BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Nek jednom ima nesto na ovom ЈU Dom kulture Žepče i to bas kad ne budem u Zepcu
Jel vise itko na prenosu?
Rijetko šta od sporta ide na običnom od kako su ovaj otvorili. Osim Igokee 3-4 puta ne sjećam sve ostalo je vamo išlo.esprit24 je napisao/la:Mogli su vala prenositi i na obicnom RTRS-uPappy je napisao/la:Radnik ide na RTRS plus prenos u četvrtak.
Po meni je glupost to jer većina raje nema, ali jbg. Čak i pregled Prve lige RS koji se zaista dobro radi ide na plusu.
- Tristan
- Kontakt:
Nisam znao da i to ima. Sljedece sezone se ne smije propustati.Pappy je napisao/la:Rijetko šta od sporta ide na običnom od kako su ovaj otvorili. Osim Igokee 3-4 puta ne sjećam sve ostalo je vamo išlo.esprit24 je napisao/la:Mogli su vala prenositi i na obicnom RTRS-uPappy je napisao/la:Radnik ide na RTRS plus prenos u četvrtak.
Po meni je glupost to jer većina raje nema, ali jbg. Čak i pregled Prve lige RS koji se zaista dobro radi ide na plusu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ima naravno Sportski pregled nedeljom oko 22. Pregled svih utakmica Prve RS centralna tema.Tristan je napisao/la:
Nisam znao da i to ima. Sljedece sezone se ne smije propustati.
Neka ovi koji imaju naprave stream na you tobe-u
Ajde pls ljubi brat
Ajde pls ljubi brat
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mislim da nijedan od BH klubova nece preci ni prvu prepreku u Europi ove sezone.
Don't believe the hype.
- TobeYarabi
- Kontakt:
sloboda i radnik prolazeakisarajevo92 je napisao/la:Mislim da nijedan od BH klubova nece preci ni prvu prepreku u Europi ove sezone.
Prolazimo, al ko cevap na rostiljadiTobeYarabi je napisao/la:sloboda i radnik prolazeakisarajevo92 je napisao/la:Mislim da nijedan od BH klubova nece preci ni prvu prepreku u Europi ove sezone.
- JohnCleese
- Kontakt:
Generalno ove sezone u Europi prave se bolji rezultati nego prosleakisarajevo92 je napisao/la:Mislim da nijedan od BH klubova nece preci ni prvu prepreku u Europi ove sezone.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- PanajotPano
- Kontakt:
TotalFoSte95 je napisao/la:Pa ko ima taj plus, na telemachu ga nemaPappy je napisao/la:Radnik ide na RTRS plus prenos u četvrtak.
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Sretno svim nasim klubovima koji sutra nastupaju u Europskoj ligi, aBd da dobre rezultate pred revans izborite.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Sretno svim nasim klubovima koji sutra nastupaju u Europskoj ligi, aBd da dobre rezultate pred revans izborite.![]()
Realnost je da ce Siroki jedini proci, ostalo tesko. Naravno da cu navijati za sve nase timove. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma mi smo drama oslabljeni bez ova 4 igraca al idemo na sve ili nista 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Koja 4 igraca, ne upratih 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Znači obezbijeđeni prenosi za sve tri utakmice naših klubova sutra, još ne igraju u isto vrijeme ma milina

Da pozelim svima srecu, jer sutra necu biti online. Valjda cu nekako pogledati bar jednu utakmicu, da vidim na cemu smo svi. Naravno, kako se utakmice blize sve je veci strah od neuspjeha, ali i dalje vjerujem da sva tri predstavnika mogu ostvariti pozitivne rezultate.
Bio bih sretan s bilo kakvom pobjedom Slobode, dva razlike za Siroki i minimalnim porazom Radnika uz gol vani. To bi svima ostavilo nadu u prolaz dalje.
Za Radnik nekako najmanje brinem jer vjerujem da Petrovic moze sloziti taktiku za dobar rezultat kuci i da mogu dalje cak i da izgube dva razlike u Bugarskoj. Siroki ako ne dobije minimalno jedan razlike, a mislim da mora dobiti i dva, moze se pozdraviti i to ce od Dudelanga biti najveca blamaza. Sloboda ako ne dobije kuci tesko da ce i dole. 0-0 cak nije lose, ali s 1-1 bi nada uvelike opala jer ce ovi igrati nabrijanoj atmosferi i koliko god mi mislili da oni nisu cemu tako isto ni Sloboda nije cemu. Jeste dobra za nase PL, ali realno, zidovi imaju puno jacu ligu i nece biti lako, mada je prolaz moguc i od njega ne treba odustajati nego sto vise zagristi.
Stavit tri markice na sve nase predstavnike i ako ubodu dignut stoju i svi sretni
Bio bih sretan s bilo kakvom pobjedom Slobode, dva razlike za Siroki i minimalnim porazom Radnika uz gol vani. To bi svima ostavilo nadu u prolaz dalje.
Za Radnik nekako najmanje brinem jer vjerujem da Petrovic moze sloziti taktiku za dobar rezultat kuci i da mogu dalje cak i da izgube dva razlike u Bugarskoj. Siroki ako ne dobije minimalno jedan razlike, a mislim da mora dobiti i dva, moze se pozdraviti i to ce od Dudelanga biti najveca blamaza. Sloboda ako ne dobije kuci tesko da ce i dole. 0-0 cak nije lose, ali s 1-1 bi nada uvelike opala jer ce ovi igrati nabrijanoj atmosferi i koliko god mi mislili da oni nisu cemu tako isto ni Sloboda nije cemu. Jeste dobra za nase PL, ali realno, zidovi imaju puno jacu ligu i nece biti lako, mada je prolaz moguc i od njega ne treba odustajati nego sto vise zagristi.
Stavit tri markice na sve nase predstavnike i ako ubodu dignut stoju i svi sretni
Ehh ovaj optimizam gledam zadnjih 20 godina :S :S :S
Ma bit će to dobro ledeni prijateljuIceplayer je napisao/la:Ehh ovaj optimizam gledam zadnjih 20 godina :S :S :S
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.