Samo City i Brighton mogu ravnopravno igrat sa nama.
Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema ovdje laganih mečeva. Pribojavam se Anfield-a..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Na Enfild idemo Liverpulu koji prije nas ima City i Čelzi, sve tipa u 10ak dana. Nije to skroz loše
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Na Anfieldu zavisi i kakav će Liverpool izaći na teren, ali i da neće u Arteti proraditi neki Pep-momenat pa da na konto one prve utakmice stavi Tomiyasua na Salaha, a Zinchenka u vezni red ili tako nešto. Pitanje je i u kakvom će stanju biti vezni red Liverpoola, tj. da li će Thiago biti spreman. Liverpool je olešio United zato što su igrači Uniteda odlučili da ne prate svog igrača u drugom poluvremenu za što bi Arteta već kod prvog takvog primljenog gola nekom od naših glavu otkinuo.
Budemo li bez ozljeda i sa najjačih 11 koji nisu iscrpljeni/na aparatima (Ramsdale-White, Saliba, Gabriel, Zinchenko-Partey, Xhaka/Jorginho, Odegaard-Saka, Jesus, Martinelli), možemo pobijediti i na Anfieldu i na Etihadu.
Budemo li bez ozljeda i sa najjačih 11 koji nisu iscrpljeni/na aparatima (Ramsdale-White, Saliba, Gabriel, Zinchenko-Partey, Xhaka/Jorginho, Odegaard-Saka, Jesus, Martinelli), možemo pobijediti i na Anfieldu i na Etihadu.
- Marsal
- Kontakt:
Nema šanse prika.
Valjda će i City napraviti još koji kiks.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
"Samo" je bitno ne izgubit na Etihadu. To je bukvalno utakmica koja nosi 6 bodova u ovoj utrci. Ja bih bio zadovoljan i sa 16b, pod uslovom da ne izgubimo od City-a. Problem je sto igramo samo 3 kuci. Medjutim, gledajuci nas score u gostima, mozda to i nije negativno.
Obje ekipe imaju vec za vikend potencijalne nagazne mine. CP igra tradicionalno dobro protiv Pepa( u zadnjih 10 utakmica, 5x su uspjeli ostat neporazeni), dok nasi stoperi muku muce sa fizicki dominantnim igracima, a koliko god mi je odvratan pavijan Mitrovic, jedan je od boljih napadaca sto se tice zracnih duela, te voli ovakve nabrijane utakmice. Jos ce igrat vjerovatno protiv odmornog Xhake, koji ce ga pokusat isprovocirat, a to moze bit mac s dvije ostrice.
Samo igrat tekmu po tekmu. To je nasa najveca prednost, jer smo 5b ispred. City je taj koji treba gledat na raspored i nadat se nasem kiksu. Od sveg srca im zelim da dodju do samog kraja u CL i FAC.
Obje ekipe imaju vec za vikend potencijalne nagazne mine. CP igra tradicionalno dobro protiv Pepa( u zadnjih 10 utakmica, 5x su uspjeli ostat neporazeni), dok nasi stoperi muku muce sa fizicki dominantnim igracima, a koliko god mi je odvratan pavijan Mitrovic, jedan je od boljih napadaca sto se tice zracnih duela, te voli ovakve nabrijane utakmice. Jos ce igrat vjerovatno protiv odmornog Xhake, koji ce ga pokusat isprovocirat, a to moze bit mac s dvije ostrice.
Samo igrat tekmu po tekmu. To je nasa najveca prednost, jer smo 5b ispred. City je taj koji treba gledat na raspored i nadat se nasem kiksu. Od sveg srca im zelim da dodju do samog kraja u CL i FAC.
2000-01, Arsenal je na Old Traffordu od budućeg šampiona izgubio 6-1, a na Anfieldu 4-0.
U ljeto je bio haos u timu, Vieira je govorio da hoće transfer, ni manje ni više nego u Manchester United, govorio javno da će biti čudo ako završimo u Top 5.
Onda se Arsene pojavio na jednoj presici na kojoj su svi očekivali da će predstaviti Richarda Wrighta, a haman ispod ruke mu gorostasni crnac.

Naredne sezone smo dobili na Anfieldu 2-1, na Old Traffordu ovjerili duplu krunu pobjedom 1-0 i to je bilo to.
Prošle sezone smo u Mančesteru od budućeg šampiona izgubili pet razlike, a na Anfieldu 4-0. Just sayin'...

Kiwior u prvoj postavi
Brat nije imao ni sekunde i onda ga gurne od prve u osmini finala lol

Brat nije imao ni sekunde i onda ga gurne od prve u osmini finala lol
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja sam i zaboravio da smo ovog Kiwiora platili €25m
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ajmo nasiiii
Svidja mi se postava
Svidja mi se postava
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jel ovo nas ne prenose na Areni?
Stoji na A1 Junajted-Betis, al ta je tekma u 9?
Ima na A1 ipak, nije tačna informacija na onom vodiču bila.
Stoji na A1 Junajted-Betis, al ta je tekma u 9?
Ima na A1 ipak, nije tačna informacija na onom vodiču bila.
Igramo ko dlake
Jeee
Bravo Saliba
- AshburtonG
- Kontakt:
Ne znam sta je gore, kvalitet tekme ili ova kamera na stadionu. Jos ovo neko deriste sto se konstantno dere u blizini mikrofona.
Ono kad primis gol iz kornera koji nije trebao ni biti
- AshburtonG
- Kontakt:
Cist Turnerov gol. Jbt pa lopta na 3m od gol linije i lik se vraca nazad, a prije toga je branio loptu koja je isla van gola. Mada se ni Kiwior nije pomjerio s mjesta.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
da hocemo ispast iskreno
Slabi smo u prekidima u posljednje vrijeme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.