FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Onaj nas Vedad Gljiva u Borussiji Dortmund
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- franklampard8
- Kontakt:
- franklampard8
- Kontakt:
moze redom po imenima koji su naši 

- franklampard8
- Kontakt:
Ja nisam siguran koji na posudbi iz Sarajeva, a koji su tamo kao slobodni igraci otisli ...rammstein je napisao/la:moze redom po imenima koji su naši
1946
Na posudbi su Plakalo, Čulov i Muharemović (nema ga na fotografiji), Čiva je povratnik i došao je kao slobodan igrač
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Muharemovic nije otisao tamo,ovamo trenira sa nasim,znam da je bila prica ali tu je jos.i ovaj Comaga je nas,bar je igrao za juniore prosle godine al nije upao u akademiju,kao i Rascic
Trazio je Karahmet jos neke izmedju ostalog i Akademce(ove sto su potpisali vec sa prvim timom)
Trazio je Karahmet jos neke izmedju ostalog i Akademce(ove sto su potpisali vec sa prvim timom)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- samo_lijevo
- Kontakt:
Plakalo,Culov,Comaga su vasi.
Hodzic,Rascic su nekadasnji juniori Sarajeva,vec 2-3 sezone igraju u Bosni.
Tu je jos Civa,ali mislim da on trenutno nema veze sa Sarajevom.
Hodzic,Rascic su nekadasnji juniori Sarajeva,vec 2-3 sezone igraju u Bosni.
Tu je jos Civa,ali mislim da on trenutno nema veze sa Sarajevom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
http://www.nkbosna.ba/igraci" onclick="window.open(this.href);return false;
Muharemović je ovdje na spisku.
Muharemović je ovdje na spisku.

- mentalitet87
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Ko je rekao da će biti druga ekipa, najavljene su izmjene, koliko to zna samo stručni štab... sa nekoliko izmjena to nije druga ekipa.mentalitet87 je napisao/la:hoce biti neki strim da vidimo tu vasu drugu ekipu
Biće koji stream, uvijek bude arena na streamu..
E NKBosna Visoko...... Treniraju po nasem programu, i ugovor ce biti cini mi se na deset godina. Igraci koji se nenametnu vec od iduce sezone (citaj tipa Puric) igrace tamo kao i nasi mladji talentovani igraci. Vjerujem da ce iduce godine bosna igrati u cvajti i da ce se prosetati ligom centar, a godinu nakon toga napasti i PL. Plan je da Bosna bude kao Lokomotiva u hrvatskoj. Odlican potez po meni jer bili su na rubu propasti, a ni mi nismo mogli izabrati bolji klub koji barem ima kakvu takvu istoriju iz kojeg su dosli neki igraci koji su ostavili dubok trag u nasem klubu. A i Visoko je jako blizu. Skinuta im je vecina dugovanja (20000km ostalo), imaju pristojnu infrastrukturu, bolju i od vecine PL timova tako da je ovo pun pogodak.
P.S. da li se igra tekma veceras?
P.S. da li se igra tekma veceras?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih 
uredu djecurlija vasa njih slat tamo, al ove već "afirmisane" nista od tog jer neće pristati na to
Znak ko kakav se sastav očekuje?

uredu djecurlija vasa njih slat tamo, al ove već "afirmisane" nista od tog jer neće pristati na to

Igra se tekma u 19 oni koji ne mogu doc ima na Areni Sport 1
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
- mentalitet87
- Kontakt:
a arena prenosi, onda ok imamhilmo je napisao/la:Ko je rekao da će biti druga ekipa, najavljene su izmjene, koliko to zna samo stručni štab... sa nekoliko izmjena to nije druga ekipa.mentalitet87 je napisao/la:hoce biti neki strim da vidimo tu vasu drugu ekipu
Biće koji stream, uvijek bude arena na streamu..
mislio sam da ide na mojaTv
ty on info
jednom pitar-uvijek supak
Vjeruj mi da hoce barem ovi koji su dosli ovoga ljeta i potpisali ugovore. U protivnom mogu dobiti raskid ugovora bez odstete. Uci se polako na greskama.JoseMourinho je napisao/la:Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih

JoseMourinho je napisao/la:Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih
ne mora samo ce se znat da od iduce tj zimske pauze nece biti vise igraca tiopa puric vusljanin todorovic i slicni a ako neces u visoko ili ti je tribina ili raskid ugovora na stetu igraca, a ko ce ga onakvog niko
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Najvjerovatnije ovaj sastav:
Bandović - Protić, Dupovac, Tatomirović, Berberović - Cimirot, Kovačević/Kostić - Duljević, Stojčev, Okić - Velkoski
Bandović - Protić, Dupovac, Tatomirović, Berberović - Cimirot, Kovačević/Kostić - Duljević, Stojčev, Okić - Velkoski
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- JoseMourinho
- Kontakt:
Raskid ugovora na štetu igrača je stvar koja se desi jednom od 100 ili 1000 slučajeva, a posudbu mogu odbiti bez problema, znaci ostaje im tribina i čekanje kraja ugovoraRule_hz je napisao/la:JoseMourinho je napisao/la:Shvatite da igrači (tipa Puric) nikad neće završit u Bosni visoko, neće nikad htjet pristat na tu posudbu da igraju u kantonalnoj ligi ili et prvoj fbih
ne mora samo ce se znat da od iduce tj zimske pauze nece biti vise igraca tiopa puric vusljanin todorovic i slicni a ako neces u visoko ili ti je tribina ili raskid ugovora na stetu igraca, a ko ce ga onakvog niko

Ja samo govorim kakva je situacija jbg potpisali su se ugovori sa njima, u medjuvremenu došli bolji, al ti ugovori ostaju na snazi, jedina dva načina da ih se rjesis je da ih prodas(al ko ce ih kupit) i sporazumni raskid(gdje ce teško pristat ako nemaju sa strane dobru ponudu)
Trenutno korisnika/ca: Ferrante071, Tatamata1946 i 15 gostiju.