Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la geronimo » 12 avg 2010, 17:44

amerosm je napisao/la:Cigani ostaju cigani. Jucer izmislili interviju s Eliom, kako on zeli u Juventus, danas s Dzekom, sutra ce biti Schweinsteiger, a nista ne pise u Njemackim medijima.
Pozivaju se na na novinska izdanja Sport Bilda gdje je on u jučerašnjem izdanju dao intervju. :mrgreen:
Naravno da nije bilo niti "I" od intervjua, ali je bitno da su svi portali u regionu prenijeli tu "vijest". :D
Ne znam samo šta će postići sa tim?
Vom Jäger zum Gejagten

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 12 avg 2010, 17:48

hajmo pljujte po Juventusu,**** vas Hoenes
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 12 avg 2010, 19:18

geronimo je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Cigani ostaju cigani. Jucer izmislili interviju s Eliom, kako on zeli u Juventus, danas s Dzekom, sutra ce biti Schweinsteiger, a nista ne pise u Njemackim medijima.
Pozivaju se na na novinska izdanja Sport Bilda gdje je on u jučerašnjem izdanju dao intervju. :mrgreen:
Naravno da nije bilo niti "I" od intervjua, ali je bitno da su svi portali u regionu prenijeli tu "vijest". :D
Ne znam samo šta će postići sa tim?
Malo ce popljuvat najvecu zvijezdu BiH fudbala,dje bi mi bez toga mogli,steta sto je nas,jer da nije sad bi u odbranu stali...

@juvesisoko
Iskreno pljuvali bi al' ne smijemo bojimo se za tvoje zdravlje,pa cemo po Dzeki pljuvat on nam nije toliko bitan...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 13 avg 2010, 07:38

E.Dzeko join to Bundesliga for ever :mrgreen: :mrgreen: e moj Dzeko sto si prosle godine produzio ugovor, za 1.5 mill godisnje vise zaraditi kinte i noga, mislio Dzekson da ce ga pustiti :lol: :lol:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Guitar92
Kontakt:

Post Postao/la Guitar92 » 13 avg 2010, 12:43

ostade djeko u onom ćumezu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 13 avg 2010, 15:22

Guitar92 je napisao/la:ostade djeko u onom ćumezu
jel to wolfsburg potpisao nekog novog igraca...nisam znao da imaju nekog "Djeka"...?? :oops:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 avg 2010, 15:24

bosanac723 je napisao/la:
jel to wolfsburg potpisao nekog novog igraca...nisam znao da imaju nekog "Djeka"...?? :oops:
eto i ti grijesis :D kad vec pises onda napisi Djeku ;) i usput, Dzeko je pravilno, ne znam kako to neko moze mijesat :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 avg 2010, 15:26

:mrgreen: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 avg 2010, 15:37

CeMa je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:
eto i ti grijesis :D kad vec pises onda napisi Djeku ;) i usput, Dzeko je pravilno, ne znam kako to neko moze mijesat :D
Usput,kada već ispravljaš, nije Dzeko nego Džeko!!!
I usput,kada već spamaš,ispravno je i Džeke i Džeka!!!
I usput,dosadili ste i Bogu i narodu sa glumatanjem kakvih lektora ovdje po forumu,a u stvari ne znate osnove pravopisa bosanskoga jezika...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 avg 2010, 17:20

ma ciji si ti tako pametan :mrgreen: nije ispravno Džeka i tacka :D 8-)
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 13 avg 2010, 17:29

CeMa je napisao/la:ma ciji si ti tako pametan :mrgreen: nije ispravno Džeka i tacka :D 8-)
joj ko djeca neka...eto nije ni dzeko ni dzeka..nego dzekson...koji vam je visee...koda je bitno kako ga ko zove bitno je kako on igra tj.bitno je da on cijepa protivnike a to samo djeca oko toga mogu raspravljat..koji vam je visee..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 avg 2010, 17:36

miralem444 je napisao/la:
CeMa je napisao/la:ma ciji si ti tako pametan :mrgreen: nije ispravno Džeka i tacka :D 8-)
joj ko djeca neka...eto nije ni dzeko ni dzeka..nego dzekson...koji vam je visee...koda je bitno kako ga ko zove bitno je kako on igra tj.bitno je da on cijepa protivnike a to samo djeca oko toga mogu raspravljat..koji vam je visee..
sta se palis ko grcka vatra :D oni su zapoceli raspravu o tome, ja sam samo dovrsio :mrgreen:

