FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
blabla, iskuliraj, nemoj trolovati temu.
e necu s tobom da se svadjam,da imas imalo karaktera izvinio bi se nakon onog sto si danas govorio,tebi znaci ako je neko ne sposoban da dobije utakmicu u gostima,ne moze biti posten stvarno si cudan[/quote]& ? je napisao/la:govorite da ste najposteniji klub, a u istom postu se nadje kako trebate otjerati marica i krivite upravu za odlazak vaznih igraca?
pa sta to znaci?
da nacrtam:
niste sposobni dobiti utakmicu u gostima (a tako se titule ne osvajaju), to ne znaci da ste posteni nego to znaci da ste trenutno nesposobni!
da li je ova posljednja recenica tacna?
da ili ne?
ja necu da kazem da je borac neposten! citaj sta pisem
vi govorite da je zeljo neposten
u tome je bit ovoga sto pricam...
bit je da razaraš temu.
ja ti više neću govoriti.
ja ti više neću govoriti.
Džimi Marić, Džimi Marić, al samo onako sarkastično, hahahahaha
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Uprvo tako,sada je i drugo mjesto ugrozeno ali se ipak nadam da ce do kraja smoci snage da sacuvaju tu poziciju!
Nekako mi vise postalo dosadno da komentarisem igru naseg kluba u ovoj polusezoni,u jesenjem dijelu bilo je tu vise i zara i zelje a u ovoj to nikako nisam vidio na nasim igracima,mozda na momente ali je to nedovoljno!
Napravite kalkulaciju bodova iz prosle polusezone i iz ove i vidjecete kako je sve to *lijepo* slozio strucnjak iz Novog Sada. Mogli su se i ovi igraci iskoristiti maksimalno i garantujem da bi donijeli bodove sa bar tri gostujuce utakmice ali ovako, po svemu vidjenom,djeluje mi kao da ni medju igracima nema one fuzije koja je bila izuzetno vidljiva u jesenjem dijelu.
Ne budem vise u kopu ali mi je srce bilo puno svaki put u jesenjoj polusezoni kada su igraci nakon pobjeda i po pola sata ostajali slaviti svaku pobjedu sa navijacima. Po mom misljenju slabo tu ima drugarstva,zajednistva koje nas je odlikovalo prosle polusezone i kada su nas se svi plasili i kada smo ih docekivali i kada smo isli na njihov teren,nikom nije bilo svejedno a u ovom dijelu se,moram reci svi sprdaju sa nama i taktikom naseg velikog strucnjaka.
Sve mi je postalo potpuno jasno nakon prve utakmice finala kupa kada je izjavio da su igraci ispunili jedan cilj DA POSTIGNU POGODAK!!!! I ovi djecaci ispred moje zgrade kad zakuvaju fudbal nece da pobijede sa jednim golom razlike a ovaj nas kao da igra SPS ali neiskusno!
Malo sam se raspisao ali se nadam da me razumijete, ipak sam ja kao i Vas vecina,proveo dosta vremena na nasem
Istoku i malo me zabole ove stvari!
Nekako mi vise postalo dosadno da komentarisem igru naseg kluba u ovoj polusezoni,u jesenjem dijelu bilo je tu vise i zara i zelje a u ovoj to nikako nisam vidio na nasim igracima,mozda na momente ali je to nedovoljno!
Napravite kalkulaciju bodova iz prosle polusezone i iz ove i vidjecete kako je sve to *lijepo* slozio strucnjak iz Novog Sada. Mogli su se i ovi igraci iskoristiti maksimalno i garantujem da bi donijeli bodove sa bar tri gostujuce utakmice ali ovako, po svemu vidjenom,djeluje mi kao da ni medju igracima nema one fuzije koja je bila izuzetno vidljiva u jesenjem dijelu.
Ne budem vise u kopu ali mi je srce bilo puno svaki put u jesenjoj polusezoni kada su igraci nakon pobjeda i po pola sata ostajali slaviti svaku pobjedu sa navijacima. Po mom misljenju slabo tu ima drugarstva,zajednistva koje nas je odlikovalo prosle polusezone i kada su nas se svi plasili i kada smo ih docekivali i kada smo isli na njihov teren,nikom nije bilo svejedno a u ovom dijelu se,moram reci svi sprdaju sa nama i taktikom naseg velikog strucnjaka.
