FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma nece se vise dovoditi igraca bar do polusezone ,i to ce doci jedan ili dva igraca i to moraju biti bas kvalitetni .znaci ne znam cemu sad nagadjanje neki imena kad od toga nema nista .imamo sasvim dovoljno igraca pa i dosta kvalitetni .
Ljudi navikli igrati menadjera gdje kliknes ono terminate i njegov ugovor ponisten. Pa onda pogledas sta ima na marketu, pa onda ukljucis malo editor da podignes rejting kluba i lige, i onda potpises sve te klasne igrace sto treniraju sa juniorima ekipa koje su tek napravile neki uspjeh u evropi, i onda brate sve deres, mozes i onaj odmor uzeti da dzaba negubis vrijeme prateci utakmice.
To je otprilike to!
To je otprilike to!

Idi brani Stanu od mafije, eno umalo ga ne zadaviše, okani se nas.emirati je napisao/la:pa ramo / ibrakovic konta da mu je ovo tan ostavio pa da moze naredivati i mazati oci tudim parama.Neutral je napisao/la:Ne postoji vaša, naša, moja, njihova tema.UltraSA je napisao/la:Šta ćete na našoj temi?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
to je vec bolja glupost..ovo je trece ime ..sad nesto skontaj s cetvrtog ..bolje su ..
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 02 avg 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Šta bolan mucaš, jesi se to usr'o?emirati je napisao/la:to je vec bolje glupost..ovo je trece ime ..sad nesto skontaj s cetvrtog ..bolje su ..
- BordoMahala
- Kontakt:
Dvije stoje cijena puta koji organizuje grupa, moram priznati da sam ocekivao malo manje al' eto ko moze da ide sretno mu 

centrotrans je za 200 km organizovao,ko uplati do 31.poslije je 225 s tim da nije ukljuceno osiguranje i karta za tekmu,dok je za ovu ponudu koju je grupa izbacila u 200 km imas osiguranje i kartu za tekmu,smjestaj u hotelu,dorucak...jos jednom da se sjetim najmilijih iz centrotransa jer su nas odbili,a idu u svom aranzmanu,nadam se da nijedan hordas nece ici sa njima i da ce ispostovat stav grupe da idemo svi skupa...2 dana na more u grcku za 200 km,gledat sarajvo i zajebancija sa rajom,pa u neumu bi potrosio toliko za vikendBordoMahala je napisao/la:Dvije stoje cijena puta koji organizuje grupa, moram priznati da sam ocekivao malo manje al' eto ko moze da ide sretno mu
- Evolution87
- Kontakt:
Pa 200KM sa nocenjem u hotelu i doruckom. Uplate u kasabi veceras sa kopijom pasosa. Polazak u utorak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
@ EXIT
Dobro slazem se sa 90% stvari koje si naveo. Sto se tice revansa jedina sansa je da se zaigra samo Krstom u napadu a Duljevicem na krilu. Bilbija na klupi. I polako probati zabiti koji gol. Tako su Grci igrali ovdje tako je trebalo i Sarajevo. A ne da krene BIblija na spicu koji je skoro neupotrebljiv. Krste se trosi na krilu i ne dobija dovoljo prilika pred golom. Igraci vrse presing i nemogu vise trcati poslje 65 min. To treba promjeniti u revans utakmici i krenuti puno pametnije i cekati na svoju priliku. Sto se tice kostura ekipa i kakav profil igraca fali to se sve slazem sa tobom. Vrhunski napadac pod broj jedan a onda stoper i golman. Nista drugo nije potrebno.
Dobro slazem se sa 90% stvari koje si naveo. Sto se tice revansa jedina sansa je da se zaigra samo Krstom u napadu a Duljevicem na krilu. Bilbija na klupi. I polako probati zabiti koji gol. Tako su Grci igrali ovdje tako je trebalo i Sarajevo. A ne da krene BIblija na spicu koji je skoro neupotrebljiv. Krste se trosi na krilu i ne dobija dovoljo prilika pred golom. Igraci vrse presing i nemogu vise trcati poslje 65 min. To treba promjeniti u revans utakmici i krenuti puno pametnije i cekati na svoju priliku. Sto se tice kostura ekipa i kakav profil igraca fali to se sve slazem sa tobom. Vrhunski napadac pod broj jedan a onda stoper i golman. Nista drugo nije potrebno.
- franklampard8
- Kontakt:
simon je napisao/la:Nemoj ovde da ih spominjes, tema je FKS a oni su ovde potpuno nevazni.fcsforever je napisao/la:Gledam ova dva PAČENIĆKA KLUBA na otoci. Zreli oba za 2-3 kom ...onako hladno bez grča na licu. Samo polahko, jedva čekam derbi sa "podmađenim" košpama. Inače Bučan ima 33 god..ali i dalje puše Lutvinu priču

Mi podhitno moramo dovesti napadaca

1946
-
- Kontakt:
Sa onom našom igrom , naravno da se ista nastavi...ova ekipa nam je sasvim dovoljna. Vidječete da će Bibi biti "pravi". Kad vidim ovo na Otoci, bolja ekipa od ove nam ne treba. Osim, ako nađemo stvarno nešto kvalitetno.
Sutra ko može put Haseta da podržimo ekipu, valjda nas bude 5000 hiljada ili više. Sutra palimo motore i zahuktavamo se da pregazimo ovu ligu. Sa kombinovanim timom rezultat 2-0 ili 3-1. 

