Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Mislim da od VdB sve zavisi ako on ode na posudbu da bi mogao doci neko
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Jones blizu odlaska u Bordeaux. Everton se ukljucio u borbu za VdB...
To ce biti 4 odlaska ove zime, a o mogucim pojacanjima nema apsolutno nikakve price osim ovih gluposti po žnj novinama tipa The Sun. Sta rade ovi nasi idioti??
To ce biti 4 odlaska ove zime, a o mogucim pojacanjima nema apsolutno nikakve price osim ovih gluposti po žnj novinama tipa The Sun. Sta rade ovi nasi idioti??
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ništa… Ralf je privremeni, a oni očito neće da ispunjavaju “muzičke želje” nekoga ko je tu na šest mjeseci. Volio bih da se varam, ali vjerovatno nikog ne dovodimo…
Da kao trener ali ostaje u upravi jos 2g gdje ce mu i biti posao upravo oko transfera tako da mi nema logike da mu ne dovedu nekog ako zeli
Ali opet sta da nas cudi od likova koji odbijaju 10tak miliona od Newcastlea za Lingarda iako mu istice ugovor na kraju sezone a lik ne igra nikako i vjerovatno nece imati vise od 2 nastupa do kraja sezone ali eto ne zele da ga puste
Ali opet sta da nas cudi od likova koji odbijaju 10tak miliona od Newcastlea za Lingarda iako mu istice ugovor na kraju sezone a lik ne igra nikako i vjerovatno nece imati vise od 2 nastupa do kraja sezone ali eto ne zele da ga puste

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Tog prevaranta ako dovedu, nek ugase klub. Bolje nikog ne dovest
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sta mislite koji bi se stoper najbolje uklopio u tandemu sa Varaneom? Jos ako se ispostavi tacnim ovo da Hakimi zeli napustiti PSG, mislim da bi trebalo ici all in po njega.
Kounde, Hakimi, Tschouameni, Rice (ili Ruben Neves) i Kane (ili Haaland, Lewandowski)
Kounde, Hakimi, Tschouameni, Rice (ili Ruben Neves) i Kane (ili Haaland, Lewandowski)
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma nema sanse tih 5 pokupiti za jedan prelazno rok. Stoper i vezni bi trebali biti prioritet, mada s obzirom kakav nam je procenat realizacije napadac bi mozda i trebao biti prvi pik.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa 4 od 5 mozes sigurno, ako racunas da Pogba ide. Otpisi napadaca ako se vrati Martial i ostane CR i to je to.
Ako dodje Ten Hag mogao bi nam rijesit i onog Anthonya iz Ajaxa. On i Sancho bi dar mar na krilima pravili.
Jel ko pratio Everton? Mozemo li racunat na Donnya sljedece sezone?
Ako dodje Ten Hag mogao bi nam rijesit i onog Anthonya iz Ajaxa. On i Sancho bi dar mar na krilima pravili.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Vidim Declan Rice odbio produžiti ugovor. Nadam se da nece letiti na njega, jer ce cijena sigurno biti 80+
Ja uopste nisam za Ricea, nama treba tehnicki bolji veznjak. Nije da nam ne bi bio pojacanje ali mislim da se za to cijenu moze puno bolji posao odraditi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
D Rice on je malo bolja verzija Matica.
Otici ce on u veci klub od trenutnog.
Isto nije za Uniteda,ali vidjet cemo.
Nekada je Flecher igrao kao vezni, nije toliko do igraca koliko je do managera.
Otici ce on u veci klub od trenutnog.
Isto nije za Uniteda,ali vidjet cemo.
Nekada je Flecher igrao kao vezni, nije toliko do igraca koliko je do managera.
Meni Donny nije izgledao ništa posbeno u Evertonu. Ipak možda bi ETH izvukao nešto od njega.SMR187 je napisao/la: ↑29 mar 2022, 21:48Pa 4 od 5 mozes sigurno, ako racunas da Pogba ide. Otpisi napadaca ako se vrati Martial i ostane CR i to je to.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Nadam se samo da necemo nigdje vidjeti izjavu ETH-a : "Svi ce dobiti priliku da pokazu koliko mogu ..."
