FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nuerta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nuerta » 03 avg 2014, 20:50

Desole je napisao/la:Na kraju ce ispasti da je Savez napravio gresku kod te neke zalbe, pa ce se utakmica morat ponovo odigrat :roll:
Gledajuci u proslost i tradiciju kad su u pitanju odluke Saveza koje ukljucuju nase protivnike, ima i ta mjesta :roll:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 20:54

Ma nek se i odigra ako bude moralo sta ces, ali ipak mislim da ce ovo biti jednoglasna odluka registrovana utakmica u korist nas 3-0 i gotovo jbg zao mi gostiju ali sta je tu je :)
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2014, 20:56

ma sto se mene tice moze se i odigrati utakmica s zvijezdom ,malo da igraju i ovi sto imaju manju minutazu ,hajmo se mi grcima okrenuti sad ce cetvrtak :)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 20:57

Da sad su na redu grci i da napravimo cudo abd :D :D
04.10.2009 !!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 avg 2014, 20:59

VanBasten je napisao/la:znači, frajer registruje dva klon akaunta.. zatrola temu očigledno. i svaki drugi mu se uhvati za post. miša mu, šta vam je
ma ne mogu to ovi nasi svatiti nikako :salut:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 avg 2014, 20:59

bordobijeli je napisao/la:ma sto se mene tice moze se i odigrati utakmica s zvijezdom ,malo da igraju i ovi sto imaju manju minutazu ,hajmo se mi grcima okrenuti sad ce cetvrtak :)
Tako je, a sad' tek možemo nešto očekivati u grčkoj, ipak će naši biti odmorni i spremni! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 21:02

Evolution87 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:znači, frajer registruje dva klon akaunta.. zatrola temu očigledno. i svaki drugi mu se uhvati za post. miša mu, šta vam je
ma ne mogu to ovi nasi svatiti nikako :salut:
Upravo tako jednostavno ne citas njhove postove neka mlate u prazno, najgore je kad mu odgovaras onda jos vise navale :roll:
04.10.2009 !!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2014, 21:08

ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2014, 21:10

bordobijeli je napisao/la:ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .
Ima ljudi kojima je jasno zbog cega su dovedeni takvi igraci :thumbup:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2014, 21:14

pile87 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .
Ima ljudi kojima je jasno zbog cega su dovedeni takvi igraci :thumbup:
pa reci zbog cega su dovedeni :?:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2014, 21:16

Vidjelo se na pripremnim utakmicama da su oni uigravani, ali Dženo vjeruje onim koji su duše tu, od njih hoće da izvuče maksimum u evropskim utakmicama...
I ovi će ja vjerujem dobiti svoje minute.
Ja se samo bojim da se ne pojavi slučaj Bilbija pa da moraju čekati do januara da dobiju papire... E ovako nešto sportskom direktoru ne bih mogao halaliti i ako ga do sad u evemu podržavam ..

A što se tiče Grka, idemo igrati najbolje što znamo, u fudbalu je sve moguće... NIkakav rezultat me neće razočarati, a ako prođemo dernek pravim :D

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2014, 21:21

hilmo je napisao/la:
Vidjelo se na pripremnim utakmicama da su oni uigravani, ali Dženo vjeruje onim koji su duše tu, od njih hoće da izvuče maksimum u evropskim utakmicama...
I ovi će ja vjerujem dobiti svoje minute.
Ja se samo bojim da se ne pojavi slučaj Bilbija pa da moraju čekati do januara da dobiju papire... E ovako nešto sportskom direktoru ne bih mogao halaliti i ako ga do sad u evemu podržavam ..

A što se tiče Grka, idemo igrati najbolje što znamo, u fudbalu je sve moguće... NIkakav rezultat me neće razočarati, a ako prođemo dernek pravim :D
ma ok je da vjeruje ovim sto su igrali prosle sezone al cinim se bar po dosadasnjim utakmicama da ove i nema bas u planu ,cinim se da ni danas nisu bili u zapisniku .a vjerovatno su vrlo dobro placeni

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 03 avg 2014, 21:25

Pisam se i na nogometni savez i sve redom, pa kako vas nije stid stoko jedna :evil: Cvanciku sam spiskao danas nizasta. joj idiota :oops:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 avg 2014, 21:38

Nabijem ja ovakve odluke na k.urac,mislim ne odluku ko odluku,ali je stvarno kranje debilno da se utakmica otkazuje u 19.00,kada su svi odradili zagrijavanje,igraci trebali da izadju na teren,rezerve i treneri sijeli na klupu,sudije regularno sve odradile.Zar nije bio neki rok do 17 da se to zavrsi sve,fino vidis nisu platili,tad otkazes utakmicu i sve super...nenormalno me iznervirao nacin na koji je ovo uradjeno sve,stvarno debilno,opet kazem postujem sve ali nemozes do zadnjeg cekati

Zao mi i onih momaka sto su dosli da bodre Zvijezdu,prevalili put,bili 5 minuta na stadionu i haj nazad,ko ce njima pare vratiti?

