FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Polako @tz87fkr, ne glumi divove 

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 18 jun 2016, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Polako care, nije ni počelo. Imamo ekipu za top 3 u ligi, trebamo vidjeti kako će to sve na terenu izgledati.tz87fkr je napisao/la:Slovo dole gore, bitno je da osvajamoAerials je napisao/la:Mala napomena, GraHovac i HAdžić![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ja ocekujem da nam Azmir dovede Will Griga, pa da stalno pjevamo
WILL GRIG'S ON FIRE,
YOUR DEFENDE IS TERRIFIED!
WILL GRIG'S ON FIRE,
YOUR DEFENDE IS TERRIFIED!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Golmani top
(jedan provjeren i dva talentovana), odbrana armirani beton
(bezze trosit rijeci), zadnji vezni top
(Grahovac, Hadzic, Merzic, Stjepanovic, pa i Dzida), ofanzivni vezni
(Ordaga, Zeba), krilni igraci (Veseli, Miljan, Mehidic) i spicevi
(Krpic, Karic, Zec). Ne treba bit proklet, al nekako mi se cini da treba probat dovest jos neko **** krilo, prodorno i jako u 1:1 situacijama. Veseli je top, Govedarica lutrija a Mehidic klupa. Mislim da Zec nije bas za krila.
Al i bez tog je odlicno odradjen prelazni rok. Haters gonna Hate

Al i bez tog je odlicno odradjen prelazni rok. Haters gonna Hate

A sad adio...
Još jedna bomba i to je too!!!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
TzXHc je napisao/la:Još jedna bomba i to je too!!!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Et' jbt, sanjao sam da smo Piriju uvalili nekom prosjecnom Belgijskom klubu koji je prije nekoliko godina bio sampion
mislim da se radilo o cifri od 350K€.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Anes Begic sto treba doci na probu u Sarajevo nam se nudi 

Taj isti Zec nas je silovo u Travniku po desnom krilu. Prebrz za sve koji su ga cuvali. Efendic, Saric i Kostic su popusili zute kada ih je pretrcavao po punoj liniji. Bas mislim da na toj poziciji moze dati dostaPozitiva je napisao/la: Mislim da Zec nije bas za krila.

. . nemamo vremena za nove probe . . .SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Anes Begic sto treba doci na probu u Sarajevo nam se nudi

Al' moram ovu sliku da pokvarim drugom... Koliko se ovaj čovjek reklamira preko Azmira, čuj zvao ga, a očima ga ne može gledat'.

Lazevski :kafa:
dobre im ove majice

dobre im ove majice

Na ss.ba nisu napisali da je i Todorovic otputovao, a ima ga na slikama.
Jedan grad, jedna ljubav!
Mozel Huntelaar, imal dovoljo centimetara, pojak mu je CVNKMramor je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Al' moram ovu sliku da pokvarim drugom... Koliko se ovaj čovjek reklamira preko Azmira, čuj zvao ga, a očima ga ne može gledat'.E moj Husara...
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Piricu odlazi! 

Gledaj ti svoja posla i prodaj Pirica....i gledaj gdje ćeš Sevku uvalit...NKMramor je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Al' moram ovu sliku da pokvarim drugom... Koliko se ovaj čovjek reklamira preko Azmira, čuj zvao ga, a očima ga ne može gledat'.E moj Husara...
![]()
Niko,niko samo Sloboda !!!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi ako dovedemo još jednog ciljanog igrača mi smo beton betona pa volio nas neko ili ne....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ma ne znam, ne mogu se otet' dojmu da nam vezni red steka, treba tu jedan igrac itekako
isto vazi i za napadacki dio ekipe
-
- Kontakt:
Opet se slazem sa tobomChinaglia je napisao/la:ma ne znam, ne mogu se otet' dojmu da nam vezni red steka, treba tu jedan igrac itekako

Samo nam treba jedan kvalitetan napadac, mada i sa ovom dvojicom ja sam sasvim zadovoljan. Ne znam gdje mislis staviti nekoga u vezu? Ko je problem?Chinaglia je napisao/la:ma ne znam, ne mogu se otet' dojmu da nam vezni red steka, treba tu jedan igrac itekako
GK: Piric/Bobic/Eric
RB: Efendic, Skahic, Todorovic - CB: Mehmedagic, Kostic, Dzidic, Skahic - LB: Lazarovski, Fatic
DMF: Stjepanovic, Merzic, Skahic - CM: Zeba, Ordagic, Grahovac, Hadzic - LW: Veselinovic, Govedarica - RW: Zec, Mehidic
FW: Karic, Krpic
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.