Sve mi je postalo potpuno jasno nakon prve utakmice finala kupa kada je izjavio da su igraci ispunili jedan cilj DA POSTIGNU POGODAK!!!! I ovi djecaci ispred moje zgrade kad zakuvaju fudbal nece da pobijede sa jednim golom razlike a ovaj nas kao da igra SPS ali neiskusno!
Malo sam se raspisao ali se nadam da me razumijete, ipak sam ja kao i Vas vecina,proveo dosta vremena na nasem
Istoku i malo me zabole ove stvari!
U životu je važno biti BORAC!
Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi, hahahahahaha ma nemaš ti pojma drug moj čuj sarajevo najpoštenije,pa ko o čemu nego k..ve o poštenjublablabla je napisao/la:Schlager je napisao/la:Ova danasnja utakmica je pokazala da smo veliki klub,ali mali tim,nazalost...
1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
2-Jos jednom se pokazalo da nam je proljecni tim jako,jako los i ako ne dozivi veliku rekonstrukciju na svim pozicijama,obrukacemo se u Evropi,a u novoj sezoni Premijer Lige bicemo obicni prosjek.
3-Trener nam je preplaceni klovn koji ne moze spremiti i motivisati igrace da dobiju desetkovani Velez.
4-Da nam ni ovaj Susac na golu nije apsolutno nikakvo rjesenje jer smo opet prvi gol primili iz peterca tako da je tjeranje svih postojecih golmana i dovodjenje provjerenih,tipa Avdukic,prioritet....!
Prekopiraću komentar jednog navijača Borca sa našeg sajta, odličan komentar, razmislite o ovome...
Obratite pažnju na sledeće, gospodin Marić je stvarno jedan nemoguće bezobrazan lik, pogledajte sastav koji je igrao... Olja Jandrić je odigrao 90 minuta, a u srijedu treba da igra utakmicu finala kupa, pa zar nije bilo logično da ga je odmarao danas, bar od momenta kada je skontao da nemamo nikakvih šansi za dobar rezultat, druga još bitnija stvar je ta da je i Žara igrao svih 90 minuta i on će sigurno morati da igra u srijedu jer Puza nema pravo nastupa, treća stvar je ta da obratite pažnju na vrijeme prve izmjene, a nju je napravio u 88 minutu , uopšte me nebi začudilo da je prije tpga malo odspavao, pa zar je on bio zadovoljan sa igrom i rezultatom, jadno jadno jadno, da ima pravde njega je trebalo večeras poslati u Novi Sad...
Obratite pažnju na sledeće, gospodin Marić je stvarno jedan nemoguće bezobrazan lik, pogledajte sastav koji je igrao... Olja Jandrić je odigrao 90 minuta, a u srijedu treba da igra utakmicu finala kupa, pa zar nije bilo logično da ga je odmarao danas, bar od momenta kada je skontao da nemamo nikakvih šansi za dobar rezultat, druga još bitnija stvar je ta da je i Žara igrao svih 90 minuta i on će sigurno morati da igra u srijedu jer Puza nema pravo nastupa, treća stvar je ta da obratite pažnju na vrijeme prve izmjene, a nju je napravio u 88 minutu , uopšte me nebi začudilo da je prije tpga malo odspavao, pa zar je on bio zadovoljan sa igrom i rezultatom, jadno jadno jadno, da ima pravde njega je trebalo večeras poslati u Novi Sad...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Drago mi je da ce Zeljo vjerovatno osvojiti duplu krunu, da se ne lazemo, jer simpatisem i klub i navijace(sigurno ne ove internet od 12+-.)
Ali mi tako glupo otvarati ove teme o Borcu, Sarajevu, i Zelji pogotov od kako su se zavrsile danasnje utakmice. Dodje vam neki klinjo od 14 god. koji uz nick ima TM, pocne vas sa djecijim forama handriti, e onda se javi ovi malol(j)etnici sa L ispred ili iza nicka i onda cirkus, ne bi ja napiso to radi tih balavaca, ali mi glupo i vidjeti a kamoli citati kada se u te rasprave ukljuce ovi malo stariji koji imaju i nekog kredibiliteta na ovom forumu.
