FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 22 avg 2010, 23:38

Fino Portillo,lijepo objasnjena situacija kod svakog gola slika

Sve je to plod vrhunskih akcija i uigranosti,a i inidivdualnih kvaliteta.Sto se tice Messia,on cesto igra u vrhu napada i to mu jako odgovara.A voli i sa lijeve strane da "zareze" u sredinu,koliko je samo takvih golova dao.

Villa je dobro odigrao s obzirom da mu je to prva utakmica u dresu Blaugrane.Ne bi trebalo biti nekih poteskoca u privikavanju na ovaj stil,jer igra i u Spaniji gdje su vecina igraci Barce.Ako Bog da,vremenom ce sve bolji i bolji biti.

Sto se tice ovoga sa Ibrom,njegov menadzer puno s.ere,kad god ovaj ne igra on se oglasava nesto.Bas ce on uticati na odluke Guardiole.Ne vjerujem da ce on otici,ipak je odradio i pripreme sa ekipom,a ove sedmice pocinje i liga.

A i ja sam procitao da bi Bojan mogao dobivati vise sanse u odnosu na njega.Pa znamo svi da je Bojan igrao posljednje utakmice Primere prosle sezone i kako dobro je odigrao,a evo i u ovom kupu je pocinjao.Volio bih da on sto vise igra,jer bi kroz par godina mogao postati standardni prvotimac i 9-ka Barce. slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2010, 00:40

Katalonski radio RAC1 donosi vijest kako je Mascherano novi igrac Barcelone!

Hmmm,moze bit,reko je Pep da je upravi rekao svoje misljenje vezano za Mascherana,i da je u planu jos jedan igrac e vidjecemo valjda jel to taj,nebih imao nista protiv,lijepo je imati super stars igraca na klupi :mrgreen: mislim taman jedan vezni igrac i mjera
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2010, 00:54

Uuuu,kako odma iznenada to,breaking news :D

Ne znam koliko je istina,sacekacu sutra ujutru,bice vise o tome siguran sam(ako je istina).Ali eto,dok ga ne vidim kako pimpla loptu na Camp Nou..... :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2010, 00:56

Nezna on pimplat loptu,on ako je uzme prije ce je probit nego sto ce 10 ispiplat,sa tehnikom je na vi,al neka ga duga je sezona(ako dodje :P ) :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2010, 01:00

Ma zna valjda 2-3,nije levat :mrgreen: Ali,ako mu ne bude islo,neka nabije gore na tribinu navijacima :mrgreen:

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 23 avg 2010, 01:00

Treba reci da ce pred sam pocetak tekme sa Milanom na velikom ekranu biti pusteni najbolji trenuci Ronaldinha u dresu Barce i odata pocast majstoru 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2010, 01:08

juznjak> je napisao/la:Treba reci da ce pred sam pocetak tekme sa Milanom na velikom ekranu biti pusteni najbolji trenuci Ronaldinha u dresu Barce i odata pocast majstoru 8-)
Zasluzio je majstor 8-) Da se podsjetimo na njegove najbolje dane.

Ovo za Mascherana,ima neki tekst na Barcelona-Bosnia,ali eto,ja opet nista ne vjerujem dok ne bude sta sam vec rekao :D Mada smatram da se ne bi uklopio u stil Barcine igre i nisam ga prizeljkivao,ali eto.Ako dodje,neka me demantuje 8-)

Blaugrana

Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 avg 2010, 02:04

nidjo..
od viska glava ne boli :mrgreen:
i ja cu cekat zvanicnu potvrdu ovog,pa cemo onda malo prodiskutovat trebal nam il ne... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 23 avg 2010, 14:37

juznjak> je napisao/la:Treba reci da ce pred sam pocetak tekme sa Milanom na velikom ekranu biti pusteni najbolji trenuci Ronaldinha u dresu Barce i odata pocast majstoru 8-)
:D :D :D :D
.

ibra_barca
Kontakt:

Post Postao/la ibra_barca » 23 avg 2010, 16:13

ma maskerano nezna pimplat, ali zna zato pimplat po igracevim nogama, svaka skoro tekma zuti karton :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
...rob do bagro...

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 23 avg 2010, 16:52

Sjajna igra Barcelone protiv Seville,uzivanje je bilo gledati ih,....Ostaje nam samo da se nadamo da ce nas zaobici povrede jer je tada Barcelona favorit u svakom takmicenju,....a sto se tice Mascerana ,bilo bi dobro da dodje ali i sa ovim kadrom Barca je najjaca! Visca el Barca! 8-)
"mes que un club"

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 23 avg 2010, 16:56

Ocekujem istu ovakvu igru i protiv Milana i mislim da nece biti problema.Lijepo bi bilo kada bi pobijedili jer uvijek je lijepo pobijediti i dobiti odredjeno samopouzdanje za pocetak sezone,....Svidjela mi se ova fomacija protiv Seville sa Pedrom,Bojanom i Messijem naprijed i mislim da bi ova ekipa trebala poceti i u prvom kolu,.... ;)
"mes que un club"

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 23 avg 2010, 21:58

Milan dogovorio transfer s Ibrahimovićem

Prema informaciji koja se pojavila na programu talijanske TV-kuće Mediaset, inače kompanije u vlasništvu talijanskog premijera i vlasnika AC Milana Silvija Berlusconija, Zlatan Ibrahimović novi je nogometaš milanskog kluba.

