harishp je napisao/la:
Kad se tekme tada budu igrale rok za prodaju igraca je vec prosao.Pa ti vidi
Ocigledno pojma nemas o prelaznim rokovima..covijek kada je bez kluba moze potpisati kada hoce ...necu ti ista pokusati objasniti jer je ocigledno forum pun djecurlije!
Samo cu reci ovo: Za koga je Supic bolji od Begovica i u jednom segmentu onda pojma sa zivotom nema...Supic koliko god da nam je drag je prilicna rupica...samo se sjetim novinara i jos kikseva...a onda i pogledam i kikseve protiv nekakvog kluba iz Petrovca ,Pljevalja ili odakle vec i sve mi je jasno...dok Begovic brani u Premiershipu...a TEK SU MU 22 god...za one koji ne kntaju to je za golmana vrlo malo..a ima ih puno sto ne kontaju ...to je ocigledno!
Ebote sve neki pojmasi
Ja bih se grohotom ismijao kad bi Begovic sijedio na klupi a ovi nasi osvojili svih sest poena.
Mogu misliti faca
Za mene dokazani golman je Hasagic a ovi su samo prijeka potreba jer bolje nemamo.
A vi rasprdzavajte do mile volje.
Ne pricam o Hasagicu...i ja bih Kenu drzao..sta letas sa teme na temu ....govorim ti za odnos Supic-Begovic...pricas mi o Keni koji je povrijedjen...hajde fakat idi sada popiji karamel sto ti je mama razmutila...usput pogledaj crtani... pa onda idi pajkiti....jos par dana i skola pocinje...da budes odmoran...
@Sencho ljudno ja sam svoju skolu zavrsio kad si se ti haman rodio.Toliko o godinama
A tema je Begovic i golman BIH repke.Znaci ne govorimo o lego kockicama.
A o golmanima upitaj Ciru koga ce staviti a ne da gnjavis ljude po forumu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
rob do bagro je napisao/la:ko je trenutno u formi neka brani...vala svedno mi ko god da brani samo da dobro odradi svoj posano na gol liniji
pa eto ako cemo tako..u formi je begovic...ipak nemozemo mi poredit begovica i supica..hem sto supre nema kluba a hem sto nikad nije staa na gol svoje ekipa a da su na suprotnoj jedan tevez,adebajor,van persi...
rob do bagro je napisao/la:ko je trenutno u formi neka brani...vala svedno mi ko god da brani samo da dobro odradi svoj posano na gol liniji
pa eto ako cemo tako..u formi je begovic...ipak nemozemo mi poredit begovica i supica..hem sto supre nema kluba a hem sto nikad nije staa na gol svoje ekipa a da su na suprotnoj jedan tevez,adebajor,van persi...
pa s tom recenicom sam i mislio da treba da on brani jer je on u formi...znamo da je hasagic ozlijedzen,Supic nema kluba ne brani nigdje znaci Begovica na gol
haj ljudi koji vam je ****...covjek juce branio protiv Citya i odma ufatili peglat, jos malo ce Begovic biti bolji od Buffona, Cecha, Casillasa...smirite malo...
mlad je momak, ima velki potencijal, al cisto sumnajm da je vec dobar golman...za 2-3 godine vjerovatno ce biti zvjer, al sad je po meni Keno no 1 u reprezntaciji...ovo kazem kad su oba 100% fit...
a kad se mora birati izmedju nejega i Supe, sigurno da je on pri izbor...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
harishp je napisao/la:@Sencho ljudno ja sam svoju skolu zavrsio kad si se ti haman rodio.Toliko o godinama
Sto si ljut sto sam mladji Necu da se svadjamo bezveze....ja mislim da je Begovic mlad i pred njim je buducnost...sto vise bude branio u bilo kojoj Engleskoj ligi to ce sve jaci biti...pogotovo na istrcavanjima koja mi za sada djeluju kao najjslabija njegova karika...mada su centarsuti bili perverzija..svaki bjezi od njega pa padne na 5 m ....tako da kod gola nije imao sansi...jer je fels bio rijetko vidjen! Ostalo je solidno odradio pa je i prema goal.com najbolje ocjenjen igrac svoje ekipe
Prvo ,stvarno je vrijeme da se promijeni naziv teme.
