Lokeren - Kortrijk 2 3,90 Bh play

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prosaoharry_90 je napisao/la:Triple
St.Ettiene 1
Hertha 3+
Liverpool ps 1
20 km
Bravo harry!!!harry_90 je napisao/la:Prosaoharry_90 je napisao/la:Triple
St.Ettiene 1
Hertha 3+
Liverpool ps 1
20 km
70 markica u dzepu
cesto je znao estudiantes dobit barcu,dobili su vec reala skoro ,bolje ti uzmi tojanuar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
Šta raditi ici dalje,ili uzeti otkupnu isplatu.
januar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
noviclan je napisao/la:januar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
i rejal je jutros dobio sto nece barca
noviclan1 je napisao/la:
ljudi ako ovo nije 3 za 3 ne znam šta je. očigledna je saradnja, samo je prošle sezone tradicija malo narušena zbog furioznog uspona i napada na ATM na titulu. Trenutno je ATM-u neophodna pobjeda ukoliko žele zadržati kakav takav korak sa realom i barcom, a čak da ne ugroze 3. poziciju(valencija sa utakmicom više ima samo bod manje). s druge strane bilbao ima 19 bodova, 6 više od zone ispadanja, a čak 13 manje od mjesta koje vode u europu. što se tiče njih dosta su sigurni, "ne mogu ni gore ni dolje" te vjerujem da će prijateljski prepustiti svojim kolegama iz madrida puni plijen![]()
za nadat se da nije došlo do prekida saradnje i da će ovaj par lagano biti 2 po kvoti 2,10. sretno ko isprati
brate kolko je kvota 1,10 ?? **** to stas grist prste oko togajanuar071 je napisao/la:noviclan je napisao/la:januar071 je napisao/la:Ostala mi još koš.Estudiantest-Barsa- 2 za 99.02 km
i rejal je jutros dobio sto nece barca
Nisam ni gledao satnicu,ja konto svi Španci igraju u 12,30.Da sam znao da je veceras, ne bi je na tiket ni stavio.Sad me dovela u nedoumicu,sta da radim.
Southboy je napisao/la:Moze li Inter vcrs uzeti?
Moze li neko neku analizu baciti ko fali u timu kod njih i kod Lacia,ima li povreda,kartona..
Moze li kec biti na kraju?
Hvala puno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sporting izbaciSouthboy je napisao/la:@Bojler
Hvala brate
Jedan vecernji:
Inter 1
Lion 1px
Sporting 2
Atletico Madrid x2
Na vece pare...
edit:sporting pocinje u 20.15
Sretno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.