Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ovaj Slovan mi je zadnje 2 utakmice uzimao pare danas nisam igrao i ne bi me iznenadilo da dobijuzgmiky je napisao/la:adis kralju prepisao samo ja nemam Mirzu u ponudi pa stavio Bojana![]()
nego ovaj hokej mi zapeo u oči
Munchen-Straubing 6+ 1.75
mislim da će ih Munchen potrgati, očekujem da oni sami daju 6 golova
i nešto što redovno lovim kod rusa kad su u pitanju jače ekipe a Slovan još nije "odradio"
Slovan-St.Petersburg 1.trećina 1 3.75, tk 1/2 13.00
adis30 je napisao/la:Da je zanimljivije gledat tekmu![]()
adis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Da je zanimljivije gledat tekmu![]()
http://www.hoopsstats.com/diplomatija je napisao/la:Ajte ljudi dajte mi neku stranicu da vidim koliko su davali koševa igrači u prethodnim utakmicama između ovih ekipa sto se sastaju večeras u NBA, hvala unaprijed
Ja ga imam uhvaćenog na 19,5 under, a i po ovoj margini ga ne bih nikako over igrao. Jeste da je prednost tvoje oklade sto Z-Bo nece igrati, ali i Howard je jos uvijek defanzivna zvijer i za mene top defanzivni centar lige. Ove godine Gasol mu je u prvom meču uspio dati 9 poena, a prošle godine u dva meča 5 i 9. Mark ga nece moci stalno kazanjavati sa nekim sutem sa poludistance,a u borbi u reketu mislim da će denfazivni igrači puno bolje proći pa je najrealnije da obojica odu u under u utakmici na mali broj poena.Clutch je napisao/la:Gasol na 17.5![]()
Da igra protiv 3 Howarda ovo je premala granica. Još Randolph najverovatnije ne igra?! Preporuka za over.
Carter Williams na 15.5 takodjer. U zadnje 2 je isao na 20+ a nocas ide na Lillarda koji je ocajan odbrambeni igrac.
WIN WIN WINMrStone je napisao/la:
Sretno svima koji isprate!
ja imam u singlu na petaka:fedeltafrotta je napisao/la:lawson, james over, atlanta 1 ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.