Haris Duljevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Duljevic
Nije on nista nego onda kad je igrao u sarajevu,a priliku nije dobijao bas zbog toga sto dolazi iz nase lige iako je svako znao da je odlican igrac.
To je to.SF6 je napisao/la:Nije on nista nego onda kad je igrao u sarajevu,a priliku nije dobijao bas zbog toga sto dolazi iz nase lige iako je svako znao da je odlican igrac.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ima li gdje snimak vecerasnjeg “ringispila”
Dulja je pravi igrac, to samo pojedini nisu htjeli priznati zbog lokalpatriotizma zbog Lulica i navijaci Zeljeznicara.
Dulja je pravi igrac, to samo pojedini nisu htjeli priznati zbog lokalpatriotizma zbog Lulica i navijaci Zeljeznicara.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se da ćeš bit kulturniji nakon dvije sedmice u Banovićima.Sabinho je napisao/la:Jasmin ti ga glaba Harise!!!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kao sto rekoh na 6toj stranici ove teme ,a "strucnjaci" ispod ovog posta su me ismijavali.HZ_ilidzaa je napisao/la:Izgleda da malo tko ovdje razumije razliku izmedju dobrog igraca i potencijalno dobrog igraca.
Kad imas onakav prvi korak sve ostalo je do igraca odnosno na marljivom i ispravnom trenaznom procesu.
Zbog dobra reprezentacije nadam se da ce napustiti nasu ligu(uz fino obestecenje) i otici makar u neki jacim tim cvajte.
Samo nek zaobidje Tursku i HNL.

Gdje su bagrcavi , rokokoko87 pa onaj iz Tuzle koji su brutalno ismijavali moje postove sa početka teme ?
Ovaj drugi citat je kad smo prijateljsku sa Spanijom igrali i jos nekim nmg se sjeti pa su se opet podsmjehivali.
Sad nek **** pojedu.
Ma sta kazesSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dulja je Messi. Svaka mu cast. Maestralno je odigrao protiv velikog LuxemburgaHZ_ilidzaa je napisao/la:Ma sta kazesSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Duljevic je ba Messi, sta vam je? On je prekucao davno BH ligu, ne znam kako vec nije u Barceloni, kako nije kapiten repke... Nije bitno sto on ima ocajan ucinak u ovoj nasoj ligi i sto ima kila viska, on je opet Messimislim da bi Velez dobio ovaj Luxemburg

Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 11 okt 2017, 02:55, ukupno mijenjano 1 put.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Imas na reprezentacija baLakoste je napisao/la:Ima li gdje snimak vecerasnjeg “ringispila”
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Haris Duljevic
Tako je Brate, Atić i Duljevic, u njih sam polagao velike nade.kobe24 je napisao/la:Ja potvrdjujem da si ti najvise vjerovao u njega i da si govorio da je korisniji od svih nasih krila.Tracy3McGrady je napisao/la:Ko reče da vadimo postove.
Smijali ste se kad sam o ovom momku pričao, a sad kolektivno svrsavanje.
Penny Hardaway #1
Ali samo neka gura dalje, on bez problema može igrati bundesligu.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
Zzasto nije igrao ranije? Nije mogao za mjesec dana u nemacku da napravi toliki pomak da bude najbolji u reprezentaciji?
UPRAVA NAPOLJE!
Nosio pogrešan dres da bi mogao biti u prvih 18 a da ne.pričam od prvih 11
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Probisvjet
- Kontakt:
Momcino svaka cast! Majstor si. Uvijek igraj srcem. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- invincible1921
- Kontakt:
Iako mi je sto puta izazvao tegobu na derbiju zaista je igracina i to sam uz rijetke ovdje trubio ima i godina i po. Lose pisat i o njemu su mogli samo oni koji ga nisu ni gledali nego et kontaju iz nase je lige pa je taraba...Ko je makar jednom bio na derbiju u zadnje dvije godine imao je sta da vidi. Jednostavno onakav dribling, prodor pa i primanje lopte je za zapazit pa taman da igra na bajramskom turniru. Poenta svega je da na ovom forumu najvise se.ru oni koji nisu objektivni ili koji imaju predrasude a nemaju pojma o cinjenicnom stanju.