Kod nas u Semberiji kazu: Cuko laje, vjetar nosi.
Ali mi tako glupo otvarati ove teme o Borcu, Sarajevu, i Zelji pogotov od kako su se zavrsile danasnje utakmice. Dodje vam neki klinjo od 14 god. koji uz nick ima TM, pocne vas sa djecijim forama handriti, e onda se javi ovi malol(j)etnici sa L ispred ili iza nicka i onda cirkus, ne bi ja napiso to radi tih balavaca, ali mi glupo i vidjeti a kamoli citati kada se u te rasprave ukljuce ovi malo stariji koji imaju i nekog kredibiliteta na ovom forumu.
Kod nas u Semberiji kazu: Cuko laje, vjetar nosi.
93,4 % " !!!
$ &! о " % / " " $ ", ? $ ' % " $ се &. ¥!!! Па ја & ' " & " / $...RBA 1987 je napisao/la:Prekopiraću komentar jednog navijača Borca sa našeg sajta, odličan komentar, razmislite o ovome...
" $ $ ", ? '.
" $!
$ % $ & $ &_" $ са ", па $ ' $ ?

"" ПУТ ""
Pa da, ustvari to ti je jedan pravi bezobrazluk i pasijaluk, pa on sve ovo radi namjerno jer zna da će biti otjeran na kraju sezone, ali je evidentno da ga igrači bojkotuju i ne daju ni 50 posto svojih mogućnosti, jer nema šanse da nisu u stanju da daju gol ekipi u kojoj igra pet juniora..." je napisao/la:$ &! о " % / " " $ ", ? $ ' % " $ се &. ¥!!! Па ја & ' " & " / $...RBA 1987 je napisao/la:Prekopiraću komentar jednog navijača Borca sa našeg sajta, odličan komentar, razmislite o ovome...
" $ $ ", ? '.
" $!
$ % $ & $ &_" $ са ", па $ ' $ ?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
I te igrace bi trebalo po dzepu zbog nezalaganja! Oni bojkotuju Marica (sa pravom), ali vrijedjaju i nas svojim "otaljavanjem" sezone. Ko zna, mozda se sprema neka veca cistka i u igrackom kadru pa neki igraju preko one stvari.
Sa kopiranim komentarom se slazem u potpunosti. Izvrsiti 2 izmjene na samom kraju utakmice je imbecilno!
Sa kopiranim komentarom se slazem u potpunosti. Izvrsiti 2 izmjene na samom kraju utakmice je imbecilno!
HAJ FAJV
pitanje jedno...
kako ste mogli da odigrati onako slabo u mostaru protiv juniora ?
kako ste mogli da odigrati onako slabo u mostaru protiv juniora ?

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Do ovog posta si bio veoma realan i posten u prosudbi kako utakmica koje je igrao Borac, tako i u prosudbama ostalih desavanja u Premijer ligi. Medjutim, ovo gore sto si naveo nema nikakve veze sa realnoscu. Navesti (boldirane) slabosti Brca u drugom dijelu sezone, te onda sve to upakovati i opravdati "kupovinama" utakmica koje je Zeljo odigrao, u najmanju ruku je zalosno...i u porazima se mora ostati dostojanstven, kakav si i do sada bio, osim ako i dalje mislis je Borac trenutno bolji od Zelje, a to u posljednjim medjusobnim susretima nije dokazao...realno nije.Schlager je napisao/la: 1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
2-Jos jednom se pokazalo da nam je proljecni tim jako,jako los
3-Trener nam je preplaceni klovn koji ne moze spremiti i motivisati igrace da dobiju desetkovani Velez.
4-Da nam ni ovaj Susac na golu nije apsolutno nikakvo rjesenje
Uprava neka se stidi sto nam je razyebala tim...
Kad vec kritikujem upravu,ovim putem zelim i da ih pohvalim sto nisu kupili danasnju utakmicu...
