant jer ima najbolji roster.

I ovako imam male šanse u PO,a sad gledam par bitnih igraca mi igra samo tri utakmice u tjednu.Još su mi Chandler i Gallo out do tko zna kad,a svaka utakmica mi je bitna.Piši propalo.Tako da mogu bit komesar iduce sezone

Chokat se uvijek mozeSiamoNoi je napisao/la:Ma šta će ga prestić.Ne vidim kako ovo moze izgubit.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ovo bi baš bio teži choke.Eventualno će te u asistencijama stić,ali u postocima nema šanse.Dovoljno pogledat tko tebi igra,a tko njemu.Ne znam kako ste uopce uspijeli doci do toga da je ovo jos uvijek neizvjesno.Jedino kad bi tebi sad svi preostali igraci otpali,al i tad nije sigurno da bi te stigao u tricama i ukradenim.Mozes jedino na kraju jos ti sa manje izgubljenih proc.
Btw.čestitke na osvajanju
Btw.čestitke na osvajanju

Tmac vidovitTracy3McGrady je napisao/la:Pa bgm. Onako na prvu, ethel, Sarmelino i ti imate opasne ekipe, pogotovo kombinacija Russ, DeRozan i Jordan su za fantasy vrh. Uz to imaš 2 igrača koja mogu eksplodirati Embiid i D'Angèlo sto ti znaci 5 vrhunskih, a to slabo ko ima.
Anfernee 'Penny' Hardaway
À što se tiče postavljanja igrača, mislim da je do početka prve tekme istog dana.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino blew a 6-3 lead
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Čestitke, uspio si.Sarmelino je napisao/la:Sarmelino blew a 6-3 lead
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Uspio sam doci do playoff
i to bi bilo to od mene ove sezone, skupljam playoff iskustvo za sljedecu sezonu kada se napada plasman u drugu ligu 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Jedva,hvala hvalaTracy3McGrady je napisao/la:Čestitke, uspio si.Sarmelino je napisao/la:Sarmelino blew a 6-3 lead

Philly pa jos 3 mjesta su otvorena, sto ne ove napasti

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Naravno da sam najgoreg moguceg protivnika dobio
Vodim 80 posto sezone i onda ostajem bez druge lige.Ranit ću se.A ako ovo kojim nemogucim slucajem dobijem onda moram protiv Pajsera
Ne vjerujem koliko nesreće.Ozljede mi se prva tri igraca,pa izgubim od neaktivnog u tri kategorije za po jedan "poen" pa izgubim od Sarmelina nakon uvjerljivog vodstva zato što su mi Dragic i Covington otpali zadnji dan kad sam trebao potvrdit pobjedu.I odem spavat ne znajuci da je Covington otpao,Ulisa ostavim na klupi radi postotaka i probudim se i skuzim da bi dobio da je Ulis igrao

Vodim 80 posto sezone i onda ostajem bez druge lige.Ranit ću se.A ako ovo kojim nemogucim slucajem dobijem onda moram protiv Pajsera

Ne vjerujem koliko nesreće.Ozljede mi se prva tri igraca,pa izgubim od neaktivnog u tri kategorije za po jedan "poen" pa izgubim od Sarmelina nakon uvjerljivog vodstva zato što su mi Dragic i Covington otpali zadnji dan kad sam trebao potvrdit pobjedu.I odem spavat ne znajuci da je Covington otpao,Ulisa ostavim na klupi radi postotaka i probudim se i skuzim da bi dobio da je Ulis igrao

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.