Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Čekat ćemo da otreseš Grke i Džeku ostaviš na klupi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Šeki Vrabac.MocMahale444 je napisao/la:Ko ti uleti u acc High

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Dobar ovaj Ara 

-
- Kontakt:
Bolji dupovac od njega
Okanio se Armin fudbala, prošle sezone do povrede dominirao, ove sezone sjajno počeo i nestao je. uđe tu i tamo ponekad i to je to, velika stagnacija, kada jednostavno mora igrati.
bolje mu je da igra u lokomotivi nego da sjedi u tim godinama na klupi.
Bas mi zao Are. Mislio sam da se radi samo o maloj krizi i da ce brzo iz nje izaci ali izgleda da je definitivno izgubio sav kredit u Dinamu. Mora sto prije da se nametne novom treneru ili da napusti Dinamo i ode makar igrati za slabiju ekipu. Ovim tempom ce sigurno propasti a bila bi velika steta jer momak ima potencijal.Neutral je napisao/la:Okanio se Armin fudbala, prošle sezone do povrede dominirao, ove sezone sjajno počeo i nestao je. uđe tu i tamo ponekad i to je to, velika stagnacija, kada jednostavno mora igrati.
tri utakmica zaredom u prvenstvu bez minute u igri.
21 godina, ovaj mjesec puni 22, mora igrati, bolje lokomotiva, osijek, bilo ko, samo da igra.
Momak je Messi za Bajića koji briljira u Turskoj.
21 godina, ovaj mjesec puni 22, mora igrati, bolje lokomotiva, osijek, bilo ko, samo da igra.
Upravo. Nije jos prekasno, ali bice ubrzo. Stvarno se mora trznuti i hvatati zadnji voz.Neutral je napisao/la:tri utakmica zaredom u prvenstvu bez minute u igri.
ja imam osjecaj koda mu je vrhunac karijere bas Dinamo,kad mu vidim ovaj story na instagramu,kako se vazda kesla,imam osjecaj da ga boli neka stvar majkemi
- provokatorII
- Kontakt:
U tom i jest problem. Ima talenat, a docepao se i neke sitne love i misli da je boga za bradu uhvatio. Nije ni prvi ni posljednji talenat koji nije odolio nocnom zivotu. Nadam se da ima nekog da ga posavjetuje.KpbKaka22 je napisao/la:ja imam osjecaj koda mu je vrhunac karijere bas Dinamo,kad mu vidim ovaj story na instagramu,kako se vazda kesla,imam osjecaj da ga boli neka stvar majkemi
Zato je tu Gojak.
Nadam se da ce otici iz Dinama, makar i u Lokomotivu. Najbitniji period da igra, da se razvija a on na tribinama ili klupi.
Nadam se da ce otici iz Dinama, makar i u Lokomotivu. Najbitniji period da igra, da se razvija a on na tribinama ili klupi.
-
- Kontakt:
Al' zato sa instagrama ne silazi. Makar da stavlja snimke/slike s treninga pa i nekako,ali uglavnom su to kafice, igrice, šetnje... Osmijeh ne silazi s lica. A nogomet ko **** .
Jos jedan u nizu talenata. Potencijal pet puta veci od Bajica a Riad trenutno za njega Dzeko.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Armin je ozlijeđen pa ne igra
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
I da nije ozljedjen ne bi igrao nigdje osim na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MokraKifla i 68 gostiju.