isto ko da je vazno da li je rodjen u varesu ili u jajcu!vladedivac je napisao/la:S obzirom na činjenicu da je ovaj kopirani tekst pisao jedan balavac koji iz dna duše mrzi Igokeu, čudo da nije još koješta izlupao.wolfi je napisao/la:Sve je ok..samo sto nije tacno da igokea nema omladinski pogon...
Ono što me je zbunilo u ovom tekstu jeste što je napisano GORDON Firić, a ne Gordan. Još sam ponegdje na netu našao to Gordon, pa ne znam je li u pitanju greška ili neznanje autora, ili ima nešto što ja ne znam. Osim toga, negdje piše da je Firić rođen u Jajcu, a negdje da je rođen u Varešu, što naizgled nema veze jedno s drugim. Preko veze sam u Cipsu saznao da je u rođen u Varešu, ali vidim da ga Jajčani svojataju na puno portala ovog grada, pa ne znam šta je u pitanju.
Ako neko zna konkretnije, nek napiše, unaprijed hvala.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
evo potrazio sam vezan za prenos. ne bih reko da ce iko prenositi. barem ne **** ili ard, koji ce prenositi njemacke utakmice na EPLloriS je napisao/la:Ma mora biti, mislim da ce cak i njemacka TV prenositi turnir taj.armin je napisao/la:Hoće li biti stream za ovaj turnir u Njemačkoj?
-
- Kontakt:
Lijepo sam napisao "ako neko zna konkretnije, nek napiše", a ne "ako nekom nije važno gdje je rođen, nek se javi". Pošto si ti očigledno iz ove druge kategorije, ne znam zašto si se osjetio prozvanim. Sem ako ne misliš da je svaki tvoj post svima ovdje važan, pa da tako i svaki post drugih mora tebi biti važan.Sapce je napisao/la:isto ko da je vazno da li je rodjen u varesu ili u jajcu!vladedivac je napisao/la: Ono što me je zbunilo u ovom tekstu jeste što je napisano GORDON Firić, a ne Gordan. Još sam ponegdje na netu našao to Gordon, pa ne znam je li u pitanju greška ili neznanje autora, ili ima nešto što ja ne znam. Osim toga, negdje piše da je Firić rođen u Jajcu, a negdje da je rođen u Varešu, što naizgled nema veze jedno s drugim. Preko veze sam u Cipsu saznao da je u rođen u Varešu, ali vidim da ga Jajčani svojataju na puno portala ovog grada, pa ne znam šta je u pitanju.

vidjecu imam li gdje kopiju gordanovog rodnog lista.vladedivac je napisao/la:Lijepo sam napisao "ako neko zna konkretnije, nek napiše", a ne "ako nekom nije važno gdje je rođen, nek se javi". Pošto si ti očigledno iz ove druge kategorije, ne znam zašto si se osjetio prozvanim. Sem ako ne misliš da je svaki tvoj post svima ovdje važan, pa da tako i svaki post drugih mora tebi biti važan.Sapce je napisao/la:isto ko da je vazno da li je rodjen u varesu ili u jajcu!vladedivac je napisao/la: Ono što me je zbunilo u ovom tekstu jeste što je napisano GORDON Firić, a ne Gordan. Još sam ponegdje na netu našao to Gordon, pa ne znam je li u pitanju greška ili neznanje autora, ili ima nešto što ja ne znam. Osim toga, negdje piše da je Firić rođen u Jajcu, a negdje da je rođen u Varešu, što naizgled nema veze jedno s drugim. Preko veze sam u Cipsu saznao da je u rođen u Varešu, ali vidim da ga Jajčani svojataju na puno portala ovog grada, pa ne znam šta je u pitanju.
nema razloga da se palis. nije sekunde bitno za diskusiju, gjde je covjek rodjen. pored toga nit je potencijalni, nit aktuelni reprezentativac. nego bivsi.
a ako sam te uvrijedio, izvin molim te. nije bila namjera
Firic je rodjen u varesu, a kao mali je odselio u jajce, 100% tacna info 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
-
- Kontakt:
Potencijalni reprezentativac BiH Ognjen Kuzmić novi je član Golden State Warriorsa.
Kako javljaju španski mediji, Kuzmić će već od sutra biti u trenažnom procesu svog novog kluba.
Kako javljaju španski mediji, Kuzmić će već od sutra biti u trenažnom procesu svog novog kluba.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ej je li neko od vas imao problema sa slanjem privatne poruke ovdje?Jucer sam poslao,jos nije otisla i sad mi stoji u odlazno,izbrisao sam vecinu poruka al nije pomoglo,nece da ode...znam da nije tema za ovoga,al eto ako neko zna kako da rijesim ovo nek mi odgovori...hvala
Mislim da taj kome si poslao poruku još nije ušao na forum, odnosno nije je primio.Lotus je napisao/la:Ej je li neko od vas imao problema sa slanjem privatne poruke ovdje?Jucer sam poslao,jos nije otisla i sad mi stoji u odlazno,izbrisao sam vecinu poruka al nije pomoglo,nece da ode...znam da nije tema za ovoga,al eto ako neko zna kako da rijesim ovo nek mi odgovori...hvala

