nadam se da si podigao dobitak prije barce ,bas sam imao taj neki osjecaj da nece dobit veceras ,cesto estudiantes pamtim kao barcinu nagaznu minu a bgm i realovujanuar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
Šta raditi ici dalje,ili uzeti otkupnu isplatu.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
i jos kvota 1,15 ne vrijedi grist ruke za to taman dobili 400 razlikebarca_87 je napisao/la:nadam se da si podigao dobitak prije barce ,bas sam imao taj neki osjecaj da nece dobit veceras ,cesto estudiantes pamtim kao barcinu nagaznu minu a bgm i realovujanuar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
Lisac je napisao/la:noviclan1 je napisao/la:
ljudi ako ovo nije 3 za 3 ne znam šta je. očigledna je saradnja, samo je prošle sezone tradicija malo narušena zbog furioznog uspona i napada na ATM na titulu. Trenutno je ATM-u neophodna pobjeda ukoliko žele zadržati kakav takav korak sa realom i barcom, a čak da ne ugroze 3. poziciju(valencija sa utakmicom više ima samo bod manje). s druge strane bilbao ima 19 bodova, 6 više od zone ispadanja, a čak 13 manje od mjesta koje vode u europu. što se tiče njih dosta su sigurni, "ne mogu ni gore ni dolje" te vjerujem da će prijateljski prepustiti svojim kolegama iz madrida puni plijen![]()
za nadat se da nije došlo do prekida saradnje i da će ovaj par lagano biti 2 po kvoti 2,10. sretno ko isprati
3+ po 2,4 kvoti se jednostavno mora probati a i statistika ide na ruku da ce biti golova bar kad je Bilbao domacin

bilbao od 1-0 do 1-4 i jos 1/2

Tipovi imaju objašnjeni na NBA analizama, ja samo dodao westa.. Mislim da bi ovo trebalo proci veceras

Ipak sarađuju, nadam se da je neko ispratio...tm8782 je napisao/la:Pokušajte izgleda da ova dva tima sarađuju, ali ja kad god vidim saradnju oni zajebu:
Lokeren - Kortrijk 2 3,90 Bh play
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
tm8782 je napisao/la:Ipak sarađuju, nadam se da je neko ispratio...tm8782 je napisao/la:Pokušajte izgleda da ova dva tima sarađuju, ali ja kad god vidim saradnju oni zajebu:
Svaka cast, ja sam igrao ali nazalost uzeo prelaz 2-2 na 7,50..
jbg sorry druze sta bi jesi li uzeo prijevremenu (koliko je bila)noviclan je napisao/la:januar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
i rejal je jutros dobio sto nece barca
Ma i ja sam dodao jedan prelaz drugi i zeznem se, a na jednom sam prosao samo ovo...Iskodee je napisao/la:tm8782 je napisao/la:Ipak sarađuju, nadam se da je neko ispratio...tm8782 je napisao/la:Pokušajte izgleda da ova dva tima sarađuju, ali ja kad god vidim saradnju oni zajebu:
Svaka cast, ja sam igrao ali nazalost uzeo prelaz 2-2 na 7,50..
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Santa Fe - I. Medellin u prvoj utkmici bio je prelaz iz 1/2 , pa pokusati i veceras na markicu 2/1 ...
Mogu li Monro i Wall over?
Misljenja?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Misljenja?
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- Semcabih
- Kontakt:
isto sam to primjetio i izbacio danas, nadam se da ce prociIskodee je napisao/la:Santa Fe - I. Medellin u prvoj utkmici bio je prelaz iz 1/2 , pa pokusati i veceras na markicu 2/1 ...

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nisam uzeo,nudili mi 68 km.I na kraju sam odustao i zijanio.bojler je napisao/la:i jos kvota 1,15 ne vrijedi grist ruke za to taman dobili 400 razlikebarca_87 je napisao/la:nadam se da si podigao dobitak prije barce ,bas sam imao taj neki osjecaj da nece dobit veceras ,cesto estudiantes pamtim kao barcinu nagaznu minu a bgm i realovujanuar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km

Lagano prošlo, ne samo 2 nego čak i prelaz. Svakako zapamtit ovu utakmicu pa gledati za uzvrat ukoliko se bilbao popravi do kraja sezone i bude borio za europu , a atletiku ti bodovi igrom slučaja ne budu važni za 1.-2.-3.-4. mjesto, odnosno budu već zabetonirani, onda igrat 2 na vicente kalderonuLisac je napisao/la:noviclan1 je napisao/la:
ljudi ako ovo nije 3 za 3 ne znam šta je. očigledna je saradnja, samo je prošle sezone tradicija malo narušena zbog furioznog uspona i napada na ATM na titulu. Trenutno je ATM-u neophodna pobjeda ukoliko žele zadržati kakav takav korak sa realom i barcom, a čak da ne ugroze 3. poziciju(valencija sa utakmicom više ima samo bod manje). s druge strane bilbao ima 19 bodova, 6 više od zone ispadanja, a čak 13 manje od mjesta koje vode u europu. što se tiče njih dosta su sigurni, "ne mogu ni gore ni dolje" te vjerujem da će prijateljski prepustiti svojim kolegama iz madrida puni plijen![]()
za nadat se da nije došlo do prekida saradnje i da će ovaj par lagano biti 2 po kvoti 2,10. sretno ko isprati
3+ po 2,4 kvoti se jednostavno mora probati a i statistika ide na ruku da ce biti golova bar kad je Bilbao domacin

Never stop fighting till the fight is done
reLe23 je napisao/la:1 SINGL: INTER - LAZIO TIP 1 (-5,5) Ž.K. 1.75
2 SINGL: BROOKLYN - DETROIT TIP 1 (1P.) 1.80
SRETNO !
evo jedan sistem sastavljen od vasih predloga i analiza

3/6

3/6
reLe23 je napisao/la:reLe23 je napisao/la:1 SINGL: INTER - LAZIO TIP 1 (-5,5) Ž.K. 1.75
2 SINGL: BROOKLYN - DETROIT TIP 1 (1P.) 1.80
SRETNO !

- zlatnakoka
- Kontakt:

Single 3+ danas
i duble

Rizespor za mene zicer dana danas gosti bez pola ekipe.. domacini znaju igrati dobili besiktasa u kupu... leipzig najbolja odbrana ove sezone malo su usli u krizu ali sigurno ce se to zacas prebrodit kvalitetniji su od minhena cak bi negdje za manje probao i 1&3+
Sretno

.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- fanatic1991
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.