FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kad god sam bio previse optimistican, dobijali smo po nosu
evo sad pred sutrasnju tekmu, sve sam...samo nisam optimista, dali je to dobar predznak
Kakav je kod vas feeling za sutrasnji mec...@ ribery i co

Kakav je kod vas feeling za sutrasnji mec...@ ribery i co

Vom Jäger zum Gejagten
Posto je sutra u pitanju njemacki nogomet navijam za Bayern. U 5-godisnjoj tabeli Italija je pet bodova ispred Njemacke. Nadam se da ce i Roma i Juve i Inter sada ispasti.
Njemci su izracunali ukoliko bi se dogodilo da ispadnu sada sva tri italijanska kluba, a da Bayern dodje do polufinala u LP i jedan predstavnik njemacke u Kupu Uefa isto do polufinala vracaju jos jedno mjesto za LP njemackoj. Izgleda sve je na dobrom putu i ide po planu. Nadam se sutra pobjedi Bayerna od 3-0. Golove ce dati Toni (koji ce biti spreman za utakmicu) i dva puta Klose.
Njemci su izracunali ukoliko bi se dogodilo da ispadnu sada sva tri italijanska kluba, a da Bayern dodje do polufinala u LP i jedan predstavnik njemacke u Kupu Uefa isto do polufinala vracaju jos jedno mjesto za LP njemackoj. Izgleda sve je na dobrom putu i ide po planu. Nadam se sutra pobjedi Bayerna od 3-0. Golove ce dati Toni (koji ce biti spreman za utakmicu) i dva puta Klose.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Haha, drug da mi nisi preveliki optimista, ja bih bio zadovoljan bilo kojim rezultatom...osim poraza!amerosm je napisao/la:Posto je sutra u pitanju njemacki nogomet navijam za Bayern. U 5-godisnjoj tabeli Italija je pet bodova ispred Njemacke. Nadam se da ce i Roma i Juve i Inter sada ispasti.

Vom Jäger zum Gejagten
Ma Bayern je pokazivao najbolje partije kad mu je gorilo pod nogama. Imam osjecaj da ce se sutra ponoviti Stuttgart, da ce i sami sebe iznenaditi kako ce igrati.
Svi se nadamo da ce poceti igrat mnogo bolje od ovog sada.Po pitanju sutrasnje utakmice ,jbg navijacki sam uvijek optimistican i gledajuci tako i poznavajuci bayern mogu pobjedit i tako vec u prvoj tekmi skoro osigurati prolaz,ali gledajuci trenutno stanje ,i igre koje pokazuju u zadnjih par utakmica ,bit ce im veoma tesko .Sve cemo sutra vidjeti,po mom misljenju 1-1 ili 1-2 konacni rezultat .
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Evo njemacki Sportbild u svom novom izdanju (nije namjenjeno internet stranici) saznaje da Bayern nece dovesti desnog beka, nego da ce na poziciju lijevog beka dovesti Yuria Shirkova iz CSKA Moskve i da ce Lahm preci da igra desnog beka.
UUU to je dobra vijest kad bi doveli Zhirkova, što se mene tiče i ako Srnu dovedu ne bi bilo loše... samo nek dovedu jednog od ove dvojice...
Ne znam koliko je istinito, a kad bi još došli Hleb i taj Jimmy Briand... ne znam gdje bi nam bio kraj
Ne znam koliko je istinito, a kad bi još došli Hleb i taj Jimmy Briand... ne znam gdje bi nam bio kraj

Pred vecerasnju utakmicu sam optimista (ne bas kao amerosm), ali imam neki feeling da bi mogli pobjedit, a najvaznije je dati gol. Najgora opcije jeste remi bez golova, ili ne daj Boze poraz, bez postignutog gola. U svakom slucaju nadam se da nece biti utakmica kao progodisnjih ( prvenstveno mislim na Getafe), cisto radi zdravlja i moga srca 

- bistrikboy
- Kontakt:
Bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibeeeeeeeeeeeryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Sjajan gol uzima na centru loptu prolazi kroz Abela i Tonela i onda kroz noge tiago-u...
Immer wieder,immer wieder FCB...