a ja Kuzmica legende..Jel ovo on bas u rosteru tih 15-ak igraca ili ?
Prije kad sam slao odma ode iako taj koji treba primit nije jos bio na forumu,tj nije ulogovan bio.Ovo je nesto drugo,al hajde valjda ode,jer vec dva dana putujearmin je napisao/la:Mislim da taj kome si poslao poruku još nije ušao na forum, odnosno nije je primio.Lotus je napisao/la:Ej je li neko od vas imao problema sa slanjem privatne poruke ovdje?Jucer sam poslao,jos nije otisla i sad mi stoji u odlazno,izbrisao sam vecinu poruka al nije pomoglo,nece da ode...znam da nije tema za ovoga,al eto ako neko zna kako da rijesim ovo nek mi odgovori...hvala

http://www.****/sport/kosarka/gordan ... -u-poenima" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
na ovo stranici ce biti stream. bih-ger
petak, pocetak 20.30
http://www.basketball-bund.de/livestream" onclick="window.open(this.href);return false;
petak, pocetak 20.30
http://www.basketball-bund.de/livestream" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Hvala, druže. Ja sam već mislio da će moderacija obrisati moje pitanje, jer me upozoriše da nema veze sa temom, ali ispade da je moderacija tolerantnija od nemoderacije.KK_Bosna je napisao/la:Firic je rodjen u varesu, a kao mali je odselio u jajce, 100% tacna info

Imal' neko insajderskih informacija vezanih za Kuzmica i njegov odabir reprezentacije,i nastupanja za istu?
ima...velika zelja mu je nastup za reprezentaciju Srbije...Metanor je napisao/la:Imal' neko insajderskih informacija vezanih za Kuzmica i njegov odabir reprezentacije,i nastupanja za istu?
Moje misljenje je da ce Kuzmic tesko uspjeti u NBA-u uopste, a pogotovo sad u prvoj sezoni. Oni vec imaju nekoliko igraca na toj poziciji centra, pa ce on vjerovatno imati neku minimalnu minutazu, ili ce ga odmah prebaciti tamo u razvojnu ligu (prije ovo drugo).
Sto se tice njega i nase reprezentacije, on bi nam objektivno dobro dosao sad na Eurobasketu u Sloveniji, jer je kvalitetniji od svih nasih centara. Mada, nama takav igrac ne treba! Ni on, ni bilo ko drugi ko nece igrati srcem za reprezentaciju. Zalim samo sto nije zaigrao bar nekoliko sekundi za nas, da kasnije ne moze igrati za Srbiju.
Mi cemo ako Bog da za par godina imati i bolje igrace od njega na poziciji centra. Tu su Juka, Sulejmanovic, Polutak, Sehic...
Sto se tice njega i nase reprezentacije, on bi nam objektivno dobro dosao sad na Eurobasketu u Sloveniji, jer je kvalitetniji od svih nasih centara. Mada, nama takav igrac ne treba! Ni on, ni bilo ko drugi ko nece igrati srcem za reprezentaciju. Zalim samo sto nije zaigrao bar nekoliko sekundi za nas, da kasnije ne moze igrati za Srbiju.
Mi cemo ako Bog da za par godina imati i bolje igrace od njega na poziciji centra. Tu su Juka, Sulejmanovic, Polutak, Sehic...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zar on nije bio 100% siguran za SlovenijuIgosss je napisao/la:Filip Adamović otpao iz konkurencije za EP
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 21 avg 2013, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kad pocinje taj turnir ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
U petak igramo sa Njemackom, u subotu sa Grckom, a u nedjelju sa Makedonijom.lindegard je napisao/la:Kad pocinje taj turnir ?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ma ne obaziri se na padobrancevladedivac je napisao/la:Hvala, druže. Ja sam već mislio da će moderacija obrisati moje pitanje, jer me upozoriše da nema veze sa temom, ali ispade da je moderacija tolerantnija od nemoderacije.KK_Bosna je napisao/la:Firic je rodjen u varesu, a kao mali je odselio u jajce, 100% tacna info

pitanje je sasvim na mjestu, samo jos da dodam, kad smo vec kod te teme, onaj podatak je netacan da je firke rekorder...
rekorder je leric sa 75 zvanicnih nastupa (bez njih je presao brojku 100, ne znam napamet, mogu i to provjeriti) i to je 100% jer mu je prije nekoliko godina urucena plaketa za 75 nastupa, koliko me pamcenje sluzi dino konakovic mu je kao tadasnji direktor repke dodijelio to priznanje

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.