FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nama Delač nije bio dobar, a eno Čelziju je dobar, tako da samo nemojte da mi procjenjujemo ko je kakav golman.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
nije tacno, prvom meni je bio odlican, a to sto se nije Dzenanu sviđao i sto su ga pustili da ide jer je "konkurencija" Deji, pa onda taj isti nas UKOPA protiv Atromitosa to je druga pricaUltraSA je napisao/la:Nama Delač nije bio dobar, a eno Čelziju je dobar, tako da samo nemojte da mi procjenjujemo ko je kakav golman.
Većina ga je uzela na zub zbog jednog jedinog kiksa u Zenici, i onda počela priča kako se treba vratiti Dejo na gol jer je kao odbrana sigurnija kad je on na golu. I za mene je Delač kvalitetan golman, kao što je i ovaj što bi trebao doći, ali većina neće biti za njega iz smiješnog razloga.rammstein je napisao/la:nije tacno, prvom meni je bio odlican, a to sto se nije Dzenanu sviđao i sto su ga pustili da ide jer je "konkurencija" Deji, pa onda taj isti nas UKOPA protiv Atromitosa to je druga pricaUltraSA je napisao/la:Nama Delač nije bio dobar, a eno Čelziju je dobar, tako da samo nemojte da mi procjenjujemo ko je kakav golman.
ma znas koliko me briga sta ko misli
neka on bbude sigurniji od ovog kiksera pa taman na čelu imao znak!
O cemu pricas ?drakensang je napisao/la:Najbolje bi bilo da se ne igra liga, nego da se vama odmah upiše 90 bodova, pa ako bi slučajno remizirali s nekim od ovih ostalih 15 kanti za nabijanje, da se poništi utakmica i za zelenim stolom 3:0. "Ko visoko leti, nisko pada."
Ti si opet šampion !
rammstein je napisao/la:ma znas koliko me briga sta ko misli

Dzeno zbog svog jaranstva sa Dejom nije dozvolio da on bude rezerve Delacu i da grije klupu,zbog toga je doticni otjeran.Inace Dejo je obicna rupa sto je pokazao i protiv Atromitosa i ne znam sta vise treba da se desi da taj lik ode s naseg gola.
Re: Odg: FK Sarajevo
Koliko je tacno da je to zbog jaranstva? Ako je tako, to nije profesionalno nimalo. Dzeno to sebi ne bi smio dopustiti, opet kazem,ako je istina?HzSM je napisao/la:Dzeno zbog svog jaranstva sa Dejom nije dozvolio da on bude rezerve Delacu i da grije klupu,zbog toga je doticni otjeran.Inace Dejo je obicna rupa sto je pokazao i protiv Atromitosa i ne znam sta vise treba da se desi da taj lik ode s naseg gola.
Upravo zbog tog jaranstva Dejo će biti u prvih 11 pa taman da nam dođe Kahn iz najboljih dana.HzSM je napisao/la:Dzeno zbog svog jaranstva sa Dejom nije dozvolio da on bude rezerve Delacu i da grije klupu,zbog toga je doticni otjeran.Inace Dejo je obicna rupa sto je pokazao i protiv Atromitosa i ne znam sta vise treba da se desi da taj lik ode s naseg gola.
Ne znam zbog cega drugog je Delac zasulzio onakav tretman.Momak je primio mislim 4 gola u 8 utakmica.Jedini kiks je imao protiv Celika,a u svim ostalim utakmicama nas je cupao.U Prijedoru i BL jedini je bio na nivou i da nije bilo njega primili bi 3-4 komada.Pored toga nije bio trosak jer ga je Chelsea placao i sasvim korektno se ponasao na terenu i van njega.cobefks je napisao/la:Koliko je tacno da je to zbog jaranstva? Ako je tako, to nije profesionalno nimalo. Dzeno to sebi ne bi smio dopustiti, opet kazem,ako je istina?HzSM je napisao/la:Dzeno zbog svog jaranstva sa Dejom nije dozvolio da on bude rezerve Delacu i da grije klupu,zbog toga je doticni otjeran.Inace Dejo je obicna rupa sto je pokazao i protiv Atromitosa i ne znam sta vise treba da se desi da taj lik ode s naseg gola.
Ista stvar je i sa Puricem.Liku mislim jos uvijek ne zna gdje je dosao.Ni na jednoj utakmici nije zasluzio vecu ocjenu od 6,ali konstantno dobija priliku da igra.Dzeno ga ubacuje protiv Atromitosa u utakmici koja se lomi,a on hodati ne zna.Nije mi jasno sta vidi u njemu.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
HzSM je napisao/la:Dejo je obicna rupa sto je pokazao i protiv Atromitosa i ne znam sta vise treba da se desi da taj lik ode s naseg gola.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Molio bih druga Ramo da mi na pp kaže koji golman je u pitanju
pa tu su negdje, samo je ovaj mlađi, presjediće frajer sezonurammstein je napisao/la:ma znas koliko me briga sta ko misli
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mlađi, visočijiDenchiNL je napisao/la:pa tu su negdje, samo je ovaj mlađi, presjediće frajer sezonurammstein je napisao/la:ma znas koliko me briga sta ko misli
ne vjerujem da ce presjediti