Sjajan gol uzima na centru loptu prolazi kroz Abela i Tonela i onda kroz noge tiago-u...
Immer wieder,immer wieder FCB...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jaoooooooooo Klose daje sa mudima gol, gollllllllllllllllllll !!!!!!!!(mene bi to boljelo
)

Vom Jäger zum Gejagten
Evo tek 65. minuta a ja pogodih rezultat. Jbg samo strijelce nisam pogodio kako treba.
Divim se tvom proviđenju, mada si propustio 2 gola. Ali pogodi za Klosea ( -1) i Toniaamerosm je napisao/la:Posto je sutra u pitanju njemacki nogomet navijam za Bayern. U 5-godisnjoj tabeli Italija je pet bodova ispred Njemacke. Nadam se da ce i Roma i Juve i Inter sada ispasti.

Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 25 feb 2009, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.
Imao sam neki osjecaj da ce se ponoviti Stuttgart. Sada da dobijete u 1/4 finala Villareal ili Panathinakios i da dogurate do finala. Zasluzeno 5-0 na kraju. Toni (2), Klose, Ribery (2). Jos plus sam pogodio 3/5 strijelce. Jednostavno jednom rijeci fenomenalna vecer za njemacki fudbal.
Super pobjeda ,sve sto ih nije islo u predhodnim utakmicama ,vratilo se veceras protiv Sportinga ,osigurali smo sada 1/4 i idemo dalje .Uvijek kad Bayern ne predstavlja velikog favorita ,kad ih svi pomalo otpisu ,oni pokazu da su sila i da mogu svakog dobit 

Da malo pokvarim atmosferu: Jebbo ih Keln usrani 
edit: Gdje je onaj bh hrvat, il kako mu je vec nick, da malo prosipa svoje fudbalsko znanje?

edit: Gdje je onaj bh hrvat, il kako mu je vec nick, da malo prosipa svoje fudbalsko znanje?

Yebo ih Keln, a tek Hertha
Konacno da se sanse iskoriste, veca borbenost, zalaganje a najbitnije konacno da povedemo ( ah, koliko to znaci)...i konacno da igramo sa nulom
ne sjecam se vise kad je to zadnji put bilo, pogotovo na domacem terenu.
Sweini opet zakazo ( neznam koji mu je vise) Ribi gigant, Ze odlican. Odlicno je pocelo..za odlucujuce dvije sedmice koje ce puno toga pokazati.

Konacno da se sanse iskoriste, veca borbenost, zalaganje a najbitnije konacno da povedemo ( ah, koliko to znaci)...i konacno da igramo sa nulom

Sweini opet zakazo ( neznam koji mu je vise) Ribi gigant, Ze odlican. Odlicno je pocelo..za odlucujuce dvije sedmice koje ce puno toga pokazati.
Vom Jäger zum Gejagten
Iako nisam neki ljubitelj bayerna veoma mi je drago zbog ove pobjede i zbog ljudi koji kazu da je bundesliga losa... 

Upravo tako! Jer kao veliki fan bundeslige uvijek mi je drago da ti klubovi prolaze dalje, da znas koliko sam se nerviro kad je BVB nesretno ispao od Udineza. A tek sutra koliko cu se nadati prolazu ostalih, a pogotovo Wolfsburga!adnan24 je napisao/la:Iako nisam neki ljubitelj bayerna veoma mi je drago zbog ove pobjede i zbog ljudi koji kazu da je bundesliga losa...
Vecerasnju utakmicu Bayerna ne treba dizati u visine, bez obzira koliko nam (navijacima fcb) drago bilo, ipak ne desava se svaki dan pobjeda u LP sa 5-0!
U timu opet mnogo toga nije stimalo ( koliko god to smijesno izgledalo nakon ovakvog rezultata)...ne znam sta bi bilo da onu loptu Lahm sa linije ne skide pri rezultatu 0-0! Onda gol u kljucnoj situaciji ( pred kraj pol.) solo akcijom Riberya ( jeste vidjeli kako je odmahivao rukom Toni-u da bjezi od lopte

Jadni Lucio...prvo dobi fasungu od Toni-a, a posle ga Lell dokrajci

Ah, sto je lijepo opet gledati Bayern kako pobjedjuje...i to ovakvim rezultatom

Vom Jäger zum Gejagten