mi svoje racune placamo godinama voda struja toplane imamo poslovne prostore koji placaju vodu struju toplane godinama i zato smo mi institucija nerazumijes to Pantelija.Pantelija je napisao/la:ja koliko znam vi ste za taj PDV duzmi 2 mil sad i 2 mil na sudu koje ce vam uskoro pripisatisvrakino1921 je napisao/la:ono kad je sve na tebe 1/1 pa placas sve racune vodu struju toplane a od toga PDV 17 posto od svakog racuna ide drzavi.NEPROCJENJIVO VOLIM TE ZELJO.![]()
uz to imate 45 prijavljenih radnika, od toga 30 fudbalera, pa kojom matematikom 15 ljudi cine trenere u prvom timu, b timu, omladinskom pogonu, upravi, marketingu itd
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- svrakino1921
- Kontakt:
nemojte Vi Tuzlaci o PDV molim Vas hocel Jasmin platit hoceli Azmir platit u nasem slucaju mi placamo sami.staragarda je napisao/la:Ključna riječ je PLACAS....znaci, raja se sprda jer NE PLACATE racune za vodu,struju, toplanesvrakino1921 je napisao/la:ono kad je sve na tebe 1/1 pa placas sve racune vodu struju toplane a od toga PDV 17 posto od svakog racuna ide drzavi.NEPROCJENJIVO VOLIM TE ZELJO.
A taj famozni PDV ti je bolje ne spominjati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mi svoje racune placamo godinama voda struja toplane imamo poslovne prostore koji placaju vodu struju toplane godinama i zato smo mi institucija nerazumijes tostaragarda je napisao/la:Ključna riječ je PLACAS....znaci, raja se sprda jer NE PLACATE racune za vodu,struju, toplanesvrakino1921 je napisao/la:ono kad je sve na tebe 1/1 pa placas sve racune vodu struju toplane a od toga PDV 17 posto od svakog racuna ide drzavi.NEPROCJENJIVO VOLIM TE ZELJO.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Al kakooooooosvrakino1921 je napisao/la:nemojte Vi Tuzlaci o PDV molim Vas hocel Jasmin platit hoceli Azmir platit u nasem slucaju mi placamo sami.staragarda je napisao/la:Ključna riječ je PLACAS....znaci, raja se sprda jer NE PLACATE racune za vodu,struju, toplanesvrakino1921 je napisao/la:ono kad je sve na tebe 1/1 pa placas sve racune vodu struju toplane a od toga PDV 17 posto od svakog racuna ide drzavi.NEPROCJENJIVO VOLIM TE ZELJO.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi tuzili ViK i na sudu smo zbog ovog navodnog duga iz 2014 godine.Kontas
- svrakino1921
- Kontakt:
hajd me popusti prijatelju molim tePenaltiky je napisao/la:Svrakino je neki bordo trol, biti ovakav mazohista je nemogućePantelija je napisao/la:ja koliko znam vi ste za taj PDV duzmi 2 mil sad i 2 mil na sudu koje ce vam uskoro pripisatisvrakino1921 je napisao/la:ono kad je sve na tebe 1/1 pa placas sve racune vodu struju toplane a od toga PDV 17 posto od svakog racuna ide drzavi.NEPROCJENJIVO VOLIM TE ZELJO.![]()
uz to imate 45 prijavljenih radnika, od toga 30 fudbalera, pa kojom matematikom 15 ljudi cine trenere u prvom timu, b timu, omladinskom pogonu, upravi, marketingu itd
pa vi ste tuzili i drzavu zbog dugha za PDV , oko 2.3 mil maraka, a znate da ste duznisvrakino1921 je napisao/la:Mi tuzili ViK i na sudu smo zbog ovog navodnog duga iz 2014 godine.Kontas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TobeYarabi
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Sve je to taktika ultras zeljeznicar!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- svrakino1921
- Kontakt:
u pravu si znamo da smo duzni ali ne 2.3mil maraka a kod vode znamo daje pukla cijev ili ovaj zadnji derbi kad vi niste dosli na sudu smo zbog kazne jer nije bila asfaltirana transverzala pa je mogao neko uzet kamen i pogodit nekog u glavu al nasi misle da Zeljo nema nista sa kamenjem i asfaltom na transverzaliPantelija je napisao/la:pa vi ste tuzili i drzavu zbog dugha za PDV , oko 2.3 mil maraka, a znate da ste duznisvrakino1921 je napisao/la:Mi tuzili ViK i na sudu smo zbog ovog navodnog duga iz 2014 godine.Kontas
-
Sariel1987
- Kontakt:
Svrakino druze.iskreno i od srca ne brani vise boga ti.
Pusti.
Pusti.
nije 2.3?
NEgo ?
ne mislim na stari dug koji otplacujete u ratama po 10 000 , nego novi, svjezi dug
najsvjeziiji
NEgo ?
- svrakino1921
- Kontakt:
Sariel1987 je napisao/la:Svrakino druze.iskreno i od srca ne brani vise boga ti.
Pusti.
- svrakino1921
- Kontakt:
naravno svjezi dug imamo mi pravnike u klubu pa su rekli da mogu prepolovit taj svjezi dug e sad ja nisam pravnik mozda ti jesi uglavnom vidjet cemoPantelija je napisao/la:nije 2.3?
NEgo ?ne mislim na stari dug koji otplacujete u ratama po 10 000 , nego novi, svjezi dug
najsvjeziiji
ako budu prepolovili , kao sto su kostica doveli, crno vam se pišesvrakino1921 je napisao/la:naravno svjezi dug imamo mi pravnike u klubu pa su rekli da mogu prepolovit taj svjezi dug e sad ja nisam pravnik mozda ti jesi uglavnom vidjet cemoPantelija je napisao/la:nije 2.3?
NEgo ?ne mislim na stari dug koji otplacujete u ratama po 10 000 , nego novi, svjezi dug
najsvjeziiji
- TobeYarabi
- Kontakt:
srbi imaju beograd na vodi a hrvati grbavicu pod vodom

Što Zenzo obrisa post? Taman sam ti htio odgovorit kako imamo slobodu govora u klubu, nama dosta. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Sariel1987
- Kontakt:
Nije hejt jarane jer ste jaki.nego jer je sve laz suplja licemjerstvo i pijaca..
Iz vasih usta.haj sto ste kupovali a kupovali ste sve to. al sto ste i druge kopali s apetitom a nije bilo potrebe.
SVe sto ste pripisivali pitarima vi ste u stvari radili.
Shvati kako hoces .
Iz vasih usta.haj sto ste kupovali a kupovali ste sve to. al sto ste i druge kopali s apetitom a nije bilo potrebe.
SVe sto ste pripisivali pitarima vi ste u stvari radili.
Shvati kako hoces .
9.11.Zagor je napisao/la:Virtuala nema, popravlja cijevi ..
5.11.Virtu4l je napisao/la:što ja od sramote ne mogu otvoriti prepucavanja
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 09 nov 2017, 22:15, ukupno mijenjano 2 puta.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pitic je napisao/la:Zagor je napisao/la:Virtuala nema, popravlja cijevi ..5.11.Virtu4l je napisao/la:što ja od sramote ne mogu otvoriti prepucavanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.