Momak prije dvije godine baco startnog beka celzija , al eto zaboga sad se pojedini cude kako baca nake amatere iz estonije ...
Dulja majstore samo nastavi, ocekujemte iduce godine u BL i to nekom solidnom klubu.
@Richman zato brate sto u repci igraci poput vede, spahica i slicnih ce igrati dok budu mogli hodati ili dok im je ku.rcu ceif. Na klupu nece siguran budi
Momak prije dvije godine baco startnog beka celzija , al eto zaboga sad se pojedini cude kako baca nake amatere iz estonije ...
Dulja majstore samo nastavi, ocekujemte iduce godine u BL i to nekom solidnom klubu.
@Richman zato brate sto u repci igraci poput vede, spahica i slicnih ce igrati dok budu mogli hodati ili dok im je ku.rcu ceif. Na klupu nece siguran budi
=\_1921_/=
Šta će tek ovdje biti kad postigne prvi gol. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nadam se da ce se rapidno razviti u njemackoj pa da ga imamo za sledece kvalifikacije u startnoj postavi.
Igraci koji znaju i smiju da driblaju su veliki potencijal, tako isto duljevic.
Igraci koji znaju i smiju da driblaju su veliki potencijal, tako isto duljevic.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Vi sad ovdje pišete ko da je dominacija u ovoj našoj šugavoj ligi mjerilo za bilo šta. Eto potrefilo se da je momak stvarno talent i da zna, ali koliko je bilo igrača koji su prekucavali ocu ligu a realno bili **** jer je sama liga ****.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- invincible1921
- Kontakt:
Nije to dominacija nego nego jednostavno vidis takve stvari da je momak veliki talent.Ovdje su recimo govorili kakav dulja ima 3 asistencije i 2 gola po sezoni, a to uopste nije mjerilo.JonSnow je napisao/la:Vi sad ovdje pišete ko da je dominacija u ovoj našoj šugavoj ligi mjerilo za bilo šta. Eto potrefilo se da je momak stvarno talent i da zna, ali koliko je bilo igrača koji su prekucavali ocu ligu a realno bili **** jer je sama liga ****.
Recimo Zeba je dominiro ali se vidjelo da to moze smao u nasoj kupus ligi...
=\_1921_/=
Znate mladiću, treba igrača odgledati uzivo na par utakmica, pa onda se može pričati o njegovoj igri.JonSnow je napisao/la:Vi sad ovdje pišete ko da je dominacija u ovoj našoj šugavoj ligi mjerilo za bilo šta. Eto potrefilo se da je momak stvarno talent i da zna, ali koliko je bilo igrača koji su prekucavali ocu ligu a realno bili **** jer je sama liga ****.
Ni to nije dovoljno, potrebno je vidjeti dali je uredu u glavi, odnosno živi li sportski, trenira i ne kur.či se.
Talenat bez rada je protracen kapital. Dobar igrač kada se izvadi sa "pašnjaka za krave"(tako ameri nazvase teren na Grbavici, za koji mi kazemo da među boljim u državi), ako radi može i vani iskazati svoj potencijal.
Igrač može prekucat ligu za vikend, a u ponedeljak biti na nargili. Od njega nema ništa.
Kada ozbiljan igrač prezivi ove njive, mesare, sudije...u normalnoj lizi se relativno brzo dokaže. Dobro, tu mora da se poklopi i još dodadnih elemenata, dobije priliku, izbjegne povredu, uklopi se u tim,
Kontra primjer Lendric, prekucao ligu, i ništa, fali neki od prethodno nabrojanih elemenata(pretpostavimo da je trenera u novom klubu tretirao kao Samprasa) i trenutno ga nema nigdje.
-
- Kontakt:
Dobio zadnjih 15-ak minuta u kupu protiv Freiburga...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
Danas opet starter za Dynamo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Trenutno korisnika/ca: Chony533, hurem, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 47 gostiju.