Povraca mi se od toga da nesposobna grupa igraca ispraca menadzere svake sezone, a sljedeci koji dodje opet pruzi sansu istima.
On mora doci i rijesiti se momentalno (otjerati/klupirati):
1. Harry fuc*ing Maguire - posaljite ga u svemir
2. Matic - odlazi
3. Mata - odlazi
4. Pogba - odlazi
5. Jones - odlazi
6. Lingard - odlazi
7. Rashford - nadam se prodaja Newcastlu
8. AWB - vjerovatno klupa
9. Lindelof - vjerovatno klupa
10. Mc Tommy - klupa
Cavani ce otici sigurno. CR7 prilicno izvjesno.
Mislim da ce ETH vratiti Van de Beeka i Martiala i dati im novu sansu. Takodjer, sasvim je izvjesno da United mora dovesti minimalno 6 novih igraca jer ce ih faliti i kvantitativno i kvalitativno.
De Gea, Varane, Bruno, Sancho, Elanga ... samo nabrojani ce sasvim sigurno biti sa velikom minutazom.
Povraca mi se od toga da nesposobna grupa igraca ispraca menadzere svake sezone, a sljedeci koji dodje opet pruzi sansu istima.
On mora doci i rijesiti se momentalno (otjerati/klupirati):
1. Harry fuc*ing Maguire - posaljite ga u svemir
2. Matic - odlazi
3. Mata - odlazi
4. Pogba - odlazi
5. Jones - odlazi
6. Lingard - odlazi
7. Rashford - nadam se prodaja Newcastlu
8. AWB - vjerovatno klupa
9. Lindelof - vjerovatno klupa
10. Mc Tommy - klupa
Cavani ce otici sigurno. CR7 prilicno izvjesno.
Mislim da ce ETH vratiti Van de Beeka i Martiala i dati im novu sansu. Takodjer, sasvim je izvjesno da United mora dovesti minimalno 6 novih igraca jer ce ih faliti i kvantitativno i kvalitativno.
De Gea, Varane, Bruno, Sancho, Elanga ... samo nabrojani ce sasvim sigurno biti sa velikom minutazom.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Zvanicno Pogba nece produziti ugovor i super da je tako.
Putuj Igumane...
Putuj Igumane...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Nikad necu prezaliti bacenih 100 mil na Pogbu, vidio sam ga kao pravog lidera Uniteda ali ovo sto je pokazao opasno granici sa Maguireom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Super oslobodiće se budžet sa plate. On je ionako igrao preko neke stvari.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Mozda sam pesimista, ali bojim se da se nista nije promijenilo od proslih prelaznih rokova. BvB vec rijesio 5 pojacanja, dok cemo mi opet, u vrijeme kad nam treba 7-8 igraca, potrosit citav prelazni rok i pola budzeta na lika koji 1) ne zeli da igra za nas, 2) nije igrac koji ce nesto bog zna unaprijediti ekipu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Nisam ni ja za njega, ali za mnoge koji su dosli sam bio pa sta ispade na kraju...
Ako ga Ten Hag zeli treba ga dovesti, samo nije vrijeme za neke maratonske pregovore.
Ako ga Ten Hag zeli treba ga dovesti, samo nije vrijeme za neke maratonske pregovore.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Kako mi je drago sto Lingard konacno ide.
Nadam se da ce Ten Hag pronaci i dovesti neka nova imena, da se nece citavo ljeto ganjati zvjezdice tipa ovog iz Barcelone. Treba nam konacno jedan rutinski transfer rok.
Nadam se da ce Ten Hag pronaci i dovesti neka nova imena, da se nece citavo ljeto ganjati zvjezdice tipa ovog iz Barcelone. Treba nam konacno jedan rutinski transfer rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.