FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 24 feb 2009, 20:31

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2009, 00:17

Kad god sam bio previse optimistican, dobijali smo po nosu :( evo sad pred sutrasnju tekmu, sve sam...samo nisam optimista, dali je to dobar predznak :!: :?: ;)
Kakav je kod vas feeling za sutrasnji mec...@ ribery i co :?:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2009, 00:29

Posto je sutra u pitanju njemacki nogomet navijam za Bayern. U 5-godisnjoj tabeli Italija je pet bodova ispred Njemacke. Nadam se da ce i Roma i Juve i Inter sada ispasti.
Njemci su izracunali ukoliko bi se dogodilo da ispadnu sada sva tri italijanska kluba, a da Bayern dodje do polufinala u LP i jedan predstavnik njemacke u Kupu Uefa isto do polufinala vracaju jos jedno mjesto za LP njemackoj. Izgleda sve je na dobrom putu i ide po planu. Nadam se sutra pobjedi Bayerna od 3-0. Golove ce dati Toni (koji ce biti spreman za utakmicu) i dva puta Klose.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2009, 00:36

amerosm je napisao/la:Posto je sutra u pitanju njemacki nogomet navijam za Bayern. U 5-godisnjoj tabeli Italija je pet bodova ispred Njemacke. Nadam se da ce i Roma i Juve i Inter sada ispasti.
Njemci su izracunali ukoliko bi se dogodilo da ispadnu sada sva tri italijanska kluba, a da Bayern dodje do polufinala u LP i jedan predstavnik njemacke u Kupu Uefa isto do polufinala vracaju jos jedno mjesto za LP njemackoj. Izgleda sve je na dobrom putu i ide po planu. Nadam se sutra pobjedi Bayerna od 3-0. Golove ce dati Toni (koji ce biti spreman za utakmicu) i dva puta Klose.
Haha, drug da mi nisi preveliki optimista, ja bih bio zadovoljan bilo kojim rezultatom...osim poraza! ;) :)
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2009, 00:39

Ma Bayern je pokazivao najbolje partije kad mu je gorilo pod nogama. Imam osjecaj da ce se sutra ponoviti Stuttgart, da ce i sami sebe iznenaditi kako ce igrati.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 feb 2009, 01:00

Svi se nadamo da ce poceti igrat mnogo bolje od ovog sada.Po pitanju sutrasnje utakmice ,jbg navijacki sam uvijek optimistican i gledajuci tako i poznavajuci bayern mogu pobjedit i tako vec u prvoj tekmi skoro osigurati prolaz,ali gledajuci trenutno stanje ,i igre koje pokazuju u zadnjih par utakmica ,bit ce im veoma tesko .Sve cemo sutra vidjeti,po mom misljenju 1-1 ili 1-2 konacni rezultat .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 feb 2009, 08:26

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2009, 11:02

Evo njemacki Sportbild u svom novom izdanju (nije namjenjeno internet stranici) saznaje da Bayern nece dovesti desnog beka, nego da ce na poziciju lijevog beka dovesti Yuria Shirkova iz CSKA Moskve i da ce Lahm preci da igra desnog beka.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 25 feb 2009, 12:28

UUU to je dobra vijest kad bi doveli Zhirkova, što se mene tiče i ako Srnu dovedu ne bi bilo loše... samo nek dovedu jednog od ove dvojice...
Ne znam koliko je istinito, a kad bi još došli Hleb i taj Jimmy Briand... ne znam gdje bi nam bio kraj :-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 25 feb 2009, 16:23

Pred vecerasnju utakmicu sam optimista (ne bas kao amerosm), ali imam neki feeling da bi mogli pobjedit, a najvaznije je dati gol. Najgora opcije jeste remi bez golova, ili ne daj Boze poraz, bez postignutog gola. U svakom slucaju nadam se da nece biti utakmica kao progodisnjih ( prvenstveno mislim na Getafe), cisto radi zdravlja i moga srca :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 feb 2009, 21:45

Bilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibeeeeeeeeeeeryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D

Sjajan gol uzima na centru loptu prolazi kroz Abela i Tonela i onda kroz noge tiago-u...

