Vedu je povreda sjebala da napravi bolju karijeru i to je de facto, dok je Edin odlučio da ode za parama i neka je, njegov izbor .. ali kad je Edin onaj pravi, on je u top 5 napadača na svijetu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nije. Zar se tako brzo zaboravi da mu je Hoeness nabio cjenu da ga niko nije htio kupiti neg City.JTS je napisao/la:Vedo jeste bolji egzekutor od Mandže, za Edina ne moram ni govoriti, ali činjenica je da ovaj više radi za ekipu, mnogo trči, pomaže nazad i s obzirom da je takav profil igrača on i igra u Bayernu u početnom sastavu .. eh sad ako dođe Lewa, biti će zanimljivo, jer je Lewa bolji strijelac od Mandže, a radi sve što i ovaj, trči, pomaže nazad, presing, itd
Vedu je povreda sjebala da napravi bolju karijeru i to je de facto, dok je Edin odlučio da ode za parama i neka je, njegov izbor .. ali kad je Edin onaj pravi, on je u top 5 napadača na svijetu
Mislim 19 , uskoro bi mogo stignut bolica . Ispred njega su onda samo dzeks i miske. Dzeko 33 miske 25-6 ne znam ni sam..SaLL/ihovic je napisao/la:Zna li neko koliko Vedo ukupno ima golova u dresu reprezentacije
Inače sam za sekundu sporiji, ali večeras je sve drugačijePrincipatus je napisao/la:Virtu4al bio si za sekundu brzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.