Sent from my D6503 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
. .ne znaš ti ko se krije iza korisničkih imena . . ne bi vjerovao za pojedineTzBulevar87 je napisao/la:Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako!
Sent from my D6503 using Tapatalk
Dobro eto Hajduk je beton nek ode za pisljivih 300 kpinoglavi je napisao/la:I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .DoeTz je napisao/la:Dobro eto Hajduk je beton nek ode za pisljivih 300 kpinoglavi je napisao/la:I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
Igra Šišić i što ne bira klub????pinoglavi je napisao/la:I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?Tuzlak04 je napisao/la:
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .
Psiholog* i ne znas ni o cemu je rijecNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, pozuri sa psihijatrom![]()
Ne bi ga bolan dali za 300.000, bi za vece pare jbt
. . Ovdje niko nije napisao da ide za 300k. Ranije sam napisao da mu tržišna 600k . . mislim niđe veze da ide ispod cijene. Ordagi polako ističe ugovor i ako nastavimo, nula nam ne gine. . . .Prodat ga moraš do kraja godine (tad će mu cijena biti niža), osim ako ne potpišemo novi ugovor. . .DoeTz je napisao/la:Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?Tuzlak04 je napisao/la:
. .šta te boli briga za nečijim karijerama. Sve je čisti interes i sutra bi te Ordaga napustio za 0 eura . . . ne kaže niko da ide za 300 k, ali za milion, Allahimanet . . .
Javi se, mogu pomocDoeTz je napisao/la:Psiholog* i ne znas ni o cemu je rijecNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Doe, pozuri sa psihijatrom![]()
Ne bi ga bolan dali za 300.000, bi za vece pare jbt
Citam preko moba nabrzinu i neko je spomenuo 300K.. uglavnom bar moje je ocekivanje da moze otic na godinu i za milion igrac tipa Ordagica...Tuzlak04 je napisao/la:. . Ovdje niko nije napisao da ide za 300k. Ranije sam napisao da mu tržišna 600k . . mislim niđe veze da ide ispod cijene. Ordagi polako ističe ugovor i ako nastavimo, nula nam ne gine. . . .Prodat ga moraš do kraja godine, osim ako ne potpišemo novi ugovor. . .DoeTz je napisao/la:Nebitno eto i za karijeru, gleda li iko klub svoj? Jesmo li sami pricali kako bi bas on mogao biti boom transfer mozda cak skuplji i od Saida a sad bi ga prodali u Hajduk za 300K ...Stvarno? Piric ce otic za male pare a po vama bi i Ordaga trebao ...Od koga cemo onda zaradit? Mehidica?Tuzlak04 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Meni je stvarno čudno kako neki od vas ovdje nisu unovcili svoje znanje.. Ne mogu a da se ne otmem dojmu da pojedinci ovdje posjeduju profi trenerske ili pak menadzerske licence, da su završili ekonomiju ili u najmanju ruku menadžment. Samo naprijed ako je tako!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.