Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: Luksemburg - BiH / Švicarska - BiH
Tačno tako.pinoglavi je napisao/la:Da jos jednom napisem da je BHF napacena grupa retardiranih idiota koja je sebi umislila da je prebitna
Meni je ovo, kao što rekoh, bilo zalosno gledati. Odavno bolju utakmicu nismo odigrali, a da kojim slučajem jesmo, bili bi tamo gdje je ova Švicarska.
Konačno da smo u jednoj utakmici mogli vidjeti sve u paketu.. Pozrtvovanost, kombinatorika, tranzicija.
Safete, jeb.o si nam majku majčinu..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- tuzlak1987
- Kontakt:
San snova ovo veceras! 

Sad mi tek zao sto nismo otisli na EP 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Na kojem?pinoglavi je napisao/la:Ma sta pogresna tema, u 23:15 Raonic - DzumhurRazbojnik je napisao/la:EDIT kriva tema molim admina da izbrise
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mateo Susic 
Jasmin Buric
Haris Duljevic
Graovac nije dobio dosta minuta, al ko prati nasu ligu zna o kome je rijec...
Ima nade i za nas

Jasmin Buric

Haris Duljevic

Graovac nije dobio dosta minuta, al ko prati nasu ligu zna o kome je rijec...
Ima nade i za nas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Cuj brinu se ljudi za parezlajci je napisao/la:Mozda sam nesto fulao, ali koja logika je praviti kaznu od nekoliko desetaka hiljada na prijateljskoj!PipiDugaCarapa je napisao/la:Kakvi su retardi ovi BHF, previse sebi daju za pravo.
Napacena dijaspora puna sile. Fuj

I ne vjerujem da kazna ide na nasi adresu nego organizatoru zbog propusta..
This time next year we'll be millionaires.
A prije utakmice svrsavate na korteo bhf-a i divite se njima a sad pljujete i govorite da su karine haahha jao napacenih ljudi...I sto je najgore to govore ljudi koji mimo Bosne prate Barselonu,Real,Bayern i Arsenal ahahahahhh sve stadione obisli hahaah
Hrvati u Madjarskoj neki dan

Rumuni protiv Spanije

Albanci u Austriji

Ukrajinci protiv Kipra

To je samo od neki dan,veceras cekamo ostale slike...Sta palamudite djaba...
BOSNA FANTASTICNO ODIGRALA ! BURICU BRAVO !
Hrvati u Madjarskoj neki dan

Rumuni protiv Spanije

Albanci u Austriji

Ukrajinci protiv Kipra

To je samo od neki dan,veceras cekamo ostale slike...Sta palamudite djaba...
BOSNA FANTASTICNO ODIGRALA ! BURICU BRAVO !
Zadnja izmjena: bambus, dana/u 29 mar 2016, 22:32, ukupno mijenjano 3 puta.
!
Nebitno sada što imamo igrača možda i boljih od njega(Bajić,Hodžić)...Sefer je extra bar kao čovjek,svake godine u Sanskom Mostu,znam garant da je svim svojim bićem pravi Bosančeros...prati sve naše utakmica navija i sikira se kao svaki normalni navijač..sada za koju repku igra i zbog čega je to tako to mi ne znamo,ali nemamo pravo vrijeđati dečka...dobra igra naših , ...nama sretno u kvalama,njima na EP i mirna Bosna...let3 je napisao/la:Šta više Baho smara sa onim Seferovićem, ko da je Messi u PM![]()
kar.ina i ko čovjek i ko igrač, jbt ga
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sto ne igrase ovako kada je stvarno trebalo, u barazu protiv Irske? Sto bas sada u beznacajnoj prijateljskoj utakmici pokazuju borbenost, trku i preciznost? Da su ovako igrali protiv Irske, ovo bi bila pripremna utakmica za EURO2016. Ovako me srce zaboli kada se sjetim da na Euro ide yebena Albanija i Sjeverna Irska, a mi ne.
Izmjene su nigdje veze.