dejo ima jos godinu ugovora (a htio gazda na 6 mjeseci, kud ne potpisaše

@rammstein
Procitao sam tvoju poruku, na poslu sam nemam vremena pisem ti kad dodjem kuci. A de ti meni u medjuvremenu javni ko je taj novi golman sto ga toliko osporavate..
Procitao sam tvoju poruku, na poslu sam nemam vremena pisem ti kad dodjem kuci. A de ti meni u medjuvremenu javni ko je taj novi golman sto ga toliko osporavate..
Pa kada vidiš kakve postove piše da se primjetiti samo jedno, da je lik puko radi zavisnosti i ljubomore.simon je napisao/la:O cemu pricas ?drakensang je napisao/la:Najbolje bi bilo da se ne igra liga, nego da se vama odmah upiše 90 bodova, pa ako bi slučajno remizirali s nekim od ovih ostalih 15 kanti za nabijanje, da se poništi utakmica i za zelenim stolom 3:0. "Ko visoko leti, nisko pada."
SRETAN BROJ - 1725
pa onda nisi još upoznao Dženurammstein je napisao/la: mlađi, visočiji
ne vjerujem da ce presjediti![]()
dejo ima jos godinu ugovora (a htio gazda na 6 mjeseci, kud ne potpisaše), mislim da ce i uprava tu malo reagovati

bez zezanja ja sam se nadao boljem ali eto tu su negdje što se kvalitete tiče
a i treba vremena da se navikne na odbranu komunikacija itd. do zime ništa

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ako moze neko na pp ko je taj novi golman
Sent from my PAP4040_DUO using Tapatalk
Sent from my PAP4040_DUO using Tapatalk
ovo je glupost , Dejo je naše dijete, rođeni sarajlija, i dobar je momak, odličan i u svlačionici i zagalami kad treba,HzSM je napisao/la:Dzeno zbog svog jaranstva sa Dejom nije dozvolio da on bude rezerve Delacu i da grije klupu,zbog toga je doticni otjeran.Inace Dejo je obicna rupa sto je pokazao i protiv Atromitosa i ne znam sta vise treba da se desi da taj lik ode s naseg gola.
komunicira s odbranom, svi golmani znaju kiksati (prvi Delač) , Matej je imao još dodatni problem da nije baš imao neku hemiju sa ostatkom tima tj. on je dosta hladan , ali i dosta bolji golman i zaista je šteta da nije ostao duže pa ako ništa zbog odnosa s Chelsea-jem ...
za mene Dejo na Golu nije toliki problem kao npr.Puzigaća na lijevom beku ili Bilbija u špicu

valter22 je napisao/la:Molio bih druga Ramo da mi na pp kaže koji golman je u pitanju
Bolje da ti ne govori vjeruj mi.Imat ce posla nas sponzor Salihbegovic s njim

Zadnja izmjena: Ado76, dana/u 04 avg 2014, 17:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: GangEvil, rimljanin90 i 72 gosta.