Borac je trebao vise pokazati u drugom dijelu sezone (ili barem isto kao u prvom) i mi bi vjerovatno sada cestitali Borcu duplu krunu...tako nije bilo i red bi bio da se barem ovo sto je Zeljo napravio ne omalovazava...barem to. Uopste ne ocekujem da ce neko ko navija za Borac nakon ovakvih postova cestitati Zelji zasluzeni uspjeh. Nema ni potrebe, mi znamo da smo poazali najvise i da smo trenutno najbolja ekipa u BiH

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Ja bih veći akcenat stavio na to da je danas nagurao i Žaru i Olju da odigraju 90 minuta po očigledno mokrom i teškom terenu, a onda će reći u srijedu da su bili umorni, jao kako neće noćas da ga opali srčani udar pa da nas spasi svojih fudbalskih poimanja...Simpatizer je napisao/la:I te igrace bi trebalo po dzepu zbog nezalaganja! Oni bojkotuju Marica (sa pravom), ali vrijedjaju i nas svojim "otaljavanjem" sezone. Ko zna, mozda se sprema neka veca cistka i u igrackom kadru pa neki igraju preko one stvari.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Zato sam i napisao da su ove izmjene imbecilne. Umjesto da vadi Olju i Zaru poslije drugog gola on nista?! Umjesto da na poluvremenu mijenja on nista?! Jeb'o mu pas mater a i meni sto sam ga branio!RBA 1987 je napisao/la:Ja bih veći akcenat stavio na to da je danas nagurao i Žaru i Olju da odigraju 90 minuta po očigledno mokrom i teškom terenu, a onda će reći u srijedu da su bili umorni, jao kako neće noćas da ga opali srčani udar pa da nas spasi svojih fudbalskih poimanja...Simpatizer je napisao/la:I te igrace bi trebalo po dzepu zbog nezalaganja! Oni bojkotuju Marica (sa pravom), ali vrijedjaju i nas svojim "otaljavanjem" sezone. Ko zna, mozda se sprema neka veca cistka i u igrackom kadru pa neki igraju preko one stvari.
HAJ FAJV
I pored najbolje volje ja ne razumijem o cemu pricas,gdje sam ja pomenuo Zeljeznicar ijednom rjecju?U cemu si se to nasao prozvan?bekrija1990 je napisao/la:Do ovog posta si bio veoma realan i posten u prosudbi kako utakmica koje je igrao Borac, tako i u prosudbama ostalih desavanja u Premijer ligi. Medjutim, ovo gore sto si naveo nema nikakve veze sa realnoscu. Navesti (boldirane) slabosti Brca u drugom dijelu sezone, te onda sve to upakovati i opravdati "kupovinama" utakmica koje je Zeljo odigrao, u najmanju ruku je zalosno...i u porazima se mora ostati dostojanstven, kakav si i do sada bio, osim ako i dalje mislis je Borac trenutno bolji od Zelje, a to u posljednjim medjusobnim susretima nije dokazao...realno nije.Schlager je napisao/la: 1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
Kad vec kritikujem upravu,ovim putem zelim i da ih pohvalim sto nisu kupili danasnju utakmicu...
Borac je trebao vise pokazati u drugom dijelu sezone (ili barem isto kao u prvom) i mi bi vjerovatno sada cestitali Borcu duplu krunu...tako nije bilo i red bi bio da se barem ovo sto je Zeljo napravio ne omalovazava...barem to. Uopste ne ocekujem da ce neko ko navija za Borac nakon ovakvih postova cestitati Zelji zasluzeni uspjeh. Nema ni potrebe, mi znamo da smo poazali najvise i da smo trenutno najbolja ekipa u BiH
Inace,i ja mislim da je Zeljeznicar trenutno najjaci,niste cvjecke,imate i vi putera na glavi,ali kad se sve sabere i oduzme sasvim zasluzeno cete osvojiti duplu krunu,najvjerovatnije...pod utiskom onih evropskih utakmica,i nastupa ovdje protiv nas,do danas sam mislio da je najjace Sarajevo,ali ocito nije...Ja sam pisao o nasim slabostima,i zalu za razyebanom ekipom od jesenas,koja je bila mnogo jaca od svih,pa i od vas....
