wobly92 je napisao/la:
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
wobly92 je napisao/la:
Svejedno bolji gazda od Hadžikamatara.MocMahale444 je napisao/la:
![]()
on je i zaboravio na torpedo.
elamalakia je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
![]()
![]()
Samo cu napisati Aza-Kamikaza!skoroalen je napisao/la:Svejedno bolji gazda od Hadžikamatara.MocMahale444 je napisao/la:
![]()
on je i zaboravio na torpedo.
Virtu4l je napisao/la:Kao prvo nisam ti ja brat. Kao drugo, očigledno nisi vidio, ili nisi želio da vidiš drugi dio moje rečenice gdje sam jasno napisao Fudbalski Klub Željezničar na čijem je čelu gospodin Senad Misimović.SNSa je napisao/la:Bravo brate moj. Znaci ne Gospodin Misimovic vec zaljubljenici u plavu boju. Shvatio bih ovoliko velicanje Misimovica da je on od sebe dao novce za izgradnju. Ali posto su ovo skupili simpatizeri, navijaci, legende i prijatelji kluba, ne vidim ni jedan razlog obmanjivanja javnosti i velicanja istog. Cinjenica je da nece ici dobro ako ova garnitura ode iz Zelje, ali ipak su jmali previse gresaka da bi ih i dalje toliko dizali. PozVirtu4l je napisao/la:Napravili su i napraviće - zaljubljenici u plavu boju sa svake strane svijeta i Fudbalski Klub Željezničar.
Što se tiče 'dizanja', ništa je ovo koliko ćemo ih tek dizati kad se nastavi realizacija svega što su obećali, a nastaviće se...
Virtu4l je napisao/la:Svaka čast Ivici Osimu ali ja bih bio najsretniji kad bi se stadion zvao Senad Misimović, ili bar da se njih dvojica mijenjaju, godinu jedan, godinu drugi.Medikament je napisao/la:očekujem ovih dana pucanje čireva malobrojnim navijačima torpeda
Virtu4l je napisao/la:Miske će biti naš Ramon Sanchez Pizjuan, možda i mi uradimo kao Sevilja i stadion nazovemo po najvećem svih vremena.
Stadion Senad Misimović
Virtu4l je napisao/la:Na kraju krajeva biće onako kako kaže gospodin Senad Misimović, alfa i omega FK Željezničar.
MortemHz je napisao/la:Evo ga RopePERO1234 je napisao/la:Imali igdje prijenos juniora BiH?
http://tvcatchup.com/watch/s4c
Još pure jesti elamalakiaelamalakia je napisao/la:wobly92 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Na kraju krajeva biće onako kako kaže gospodin Senad Misimović, alfa i omega FK Željezničar.![]()
E ti ćeš mi o kredibilitetuLakoste je napisao/la:Izgubi Virto sav kredibilitet.
Dobar je miskeVirtu4l je napisao/la:Da, i? Ništa od toga ne umanjuje činjenicu da lažeš kao ker.
Da se držao onoga u čemu je najbolji, bio bi dobar. Ovako mu nema spasa.Pantelija je napisao/la:Dobar je miskeVirtu4l je napisao/la:Da, i? Ništa od toga ne umanjuje činjenicu da lažeš kao ker.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.