Immer wieder,immer wieder FCB... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2009, 22:01

Jaoooooooooo Klose daje sa mudima gol, gollllllllllllllllllll !!!!!!!!(mene bi to boljelo :D :D :D )
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2009, 22:08

Evo tek 65. minuta a ja pogodih rezultat. Jbg samo strijelce nisam pogodio kako treba.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 feb 2009, 22:31

amerosm je napisao/la:Posto je sutra u pitanju njemacki nogomet navijam za Bayern. U 5-godisnjoj tabeli Italija je pet bodova ispred Njemacke. Nadam se da ce i Roma i Juve i Inter sada ispasti.
Divim se tvom proviđenju, mada si propustio 2 gola. Ali pogodi za Klosea ( -1) i Tonia 8-)
Zadnja izmjena: dr.adnan, dana/u 25 feb 2009, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Philips Smart TV.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 feb 2009, 22:37

Imao sam neki osjecaj da ce se ponoviti Stuttgart. Sada da dobijete u 1/4 finala Villareal ili Panathinakios i da dogurate do finala. Zasluzeno 5-0 na kraju. Toni (2), Klose, Ribery (2). Jos plus sam pogodio 3/5 strijelce. Jednostavno jednom rijeci fenomenalna vecer za njemacki fudbal.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 25 feb 2009, 22:40

Super pobjeda ,sve sto ih nije islo u predhodnim utakmicama ,vratilo se veceras protiv Sportinga ,osigurali smo sada 1/4 i idemo dalje .Uvijek kad Bayern ne predstavlja velikog favorita ,kad ih svi pomalo otpisu ,oni pokazu da su sila i da mogu svakog dobit :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 25 feb 2009, 22:56

Da malo pokvarim atmosferu: Jebbo ih Keln usrani :mrgreen:
edit: Gdje je onaj bh hrvat, il kako mu je vec nick, da malo prosipa svoje fudbalsko znanje? :o :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2009, 23:24

Yebo ih Keln, a tek Hertha :mrgreen: :!:
Konacno da se sanse iskoriste, veca borbenost, zalaganje a najbitnije konacno da povedemo ( ah, koliko to znaci)...i konacno da igramo sa nulom :shock: ne sjecam se vise kad je to zadnji put bilo, pogotovo na domacem terenu.
Sweini opet zakazo ( neznam koji mu je vise) Ribi gigant, Ze odlican. Odlicno je pocelo..za odlucujuce dvije sedmice koje ce puno toga pokazati.
Vom Jäger zum Gejagten

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 feb 2009, 00:11

Iako nisam neki ljubitelj bayerna veoma mi je drago zbog ove pobjede i zbog ljudi koji kazu da je bundesliga losa... :oops:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 26 feb 2009, 00:51

adnan24 je napisao/la:Iako nisam neki ljubitelj bayerna veoma mi je drago zbog ove pobjede i zbog ljudi koji kazu da je bundesliga losa... :oops:
Upravo tako! Jer kao veliki fan bundeslige uvijek mi je drago da ti klubovi prolaze dalje, da znas koliko sam se nerviro kad je BVB nesretno ispao od Udineza. A tek sutra koliko cu se nadati prolazu ostalih, a pogotovo Wolfsburga!

Vecerasnju utakmicu Bayerna ne treba dizati u visine, bez obzira koliko nam (navijacima fcb) drago bilo, ipak ne desava se svaki dan pobjeda u LP sa 5-0!
U timu opet mnogo toga nije stimalo ( koliko god to smijesno izgledalo nakon ovakvog rezultata)...ne znam sta bi bilo da onu loptu Lahm sa linije ne skide pri rezultatu 0-0! Onda gol u kljucnoj situaciji ( pred kraj pol.) solo akcijom Riberya ( jeste vidjeli kako je odmahivao rukom Toni-u da bjezi od lopte :D )
Jadni Lucio...prvo dobi fasungu od Toni-a, a posle ga Lell dokrajci :mrgreen:

Ah, sto je lijepo opet gledati Bayern kako pobjedjuje...i to ovakvim rezultatom :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: rikimo i 2 gosta.