Guitar92
Kontakt:

Post Postao/la Guitar92 » 13 avg 2010, 17:55

Šta se ložite, ja se malo sa vama zajebavam a vi odma' ko muha na ****.....hahahahaha...xD

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 13 avg 2010, 18:19

Rekoh ti ja :D Gramatiku bolan u ruke,neće te glava zaboliti. Naravno,ako znaš šta je to. Otvoriš fino stranu gdje imaš morfološko-akcenatske tipove imenica i lagano pročitaš. Ko zna,možda ti nešto uđe u taj mozak.
Onda fino ostavi gramatiku,udari 2-3 puta glavom od zid da ti se slegne to,pošto sumnjam da može drugačije i onda dođi da pričamo o sportu. A kojekava ispravljanja drugih forumaša, s ciljem da nabiješ što veći broj postova,ostavi za neki drugi forum. Ovdje samo ispadaš glup!!!
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 avg 2010, 18:40

neko_iz_mase je napisao/la:
Rekoh ti ja :D Gramatiku bolan u ruke,neće te glava zaboliti. Naravno,ako znaš šta je to. Otvoriš fino stranu gdje imaš morfološko-akcenatske tipove imenica i lagano pročitaš. Ko zna,možda ti nešto uđe u taj mozak.
Onda fino ostavi gramatiku,udari 2-3 puta glavom od zid da ti se slegne to,pošto sumnjam da može drugačije i onda dođi da pričamo o sportu. A kojekava ispravljanja drugih forumaša, s ciljem da nabiješ što veći broj postova,ostavi za neki drugi forum. Ovdje samo ispadaš glup!!!
znas kako cemo...ti govori Džeka,a ja cu Džeku i mirna Bosna :roll: ebala te gramatika, bosanski mi jedva 2 :D

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 avg 2010, 04:18

Džeki će ipak asistirati Diego, Misimović na izlaznim vratima

Juve traži 19 miliona eura, Dieter Hoeness menadžer Wolfsburga na sto je stavio 17 miliona

Prema tvrdnjama njemačkog Bilda, Brazilac Diego naredne će sezone asistirati Edinu Džeki u dresu Wolfsburga. Naime, prema pisanju njemačkog lista, većina stvari oko Diegovog povratka u Bundesligu (gdje je ranije igrao za Werder) iz torinskog Juventusa već je dogovorena.

“Ostalo je da se usaglasi obeštećenje. Juve traži 19 miliona eura, Dieter Hoeness menadžer Wolfsburga na sto je stavio 17 miliona”, tvrdi izvor Bilda.

Što se tiče plaće igrača, tu je skoro sve dogovoreno. Diegov otac koji se nalazi u Wolfsburgu Djair da Cunha došao je s prijedlogom da njegov sin za trogodišnji ugovor dobije 24 miliona eura, na što Hoeness nije pristao. Diego će dobiti 24 miliona eura, ali za četiri godine. Na to je tata Djair da Cunha dao zeleno svjetlo.

Dolaskom Diega, po svemu sudeći Zvjezdan Misimović postao je višak u Wolfsburgu. Prema tvrdnjama Bilda njegov put ka Schalekeu i Felixu Magathu sada je potpuno otvoren. Što se tiče visine obeštećenje, dvije zainteresirane strane kreću se navodno u rasponu od 8 do 10 miliona eura.

Jučer su na tu temu u wolfsburškom hotelu razgovarali trojac Misimović, njegov menadžer Fali Ramadani i Hoeness. Bild piše da je za susjednim stolom ishod tih razgovora čekao upravo Diegov otac Djair da Cunha.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 avg 2010, 11:58

prema Bildu,Diego je prosle sezone potpisao za Bayern,a Van Der Vart prije dvije za Juventus,oni su se usmrdili al bas :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 19:08

Asistencija kapitena za 0:1 u 80. minuti. Pretvrda utakmica.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 avg 2010, 19:14

Autogol Džeke.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 15 avg 2010, 19:15

Dzeko goooolllll

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AnelMid, EdinjoBos, HariTz i 19 gostiju.