Gledajuci u proslost i tradiciju kad su u pitanju odluke Saveza koje ukljucuju nase protivnike, ima i ta mjestaDesole je napisao/la:Na kraju ce ispasti da je Savez napravio gresku kod te neke zalbe, pa ce se utakmica morat ponovo odigrat

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gledajuci u proslost i tradiciju kad su u pitanju odluke Saveza koje ukljucuju nase protivnike, ima i ta mjestaDesole je napisao/la:Na kraju ce ispasti da je Savez napravio gresku kod te neke zalbe, pa ce se utakmica morat ponovo odigrat
ma ne mogu to ovi nasi svatiti nikakoVanBasten je napisao/la:znači, frajer registruje dva klon akaunta.. zatrola temu očigledno. i svaki drugi mu se uhvati za post. miša mu, šta vam je
Tako je, a sad' tek možemo nešto očekivati u grčkoj, ipak će naši biti odmorni i spremni! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE!bordobijeli je napisao/la:ma sto se mene tice moze se i odigrati utakmica s zvijezdom ,malo da igraju i ovi sto imaju manju minutazu ,hajmo se mi grcima okrenuti sad ce cetvrtak
Upravo tako jednostavno ne citas njhove postove neka mlate u prazno, najgore je kad mu odgovaras onda jos vise navaleEvolution87 je napisao/la:ma ne mogu to ovi nasi svatiti nikakoVanBasten je napisao/la:znači, frajer registruje dva klon akaunta.. zatrola temu očigledno. i svaki drugi mu se uhvati za post. miša mu, šta vam je
Ima ljudi kojima je jasno zbog cega su dovedeni takvi igracibordobijeli je napisao/la:ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .
pa reci zbog cega su dovedenipile87 je napisao/la:Ima ljudi kojima je jasno zbog cega su dovedeni takvi igracibordobijeli je napisao/la:ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .
Vidjelo se na pripremnim utakmicama da su oni uigravani, ali Dženo vjeruje onim koji su duše tu, od njih hoće da izvuče maksimum u evropskim utakmicama...bordobijeli je napisao/la:ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .
ma ok je da vjeruje ovim sto su igrali prosle sezone al cinim se bar po dosadasnjim utakmicama da ove i nema bas u planu ,cinim se da ni danas nisu bili u zapisniku .a vjerovatno su vrlo dobro placenihilmo je napisao/la:Vidjelo se na pripremnim utakmicama da su oni uigravani, ali Dženo vjeruje onim koji su duše tu, od njih hoće da izvuče maksimum u evropskim utakmicama...bordobijeli je napisao/la:ljudi meni nije jasno oko ovih navodnih pojacanja kostic ,mitrevski nema ih ni medju 18 u ovim dosad utakmicama .ne znam zbog cega su dovedeni ako ce biti na tribinama i odigrati 3-4 utakmice u sezoni pa bolje onda da nasi juniori budu umjesto njih dvojice .mislim da tu nije dobra komunikacija sportski direktor -trener odnosno koje doveo te igrace jel ocito je da nisu dzenina zelja ,da jesu onda bi vjerovatno igrali .
I ovi će ja vjerujem dobiti svoje minute.
Ja se samo bojim da se ne pojavi slučaj Bilbija pa da moraju čekati do januara da dobiju papire... E ovako nešto sportskom direktoru ne bih mogao halaliti i ako ga do sad u evemu podržavam ..
A što se tiče Grka, idemo igrati najbolje što znamo, u fudbalu je sve moguće... NIkakav rezultat me neće razočarati, a ako prođemo dernek pravim
Iskreno žao mi je što nije odigrano. Zbog onog vašeg nezalagnja sa komšijama i podjebavanja Astre presretan sam ali ljudi i tima i grada mi je žao, jer Zvijezda je ipak solidan premijerligaš jedino me ovo navedeno nerviralo.Iskreno znam kako vam je i mi smo sve to prošli i prolazili a nikog nije bolio racku .Duboka je pozadina ove odluke a najmanje je Zvijezda u pitanju jer ima dužnika (prema igračima) i večih ali može im se nažalost.Utakmica u Zenici je nama bila prva pa šta su nam sve radili i mnoge je bolilo uho za to .E sad ne znam, nemam nekih posebnih osječaja uglavnom sretno vam bilo Gradačani u nastavku i da što prije izađete iz ovih govana ili krize koju su vam napakovali.combe80 je napisao/la:Ma nemojte tako sad ste dosli do para, očepiće i nas polako... riješićese nekako... nema boljeg domaćina u ovoj ligi od Zvijede...
idemooooooooooooooooooooooooo ZVIJEZDOooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
Vjerovatno bi se u utorak trebalo znati, a ni mene neće iznenaditi ako ponove..miky_hz je napisao/la:
Kad ide ova odluka o tome da je 3-0 za nas,nista me vise iznenadit nece taman i da je ponove
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.