Izmjene su nigdje veze.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ovi što vrijeđaju BHF i nazivanje kojekakvih imena vi fino uzmite i idite pratit repku na svakoj utakmici.Lako je sjedit i pisat po forumu i pljuvati.Malo se potrudite u životu pa vi tu prisustvujte.momci ne propuštaju ni jednu tekmu odvajaju uz svog džepa,od svojih porodica da prate repku i dodju pojedinci i pljuj pljuj
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma ne ide nama kazna, nas ce nagraditi novcem jer smo pobjedili u nagradnoj igri ciji navijaci ce uspjeti unijeti baklje na stadionMomciluk je napisao/la:Cuj brinu se ljudi za parezlajci je napisao/la:Mozda sam nesto fulao, ali koja logika je praviti kaznu od nekoliko desetaka hiljada na prijateljskoj!PipiDugaCarapa je napisao/la:Kakvi su retardi ovi BHF, previse sebi daju za pravo.
Napacena dijaspora puna sile. Fujpa sto se ne brinete gdje ih trosi stoka iz saveza, transparento inace sve gdje pare se trose..
I ne vjerujem da kazna ide na nasi adresu nego organizatoru zbog propusta..
@bihac jedno je odvajati pare da se prati reprezentacija a drugo odvajati pare da bi se pravila sranja na tribini
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 29 mar 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Vranjes veceras beton..najbolji na terenu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Treba mu zabraniti ulazak, cuj dzukela jos ima obraza dolaziti...aqarius je napisao/la:Nebitno sada što imamo igrača možda i boljih od njega(Bajić,Hodžić)...Sefer je extra bar kao čovjek,svake godine u Sanskom Mostu,znam garant da je svim svojim bićem pravi Bosančeros...prati sve naše utakmica navija i sikira se kao svaki normalni navijač..sada za koju repku igra i zbog čega je to tako to mi ne znamo,ali nemamo pravo vrijeđati dečka...dobra igra naših , ...nama sretno u kvalama,njima na EP i mirna Bosna...let3 je napisao/la:Šta više Baho smara sa onim Seferovićem, ko da je Messi u PM![]()
Necu ove standardne komentarisati jer od njih smo navikli da budu na visini zadatka bar vecinu tekmi. Po meni Susic ponovo odlican, Duljevic dobar. Buric odlican. Graovac (sa H il bez) nedovoljno igrao da bi stekao neki utisak o njemu. Eto toliko.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- primasquadra
- Kontakt:
Cocalic nije potreban dok je tu Sunjic. 4 stopera bi trebala biti Spahic,Sunjic,Zukanovic i Bicakcic. A Graovac bi mogao jos vise igrati nakon sto se Spahic oprosti.
Bez ljutnje - ali taj "Bosančeros" i "extra čovjek" koji se ko fol sikira za utakmice BiH i koji je redovno u Sanskom Mostu - je izabrao yebenu Švicu ispred BiHaqarius je napisao/la:Nebitno sada što imamo igrača možda i boljih od njega(Bajić,Hodžić)...Sefer je extra bar kao čovjek,svake godine u Sanskom Mostu,znam garant da je svim svojim bićem pravi Bosančeros...prati sve naše utakmica navija i sikira se kao svaki normalni navijač..sada za koju repku igra i zbog čega je to tako to mi ne znamo,ali nemamo pravo vrijeđati dečka...dobra igra naših , ...nama sretno u kvalama,njima na EP i mirna Bosna...let3 je napisao/la:Šta više Baho smara sa onim Seferovićem, ko da je Messi u PM![]()

Stoga, nabijem ga na spolovilo, iako nisam derpe

Uigravati dvije formacije (ovu 442 kao plan b). Inace dobar sistem (kada i sam napad radi) ali treba malo svjeze krvi na Vedinoj poziciji (barem kao zamjena), jedan bosanski Vardy.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jarane ti il si corav, il si retartiran, pa Besic je jedan od boljih na terenu bio, smiren i stalozen, koliko je puta samo Svicarce okrenuo na pola centra, pa iznijeo loptu, ko Schweinsteiger svojevremeno... Nadam se da se zajebajes kad kazes to sto kazesBihac96 je napisao/la:Besic najlošiji večeras i to ubjedljivo

Ko god tvrdi drugacije, nije gledao citavu utakmicu , pa covjek se sa Pjanicem drzao sredu, ne razumijem xD
Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 29 mar 2016, 22:37, ukupno mijenjano 2 puta.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pjanić gasi temu 

Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 25 gostiju.