Sent from my D6603 using Tapatalk
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Trebalo bi.adnan27 je napisao/la:jos jedan za evropa ligu ce doci sigurno do pon ce doci
I kud cemo sa njima brate....U SloguNYKnicks Fan je napisao/la:jos 5 igraca stize...
Ma kakvih 5 bolan... Još 10!NYKnicks Fan je napisao/la:jos 5 igraca stize...
pola u slogu, pola kod nas... i tako tosolinas je napisao/la:I kud cemo sa njima brate....U SloguNYKnicks Fan je napisao/la:jos 5 igraca stize...
Ima se moze se.NYKnicks Fan je napisao/la:pola u slogu, pola kod nas... i tako tosolinas je napisao/la:I kud cemo sa njima brate....U SloguNYKnicks Fan je napisao/la:jos 5 igraca stize...![]()
Nije se izvalio ..a rekao je orvi za Fatića pa smo svi isto mislili i onda sta bi dodje FatićNKMramor je napisao/la:Zar vjerujete više u ove gluposti, pa frajer objavi za Burekovića i izvali se k'o parmak.adnan27 je napisao/la:jel to ima gdje drugo osim na ovoj stranici azmir husic![]()
Rimes87 je napisao/la:Koliko to sada imamo igraca u rosteru? Izgleda da nece biti zime za povrede/kartoniranja
Prosle sezone Sloboda je po imenima usla u sezonu kao tim za sedine tabele, sada sa imenima ulazi u sezonu kao jedan od favorita.solinas je napisao/la:Vec sada smo jaci nego prosle sezone.
Kostic,Dzidic,Lazevski,Mehmedagic,Fatic,Efendic.Skahic....kakva zadnja linija....![]()
Naprijed Zeba,Ordagic,Karic,Zec......
Ohoho, rodiloBosna_BabyBoy je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Koliko to sada imamo igraca u rosteru? Izgleda da nece biti zime za povrede/kartoniranja
Sa ovim zadnjih pojačanjem i ovim Mujkićem ako ne ode na posudbu, ako se nevaram 27 igrača
Imam osjecaj da ovdje neki znaju znaju oko kojeg igraca obigravamo kao zadnje pojacanje. Valjda cemo ubrzo saznati ko je to.TzXHc je napisao/la:Joj azmiraa sad mi moramo razmišljat o kojem se igraču radi
Dva napadaca i jedan vezni.Komunista je napisao/la:Imam osjecaj da Solinas i ultrasstyle_tz znaju oko kojeg igraca obigravamo kao zadnje pojacanje. Valjda cemo ubrzo saznati ko je to.TzXHc je napisao/la:Joj azmiraa sad mi moramo razmišljat o kojem se igraču radi
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 18 gostiju.