A drama sve bilo,i kisa stala,sunce prigrijalo,Dzeno izveo sastav drama dobar,ofanziva mrtva sto bi se reklo :) ,sve slutilo na jedno lijepo vece,al prc

To sto sam pokiso dok sam doso to im necu halalit :mrgreen:

Kad ide ova odluka o tome da je 3-0 za nas,nista me vise iznenadit nece taman i da je ponove
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2014, 21:40

combe80 je napisao/la:Ma nemojte tako sad ste dosli do para, očepiće i nas polako... riješićese nekako... nema boljeg domaćina u ovoj ligi od Zvijede...

idemooooooooooooooooooooooooo ZVIJEZDOooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:
Iskreno žao mi je što nije odigrano. Zbog onog vašeg nezalagnja sa komšijama i podjebavanja Astre presretan sam ali ljudi i tima i grada mi je žao, jer Zvijezda je ipak solidan premijerligaš jedino me ovo navedeno nerviralo.Iskreno znam kako vam je i mi smo sve to prošli i prolazili a nikog nije bolio racku .Duboka je pozadina ove odluke a najmanje je Zvijezda u pitanju jer ima dužnika (prema igračima) i večih ali može im se nažalost.Utakmica u Zenici je nama bila prva pa šta su nam sve radili i mnoge je bolilo uho za to .E sad ne znam, nemam nekih posebnih osječaja uglavnom sretno vam bilo Gradačani u nastavku i da što prije izađete iz ovih govana ili krize koju su vam napakovali.
Sarajevo ljubavi moja!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2014, 21:52

miky_hz je napisao/la:
Kad ide ova odluka o tome da je 3-0 za nas,nista me vise iznenadit nece taman i da je ponove
Vjerovatno bi se u utorak trebalo znati, a ni mene neće iznenaditi ako ponove..

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2014, 22:01

Aco i ja sam za ove odluke i za skračenje lige. Nema teorija zavjere nego konkretno dug Borca je veči i dug komšija (sad če navaliti) je veči ali... e sad da li su igrači kojima su dužni na vrijeme podnijeli tužbe -presude-žalbe.Konkretna imena su škola fudbala Džaja,Jandrić itd... ovamo Hadžić,Hasagić i ovo zadnje Selimović ima još mrsko mi pisati.Ovde se ne spominje dug poreskoj ovo se odnosi samo na igrače .Koliko smo mi najebali za Nedića a i tu aršin nije bio isti zakasnili smo sa uplatom ali... ipak mislim da se kola uvijek na malim lome, nažalost!
Sarajevo ljubavi moja!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 03 avg 2014, 22:06

nisam bas zadovoljan radi ovakvog raspleta, a svi koji su i bili na stadionu su fino culi kad je spiker rekao da se nece igrati da su bili zvizduci, tako da je volja za igrom sa nase strane itekako postojala al eto delegat nije dao, ili ce biti 3:0 za nas, a ako kojim slucajem bude situacija da se ponovi tekma, tuziti tijela saveza zaduzena za ovo ako nas pokusaju zajebat !!!

mislim djaba danas pokisnem, potrosim love i odgode !!! svaka cast svima koji su bili danas na stadionu !!

i zao mi onih momaka iz Gradacca, prevalili toliki put, jos su sigurno fino love dali kako bi bodrili svoj klub, udju na tribine i poslije 5 minuta nazad kuci, brutalno !!!

nista idemo dalje, dobili smo malo odmora pred grke, uraditi sta se moze i onda se fokusirati na Borac i ganjati sto bolji rezultat !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 avg 2014, 22:11

Pokisnuli dzaba ali opet smo pokazali koliko FKS ima navijaca, a onima sto su u cetvrtak bili svaka cast na njihovom obrazu. Jedino mi je zao navijaca Zvijezde jer znam kako je tesko danas izdvojiti 30 km da bi se gledao voljeni klub, dobro je sto ce nasi igraci biti odmorni za duel sa Atromitosom.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 avg 2014, 22:14

Kad će biti zvanično registrovano 3:0 u korist Sarajeva? Ukolko je sutra sjednica?

Prođe mi tiket pa me zanima kada će mi ovu utakmicu registrovati kvotom 1.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.