FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li sta sigurno u vezi proslave,trebalo bi se do sada znati jos 7 dana. Gdje ce biti ko ce pjevati tako neke sitnice..
Dogovoreno 100% eto vidjeces i ove godine ce biti proslava kakva dolikuje Zeljeznicaru.Elegant je napisao/la:Jarane to neko treba da plati, jer Dino (Milan Pavlovic), Tifa, Zabranjeno pusenje nece tek tako doci.CARSON je napisao/la:Ljudi kako mi je bilo drago vidjeti Dinu Mehmeta Mujkica kako na zapadu prati Zelju kazu da je dogovoreno da on vodi program kad se bude slavila Titula kao i da ce biti Dzeko ,Zabranjeno pusenje i Tifa
Meni je jucer najaca reakcija bila kada su oni pjevali svoju DIVOVSKU pjesmu.
Je li protiv Kozare igramo u Nedjelju radi LP, bar sam ja tako razumio ? Hvala unaprijed na odgovoru.

Je li protiv Kozare igramo u Nedjelju radi LP, bar sam ja tako razumio ? Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
ma kakva LP, utakmica je u 5h kakve veze LP ima?amerosm je napisao/la:Meni je jucer najaca reakcija bila kada su oni pjevali svoju DIVOVSKU pjesmu.![]()
![]()
tu i tamo je napisao/la:ma kakva LP, utakmica je u 5h kakve veze LP ima?amerosm je napisao/la:Meni je jucer najaca reakcija bila kada su oni pjevali svoju DIVOVSKU pjesmu.![]()
![]()
Jeste sve su utakmice u nedjelju radi LP.
nisam znao ali mi nema smisla....
Kako nema smisla pa valjda cemo cijelu noc slaviti titulu a ovako bi pola raje otislo gledati finale LP.tu i tamo je napisao/la:nisam znao ali mi nema smisla....
ima smislaCARSON je napisao/la:Kako nema smisla pa valjda cemo cijelu noc slaviti titulu a ovako bi pola raje otislo gledati finale LP.tu i tamo je napisao/la:nisam znao ali mi nema smisla....

Ako je je ta proslava u nedjelju 20.05 Milan je ne moze voditi jer je tada na putu .Isto vece zaradjuje za hljeb svoj nasusni igrajuci u jednoj predstavi ovdasnjeg pozorista to u Beogradu.Jedna velika MOlLBA za sve plave zaljubljenike.Nemojmo kvariti ove svecarske dane nekim analizama.Ne mislim da nisu dobronamjerne ali im je tajming jako los.Imamo jos finale kupa ,valjda je jasno sta to znaci i jos dvije prvenstvene utakmice.Zar ne bi bilo lijepo zavrsiti sezonu bez potaza.Valjda Osim zna koliko mogu i kada mogu i Adilovic i E.Colic i Stanic.Napadati mladog Zolu je bar meni mizerija.Svi ama bas svi su zasluzili nas glas.Ima tu dovoljno strucnih ljudi da u skladu sa mogucnostima odluce ko jeste a ko nije za nas.Samo pazljivo citajte sta veli Amar Osim i sve je jasno ko dan.CARSON je napisao/la:Dogovoreno 100% eto vidjeces i ove godine ce biti proslava kakva dolikuje Zeljeznicaru.Elegant je napisao/la:Jarane to neko treba da plati, jer Dino (Milan Pavlovic), Tifa, Zabranjeno pusenje nece tek tako doci.CARSON je napisao/la:Ljudi kako mi je bilo drago vidjeti Dinu Mehmeta Mujkica kako na zapadu prati Zelju kazu da je dogovoreno da on vodi program kad se bude slavila Titula kao i da ce biti Dzeko ,Zabranjeno pusenje i Tifa
ne bi e. čolić priprdio sastavu u derbiju da mogu igrati bešlija i smajić, realno, više nužda nego išta drugo. a mene zola nijednom što je igrao nije razočarao, biće nešto od njega.
gledam ovu tabelu za kvalifikacije u ligi sampiona i ima nesto sto bi nam bilo bolje od toga da cak budemo nosioci u 2 pretkolu, a to je da izvucemo Helsingborg. jeste da je vjerovatnoca ogromna ali nada je tu..
onako solidna ekipa, dosta bolja od Orebra (znam iz prve ruke) ali nije neprijelazna.
imaju koeficijent od 12.680 sto omogucuje da budu NOSIOCI U 3 PRETKOLU.
sada MOLIM BOGA, ALLAHA, BUDU, HARETA KRISNU i sve ostale BOGOVE
da izvucemo Helsingborg
onako solidna ekipa, dosta bolja od Orebra (znam iz prve ruke) ali nije neprijelazna.
sada MOLIM BOGA, ALLAHA, BUDU, HARETA KRISNU i sve ostale BOGOVE

