Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Semir Telalovic dobio nogu iz Roversa. Vidjetcemo gdje ce karijeru nastaviti. Ne bi mu bilo lose da dodje u BiH.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zar nije imao nekoliko utakmica od pocetka i u nijednoj nije ispunio ocekivanja?
Ma nije bas. Lično sam ga pratio , možda jednu ili dvije utakmice je odigrao početka. Iskreno, dobro je igrao, ali slabo su ga integrisali u tim.Goalgetter je napisao/la: ↑08 jul 2024, 08:17Zar nije imao nekoliko utakmica od pocetka, i u nijednoj nije ispunio ocekivanja?
Čak su se i njihovi navijači oglasili nakon ovih vijesti, govoreći da ne trebaju dovoditi igrače koje trener neće isprobati kako treba.
Nek se vrati u Menhengladbachdenza je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:18Ma nije bas. Lično sam ga pratio , možda jednu ili dvije utakmice je odigrao početka. Iskreno, dobro je igrao, ali slabo su ga integrisali u tim.Goalgetter je napisao/la: ↑08 jul 2024, 08:17Zar nije imao nekoliko utakmica od pocetka, i u nijednoj nije ispunio ocekivanja?
Čak su se i njihovi navijači oglasili nakon ovih vijesti, govoreći da ne trebaju dovoditi igrače koje trener neće isprobati kako treba.
Biereth potpisao za Sturm do 2028.
Hajde Jusufe, zavrsi nam ga
Hajde Jusufe, zavrsi nam ga
Ma samo da igra negdje.zgembo89 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:04Nek se vrati u Menhengladbachdenza je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:18Ma nije bas. Lično sam ga pratio , možda jednu ili dvije utakmice je odigrao početka. Iskreno, dobro je igrao, ali slabo su ga integrisali u tim.Goalgetter je napisao/la: ↑08 jul 2024, 08:17
Zar nije imao nekoliko utakmica od pocetka, i u nijednoj nije ispunio ocekivanja?
Luka Topalovic presao u Inter.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadam se da se Spaha vec brine o njemu

Legao bi nam nenormalno
Bog Bosna i Bošnjaci
Ja još uvijek ne vidim realnu osnovu, da se očekuje da Topalović zaigra za nas.
Momak je porijeklom Hrvat iz Bih, rodio se i igra za Sloveniju.
Koliko znam, ta priča je započela na osnovu nekoliko objava njegovog oca na FB, u kojima čestita Bajram. Onda su naši interpretirali da je frajer valjda bošnjo na kvadrat, a isto tako čestita i pravoslavne praznike
Ne znam ima li još kakav argument, ali ako je samo to onda nema neke šanse. A slovenija je i hit u Europi trenutno.
Naravno, treba probati.
Momak je porijeklom Hrvat iz Bih, rodio se i igra za Sloveniju.
Koliko znam, ta priča je započela na osnovu nekoliko objava njegovog oca na FB, u kojima čestita Bajram. Onda su naši interpretirali da je frajer valjda bošnjo na kvadrat, a isto tako čestita i pravoslavne praznike

Ne znam ima li još kakav argument, ali ako je samo to onda nema neke šanse. A slovenija je i hit u Europi trenutno.
Naravno, treba probati.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Kada bi nas sreca pomazila i kada bi dobili Semira,luku i bieretha, nas napad bi dobio potpuno novu dimenziju.
Ma kako to to je Sesko Broj 2
A pokusati, nemamo nista za izgubiti. Ako ne bude htio, nikom nista, makar se probalo.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Odmah ga zvati u septembru 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Joj ovi instagram i fb insajderi pravo dosli na svoje, atakuju zadnjih dana.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Inace su se dzematlije pokazale kao pravo pouzdan izvor

92:48 - La Decima
Najjače je kad nas je Sindikat svakodnevno obavještavao o raspoloženju Smajlovićevog dede 

“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Proximic i 43 gosta.