FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lijepo je čuti i vidjeti ove nove momke. Ja se nadam da će se što prije uklopiti u tim i da će rasturati slijedeće sezone. Sad s nestrpljenjem čekam ponedeljak i izvlačenje parova, pa onda prvu tekmu 30-og. Biće ljudi svega, ali ja sam nekako optimističan. 

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Sta kaze onaj general, nema utakmica.....pa ovaj poznaje svu floru i faunu na planeti....Probisvjet je napisao/la:Ja vam kazem da ce Fatic jesti malu djecu po terenu. Covjek je za nasu ligu vrh. Zapamtite ovaj komentar.tuzlak1987 je napisao/la:Gledajte Ivana na kraju, delija momak![]()
🔴⚫️
brat nas pravoslavni :cool:

Hoce lo biti danas kakvih prinova?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
SPORT ZDRAVLJE PRAVOSLAVLJEChinaglia je napisao/la:brat nas pravoslavni![]()
Al fakat frajer je sou... sto neko ovdje napisa pravi crnogorac, kurcobolja, opusten lik
- Probisvjet
- Kontakt:
Stome nasmijesi, svaka ti ga razvukla.tuzlak1987 je napisao/la:Bratu slobodi forum hard disk

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Bit će Fatić stijena, pa pola posla će odraditi samo kad napadače mrko pogleda 

Nad tobom sunce najljepše sja
- Suljo20002
- Kontakt:
Koji je onaj u crnoj majci malac i onaj s minđusama ?
Ademin Hodzic iz Radnika, i Zec iz TravnikaSuljo20002 je napisao/la:Koji je onaj u crnoj majci malac i onaj s minđusama ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto imam osjecaj da ce ovaj Hadzic za dvije godine da bude zlatna koka 

Ovaj Fatic izgleda obecavajuce
nadam se da ce ga Husref uozbiljiti i vratiti u forum

jos obecavajuce je to sto se planira ispalit' na kraju sezoneslana_krv je napisao/la:Ovaj Fatic izgleda obecavajuce :) nadam se da ce ga Husref uozbiljiti i vratiti u forum
naprosto sam odusevljen ovim transferom
Volim Slobodu i podržavam predsednika Husica.....ali ako malo realno pogledamo, izašli su u javnost pozivajući Ahmeta i Sarica kako nisu ispoštovali dogovor,sto je tacno ....A niko iz kluba se nije oglasio povodom toga što su jednog od najboljih igrača,koji je uvijek davao 100% sebe za Slobodu , preko noći istjerali iz kluba....
Daj Bože da imamo takvog na toj poziciji u skorije vrijeme...
Perica je bio mašina....
Daj Bože da imamo takvog na toj poziciji u skorije vrijeme...
Perica je bio mašina....

Niko,niko samo Sloboda !!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valjda je to i za ocekivati sa ovakvima, nema ljubavim. Dosao covjek da uzme novac i zdravo. Samo daje izvuci maksimum iz njega kako pa neka ide na kraju sezone ..
Perica je otjeran iz jednog razloga, nijedan trener ne trpi igrača, osim ako nije megazvijezda
Pojačanja odlična, zadnju liniju protivnički napadači bolje da ne gledaju. Kostić, Džidić i Fatić pogledom ubijaju

Pojačanja odlična, zadnju liniju protivnički napadači bolje da ne gledaju. Kostić, Džidić i Fatić pogledom ubijaju

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Zato će kao i ove prošle sezone napadati po našoj desnoj strani gdje je EfendićForster je napisao/la:Perica je otjeran iz jednog razloga, nijedan trener ne trpi igrača, osim ako nije megazvijezda![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.