I jedan savjet..ako neko pominje kupovine,primitivce,polusvijet,a ne pomene ni tebe ni tvoj klub,bezveze je da se osjecas prozvanim jer to ostavlja los utisak da i sam sumnjas u neke stvari.
joj sta vam je barselona da je prodala pola ekipe gledala bi realu u ledja a ne borac...nije ni do trenera ni do igraca nego do trusta mozgova koji su prodali bilbiju i jos par igraca na polusezoni i onda dali maricu da sa polovnom ekipom uradi nesto...osim kad je preuzeo ekipu gubio je od zrinskog 5:0 u prijateljskoj gubili smo od nekih smjesnih klubova prijedor je odnjeo bodove sa grbavice,sarajevo,siroki itd...poenta je da tesko trener moze nestu uradit dok neodradi pripreme sa ekipom...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Prijedor je odnio bod a ne bodove sa Grbavice, Siroki je izgubio na Grbavici... malo informisanja nije na odmet...nick je napisao/la:joj sta vam je barselona da je prodala pola ekipe gledala bi realu u ledja a ne borac...nije ni do trenera ni do igraca nego do trusta mozgova koji su prodali bilbiju i jos par igraca na polusezoni i onda dali maricu da sa polovnom ekipom uradi nesto...osim kad je preuzeo ekipu gubio je od zrinskog 5:0 u prijateljskoj gubili smo od nekih smjesnih klubova prijedor je odnjeo bodove sa grbavice,sarajevo,siroki itd...poenta je da tesko trener moze nestu uradit dok neodradi pripreme sa ekipom...

Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 15 maj 2010, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
Schlager je napisao/la:I pored najbolje volje ja ne razumijem o cemu pricas,gdje sam ja pomenuo Zeljeznicar ijednom rjecju?U cemu si se to nasao prozvan?bekrija1990 je napisao/la:Do ovog posta si bio veoma realan i posten u prosudbi kako utakmica koje je igrao Borac, tako i u prosudbama ostalih desavanja u Premijer ligi. Medjutim, ovo gore sto si naveo nema nikakve veze sa realnoscu. Navesti (boldirane) slabosti Brca u drugom dijelu sezone, te onda sve to upakovati i opravdati "kupovinama" utakmica koje je Zeljo odigrao, u najmanju ruku je zalosno...i u porazima se mora ostati dostojanstven, kakav si i do sada bio, osim ako i dalje mislis je Borac trenutno bolji od Zelje, a to u posljednjim medjusobnim susretima nije dokazao...realno nije.Schlager je napisao/la: 1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
Inace,i ja mislim da je Zeljeznicar trenutno najjaci,niste cvjecke,imate i vi putera na glavi,ali kad se sve sabere i oduzme sasvim zasluzeno cete osvojiti duplu krunu,najvjerovatnije...pod utiskom onih evropskih utakmica,i nastupa ovdje protiv nas,do danas sam mislio da je najjace Sarajevo,ali ocito nije...Ja sam pisao o nasim slabostima,i zalu za razyebanom ekipom od jesenas,koja je bila mnogo jaca od svih,pa i od vas....
I jedan savjet..ako neko pominje kupovine,primitivce,polusvijet,a ne pomene ni tebe ni tvoj klub,bezveze je da se osjecas prozvanim jer to ostavlja los utisak da i sam sumnjas u neke stvari.
Nisi ni morao spomenuti Zelju, obzirom na gore boldirano. Tvrdnjom da je Borac uz Sarajevo najpostenija ekipa u ligiSchlager je napisao/la: 1-Pokazali smo jos jednom da smo uz Sarajevo daleko najpostenija ekipa u ligi i da nas ne zanimaju nikakvi dilovi sa polusvjetom.
Kad vec kritikujem upravu,ovim putem zelim i da ih pohvalim sto nisu kupili danasnju utakmicu,a nase mladje clanove koji su se danas radovali navodno kupljenoj utakmici,dobronamjerno upozoravam da se ne pecaju na te mamce navijaca drugih klubova koji bi nas stavili u istu barushtinu sa njima. Mi smo ponosno i ispadali iz lige,tako da nam pogotovo ne trebaju kupovine i dilovi sa primitivcima sad kad se Banjalukom siri miris Evrope!

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.