http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
@boccaccio
Cijelo vrijeme se pitam gdje si, i ti rutinski svoj post napisa.
Ako ima nesto novo znas adresu

LP
Cijelo vrijeme se pitam gdje si, i ti rutinski svoj post napisa.

LP
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma ja se molim samo da predjemo to 2 pretkolo da bar odigramo i taj play off za ELljiljan89 je napisao/la:gledam ovu tabelu za kvalifikacije u ligi sampiona i ima nesto sto bi nam bilo bolje od toga da cak budemo nosioci u 2 pretkolu, a to je da izvucemo Helsingborg. jeste da je vjerovatnoca ogromna ali nada je tu..
sada MOLIM BOGA, ALLAHA, BUDU, HARETA KRISNU i sve ostale BOGOVEda izvucemo Helsingborg

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Prvo se moramo rjesit celavog ba.. Imal' neko plan ?bagrcavi je napisao/la:valjda će biti "treća sreća" ove godine

Valjda nece treci put biti peh, majka mu stara... Vidjecemo da li vrijedi ono treca srecaAmar_TM87 je napisao/la:Prvo se moramo rjesit celavog ba.. Imal' neko plan ?bagrcavi je napisao/la:valjda će biti "treća sreća" ove godine![]()

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ako se ne rjesimo njega sljeduje nas Hapoel Ironi Kiryat Shmona Football Club. Pogodi iz koje drzaveAmar_TM87 je napisao/la:Prvo se moramo rjesit celavog ba.. Imal' neko plan ?bagrcavi je napisao/la:valjda će biti "treća sreća" ove godine![]()

Ko je celav ?tm8782 je napisao/la:Valjda nece treci put biti peh, majka mu stara... Vidjecemo da li vrijedi ono treca srecaAmar_TM87 je napisao/la:Prvo se moramo rjesit celavog ba.. Imal' neko plan ?bagrcavi je napisao/la:valjda će biti "treća sreća" ove godine![]()
![]()
![]()
Potpis!
Kada ih je Sarajevo izbacilo sto mi nebi mogli sa ovom ekipom i igrom koju imamo??admirone je napisao/la:Ma ja se molim samo da predjemo to 2 pretkolo da bar odigramo i taj play off za ELljiljan89 je napisao/la:gledam ovu tabelu za kvalifikacije u ligi sampiona i ima nesto sto bi nam bilo bolje od toga da cak budemo nosioci u 2 pretkolu, a to je da izvucemo Helsingborg. jeste da je vjerovatnoca ogromna ali nada je tu..
sada MOLIM BOGA, ALLAHA, BUDU, HARETA KRISNU i sve ostale BOGOVEda izvucemo Helsingborg
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ma da je evrope vidjeti barem na kratkoSvenZ je napisao/la:ako se ne rjesimo njega sljeduje nas Hapoel Ironi Kiryat Shmona Football Club. Pogodi iz koje drzaveAmar_TM87 je napisao/la:Prvo se moramo rjesit celavog ba.. Imal' neko plan ?bagrcavi je napisao/la:valjda će biti "treća sreća" ove godine![]()

http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.