Zlatan Ibrahimović
Objavio je to novinar Carlo Pellegatti obznanivši da bi Ibrahimović ugovor trebao potpisati u petak te pojasnivši prirodu samog transfera:

"Milan i Ibra dogovorili su ugovornu saradnju. Između te je dvije strane dogovor postignut. Šveđanin će po godini zarađivati šest miliona eura od Milana, dok će ostatak njegove plaće pokrivati Barcelona. Zlatan je uistinu sretan što se priključuje Milanezima i oduševljen što će igrati Ligu prvaka. To je za njega bio ključan faktor", ispričao je novinar.

Sve je u priči mutno. Radi li se o jednogodišnjoj posudbi nakon koje bi se Ibrahimović vratio na Nou Camp? I zašto bi Barcelona pristala najskupljeg igrača u istoriji kluba posuditi i još za njega plaćati dok igra u drugom klubu?

Vijest utoliko ima težinu jer dolazi iz najbližeg medijskog izvora Silviju Berlusconiju, te stoga može biti indikator budućih događanja.

U dijelu talijanskih medija nadalje se spominje da bi transfer uključio i Marca Borriella, Milanova napadača koji bi otišao u suprotnom pravcu.

Ibrahimović je prošlog ljeta došao na Nou Camp iz Intera za odštetu u ukupnoj protuvrijednosti od 70 miliona eura (Samuel Eto'o plus novac). Ugovor s katalonskim klubom 29-godišnji centarfor ima do jula2014. godine
MVP - Messi-Villa-Pedro

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2010, 22:26

A ja sada čitam da on neće nigdje ići. Naravno, nekako je bliža opcija ostanka negoli odlaska, ali živi bili pa vidjeli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2010, 22:41

Ma joj,danas 99% ostaje,sutra vec dogovorio s Milanom.Mislim da ipak ostaje u Barci,jer nema sanse da se dogovori transfer,ako do sad nije bilo nekih pregovora.Prosao pripreme sa ekipom,a ove sedmice pocinje i sezona.Ne znam,jako su male sanse da ode.

Blaugrana

Mes Que Un Club

black mamba
Kontakt:

Post Postao/la black mamba » 23 avg 2010, 23:08

Andres je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:
Andres je napisao/la:Samo dva brza pitanja :D

Da li Ibrahimovic ostaje ili ide !????
Na koga cilja Pep kada misli da bi zelio 1 igraca ?!
Njegov agent je rekao da ostaje,a to je potvrdio i Guardiola.Pa sad... A za ovog igraca,ne znam na koga je tacno ciljao,nigdje nista ne pise.Ali je rekao da bi volio dovesti jos jednog igraca,ali i ako se to ne desi,da je zadovoljan onim cime raspolaze.
Ove price demoralisu Ibru , i lik je totalno sjeeban ! Nezna sta ocekivat , ocito je da on daje 100% an treninzima i da ovom timu treba. Neophodan je radi jacih ekipa , radi snage i skok igre , izvrstan je tehnicar :D
Sjajan je igrac , ali ovo Barci ne treba sa stalnim tenijama oko Ibre ! On mora ostati jer je dokazo svoj kvalitet i dokazo da se prilagoditi na igru zeli i on sam! Ako ostane i ako bude manje suplji on ce poludit i zabijat ko lud :D samo je pitanje ako ostane koliko ce igrati :?
kakve barca ima veze s novinarskim izmisljotinama... ako guardiola i raiola kazu da ostaje onda ostaje, a to sto novinari pisu nije cudno jer imaju temu cijelo ljeto,sve do kraja prijelaznog roka, ko da je to nesto novo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2010, 23:26

Menadjeri unistise igrace,Yaya je otisao zbog menadjera i njegovog zvocanja,Ibrahimovic je sljedeci,ovaj njegov svako 15 minuta izlazi sa novom izjavom,jutros je rekao da Ibra ostaje 99% veceras je vec druga prica kako je otpoceo pregovore sa Milanom...

Najgore sto se je i Pep zamjerio Ibri zbog prozivanja ovog menadjera preko novina i napada na Pepa sto nedaju Ibri vise minuta itd itd...ocito da je dato zeleno svjetlo za taj transfer,sad samo treba vidjeti dali ce se uspjeti dogovoriti oko finansija ja se nadam da nece :P

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 avg 2010, 23:37

Jes mu i ovaj menadzer nekakav,samo prica nesto,sve mu smeta,ubi fra'er.Ma u klubu su rekli jos davno da ce ga prodati ako dodje neka dobra ponuda jer su ga i oni masno platili,ali ocito da takva ponuda nije stigla :D

Sad,bilo bi glupo poslati ga na posudbu,jos da oni placaju skoro pola njegove plate.Mislim da bi bilo dobro da ostane,taman je uhvatio dobru formu.Protiv Seville je rastur'o u napadu.Ali eto,ostaje da vidimo sta ce biti.Mislim da ce sve biti jasnije nakon srijede.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 23:46

barcelona | culebrón mascherano
Mascherano aprieta antes de partido y se negó a jugar

Hodgson: "No sé dónde está, pero en el estadio seguro que no"

http://www.as.com

prevod:
Mascherano zaprijetio prije tekme i nezeli da igra

Hodgson: "Neznam gdje je a na stadionu sigurno nije"
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 avg 2010, 00:03

Ma mrsko mu da igra :D :P

Ovo u vezi Ibre,cak sam nacuo nesto da oni nude Boriella HAHAHAHA,cuj Boriello,pa ja mislim da on ne moze igrati ni u Barci Atletic.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.