FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 jun 2016, 13:53

Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako! :)

Sent from my D6503 using Tapatalk
075

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 jun 2016, 13:55

Sta smo to mi bili, na razliku od Hajduka, pa je Said otisao u Werder odavde :hmmmmm:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 jun 2016, 13:57

TzBulevar87 je napisao/la:Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako! :)

Sent from my D6503 using Tapatalk
. .ne znaš ti ko se krije iza korisničkih imena . . ne bi vjerovao za pojedine :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 jun 2016, 14:00

pinoglavi je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.
Dobro eto Hajduk je beton nek ode za pisljivih 300 k
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 jun 2016, 14:03

Naravno da nece otici za 300.000. Vec ako mogu ponuditi barem 700.000 KM i procenat od naredne prodaje, sto da ne :D

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 18 jun 2016, 14:03

Ako cemo trgovati i prodavati onda poslije evrope gdje im cjena u najboljem slucaju moze porast a u najgorem bi ostala ista

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2016, 14:05

Ne spominje niko 300k a Hajduk je i ovakav beton za cijelu PL ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 jun 2016, 14:05

DoeTz je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.
Dobro eto Hajduk je beton nek ode za pisljivih 300 k
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2016, 14:05

Veseli desno je 2x slabiji nego lijevo..covjeku milion puta vise odgovara lijevo krilo, i prosle godine smo ubjedljivo najopasniji i najbolji bili kad Pero i Veseli igraju skupa na lijevoj strani..kad god ih razdvojimo bilo je problema

sve dobro sto je uradio ove godine uradio je sa lijevog krila
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 18 jun 2016, 14:07

pinoglavi je napisao/la:
Igra Šišić i što ne bira klub????
Niko,niko samo Sloboda !!!!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 jun 2016, 14:08

Tuzlak04 je napisao/la:
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .
Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 jun 2016, 14:10

Doe, pozuri sa psihijatrom :mrgreen:
Ne bi ga bolan dali za 300.000, bi za vece pare jbt :mrgreen:

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 18 jun 2016, 14:11

Ma Ordagu ni u ludili ne prodavat prije Evrope. Dodje neko i kaze hoce Hajduk Ordagica mi ga ovdje vec unovcili. :damn:

Milion maraka sto neko rece i moze, al poslije EL. Al nije budala da ide u Hajduk.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 jun 2016, 14:11

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, pozuri sa psihijatrom :mrgreen:
Psiholog* i ne znas ni o cemu je rijec :)

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 18 jun 2016, 14:13

DoeTz je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?
. . Ovdje niko nije napisao da ide za 300k. Ranije sam napisao da mu tržišna 600k . . mislim niđe veze da ide ispod cijene. Ordagi polako ističe ugovor i ako nastavimo, nula nam ne gine. . . .Prodat ga moraš do kraja godine (tad će mu cijena biti niža), osim ako ne potpišemo novi ugovor. . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 18 jun 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 jun 2016, 14:14

DoeTz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, pozuri sa psihijatrom :mrgreen:
Psiholog* i ne znas ni o cemu je rijec :)
Javi se, mogu pomoc :geek:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 jun 2016, 14:15

Tuzlak04 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
. . Ovdje niko nije napisao da ide za 300k. Ranije sam napisao da mu tržišna 600k . . mislim niđe veze da ide ispod cijene. Ordagi polako ističe ugovor i ako nastavimo, nula nam ne gine. . . .Prodat ga moraš do kraja godine, osim ako ne potpišemo novi ugovor. . .
Citam preko moba nabrzinu i neko je spomenuo 300K.. uglavnom bar moje je ocekivanje da moze otic na godinu i za milion igrac tipa Ordagica...

@Bagra bujrum ako znas nesto o panicnom poremecaju :mrgreen:

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 jun 2016, 14:17

TzBulevar87 je napisao/la:Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako! :)
:thumbup:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 jun 2016, 14:28

Ordagića jedino moze azmir prodat jer on je zvijzdi dao oko 100 000 da ga pusti jer je biobugovor vezan dvije godine. Tako da je on njegov igrac i cisto sumljam ako u ovoj sezoni bude na nivou da će ga dat za male pare

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 jun 2016, 14:29

Zna li se u koliko je u ponedjeljak zdrijeb za Europu?

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.