Begovića na gol protiv Armenije ,mislim da su dosta slabiji od Turaka, pa će mo vidjeti kako to on brani i da li će se uklopiti i onda donijeti odluku da li treba braniti i protiv Turske.
Želim mu dobrodošlicu u reprezentaciju i treba mu pružiti priliku, ipak je golman u jednoj od najjačih liga na svijetu
harishp je napisao/la:@Sencho ljudno ja sam svoju skolu zavrsio kad si se ti haman rodio.Toliko o godinama
Sto si ljut sto sam mladji Necu da se svadjamo bezveze....ja mislim da je Begovic mlad i pred njim je buducnost...sto vise bude branio u bilo kojoj Engleskoj ligi to ce sve jaci biti...pogotovo na istrcavanjima koja mi za sada djeluju kao najjslabija njegova karika...mada su centarsuti bili perverzija..svaki bjezi od njega pa padne na 5 m ....tako da kod gola nije imao sansi...jer je fels bio rijetko vidjen! Ostalo je solidno odradio pa je i prema goal.com najbolje ocjenjen igrac svoje ekipe
ma ti nisi gledo utakmice, istrcavanja su mu sva bila perfektna, i protiv arsenala ali i ispred bellamyia i adebayora...
Cartman je napisao/la:Mislim da se nema sta mislit Ciro. Begovic je puno sigurniji od Supica. Iako je visok, zna igrat nogama i brz je. Ne moramo strahovat kad se lopta njemu priblizi, a kad Supic igra....
Da nam je Van Der Sar na golu, mene je strah kad se lopta koluta u naš šesnesterac...
Tako je care, Bosna kad igra ja vec straujem kad njihov golman ubacuje loptu u igru
ma ti nisi gledo utakmice, istrcavanja su mu sva bila perfektna, i protiv arsenala ali i ispred bellamyia i adebayora...
Dobro nisam gledao... Govorim o prilicnoj nepomicnosti kod kornera....mada je u duelu protiv Bentnera proslo kolo pokazao da dobro prati igru! Isto tako je skrivio penal u Kupu...mada penala nije bilo ali jbg.
Samo polako doci ce na svoje on...jos je mlad!
evo upravo sam dosao sa treninga i da vas obradujem asmir begovic je dosao... i poslije dvije odbrane sam shvatio da je bolji od supica golman.. na treningu je bio super.. raja mu je skandirala.. ma momak je za 10... siguran.. miran.. i ulijeva povjerenje i sigurnost...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
adnan_hz je napisao/la:evo upravo sam dosao sa treninga i da vas obradujem asmir begovic je dosao... i poslije dvije odbrane sam shvatio da je bolji od supica golman.. na treningu je bio super.. raja mu je skandirala.. ma momak je za 10... siguran.. miran.. i ulijeva povjerenje i sigurnost...
de de ba pricaj jos nesta o njemu al i o drugima!!!!!!!!!!!
mrzim_ulizice je napisao/la:super je branio danas a to sto nezna nas jezik pravo govori da je od srca bosanac pa kako ga nije stid ne znat maternji jezik
Momak je rekao da nezna perfektno Bosanski,ali maloprije je bio intervju sa njim na tv-u,i momak prica odlicno,cak sta vise puno bolje prica od Bajramovica i Pjanica koje inace jedva razumijem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
mrzim_ulizice je napisao/la:super je branio danas a to sto nezna nas jezik pravo govori da je od srca bosanac pa kako ga nije stid ne znat maternji jezik
Momak je rekao da nezna perfektno Bosanski,ali maloprije je bio intervju sa njim na tv-u,i momak prica odlicno,cak sta vise puno bolje prica od Bajramovica i Pjanica koje inace jedva razumijem