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Volio bih sutra vidjeti Kostića, Mitrevskog i Protića...bar jedno pol. Da napokon vidimo šta znaju. Čovjek mi reče da je Kostić ko beton, fizički jak. Za Mitrevskog kaže ..stavlja glavu gdje neko neče nogu. Daj Dženo da vidimo i to..!!!!
Pobjedom krenuti u šampionski pohod!
http://fksinfo.com/novosti/pobjedom-kre ... pohod/2526" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fksinfo.com/novosti/pobjedom-kre ... pohod/2526" onclick="window.open(this.href);return false;
Dragi deda mraze, molim te da postavis link da pogledam utakmicu protiv grka jos jednom ili mi pošalji na pp bio bih ti veoma zahvanan.
Mi se previše zabavili Grcima, a sutra nas čeka prvo iskušenje u PL BiH. Ako ćemo se ponašati kao ozbiljan klub, a hoćemo, onda nam ova premijerna utakmica nije ništa manje bitna nego ona koju smo igrali u četvrtak. Razlika je što je malo lakši protivnik. Kažem malo lakši, i treba tako da se pripremimo, bez ikakvog podcijenjivanja.
Ekipa iz Gradačca nema neke ambicije prema vrhu tabele ali uvijek imaju ambicije da ekipama iz vrha pomrse račune. E mi to sebi sutra ne bi smijeli dozvoliti.
S obzirom da smo u proteklih dvadeset dana odigrali tri teške utakmice očekivati je sutra izmiješan sastav. Ja bih promijenio dosta, ali imam osjećaj da to stručni štab neće uraditi.
Po meni bi prioritetna stvar bila odmoriti Bilbiju, a s obzirom da imamo još jednog napadača onda bi Krste morao igrati. Volio bih u ekipi od početka vidjeti jednu mladost, znači poželjno bi bilo da starteri budu Duljević, Handžić i Kovačević. Zadnju liniju možda ne bih mijenjao ili možda odmoriti Dupovca a ubaciti Mitrevskog, a s klupe ubaciti Protića.

Ovo je neko moje mišljenje.
Ekipa iz Gradačca nema neke ambicije prema vrhu tabele ali uvijek imaju ambicije da ekipama iz vrha pomrse račune. E mi to sebi sutra ne bi smijeli dozvoliti.
S obzirom da smo u proteklih dvadeset dana odigrali tri teške utakmice očekivati je sutra izmiješan sastav. Ja bih promijenio dosta, ali imam osjećaj da to stručni štab neće uraditi.
Po meni bi prioritetna stvar bila odmoriti Bilbiju, a s obzirom da imamo još jednog napadača onda bi Krste morao igrati. Volio bih u ekipi od početka vidjeti jednu mladost, znači poželjno bi bilo da starteri budu Duljević, Handžić i Kovačević. Zadnju liniju možda ne bih mijenjao ili možda odmoriti Dupovca a ubaciti Mitrevskog, a s klupe ubaciti Protića.

Ovo je neko moje mišljenje.
On topic : @ hilmo slazem se sa tobom sve si tacno rekao
, ne treba nikog potcjenivat shvatit utakmicu ozbiljno i pobjedit sta drugo da kazem 

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 02 avg 2014, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
Ja mislim da ce braniti Plakalo. 

- Evolution87
- Kontakt:
Trebao bi i Puzi da odmori, tako da cemo vjerovatno gledati Protica.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ako samo pazljivo procitamo sta sef kaze, a to bi glasilo: bice promjena u ekipi, neki ce se igraci odmarati, znaci bice promjena protiv zvijezda.
Ocekujem tvrdu utakmicu i vjerovatno 2 i vise golova prednosti za nas i to samo sto mislim da zvijezda nema jos poslozenu ekipu, mada mislim isto da ce opstati u PL ove godine.
Evo moje pretpostavke za sutra:
Golman: nema tu dileme Bandovic. Prvenstveno sto nema konkurenciju a i da ima, Dzeno bi ga ostavio da vrati sampouzdanje.
Bekovi: ovdje bi mogla biti jedna izmjena, mislim da ce puzija odmoriti, a mogli bi gledati protica.
Desno mislim da ce igrati baric samo zato sto dzemo nema pravo nastupa u grckoj, a mozda po poluvrijeme oba, ili mozda vidimo barica jedno kalasa drugo. Ovdje ima puno opcija uglavnom mislim da ce baric dobiti makar 45 minuta.
Stoperi, mislim da ce tatko odmarati zbog povrede koju je nedavno imao, ocekujem kovacevica i dupovca da pocnu a vjerovatno ce i mitrevski dobiti 45 minuta.
Vezni red, mislim da ce radovac i kostic poceti, a da bi u drugom mogao uci cimi ukoliko bude bilo potrebe, vjerovatno i on odmara.
Stojcev, duljevic, okic ofanzivni vezni.
Po poluvrijeme krste i biblija u zavisnosti od rezultata.
Ocekujem tvrdu utakmicu i vjerovatno 2 i vise golova prednosti za nas i to samo sto mislim da zvijezda nema jos poslozenu ekipu, mada mislim isto da ce opstati u PL ove godine.
Evo moje pretpostavke za sutra:
Golman: nema tu dileme Bandovic. Prvenstveno sto nema konkurenciju a i da ima, Dzeno bi ga ostavio da vrati sampouzdanje.
Bekovi: ovdje bi mogla biti jedna izmjena, mislim da ce puzija odmoriti, a mogli bi gledati protica.
Desno mislim da ce igrati baric samo zato sto dzemo nema pravo nastupa u grckoj, a mozda po poluvrijeme oba, ili mozda vidimo barica jedno kalasa drugo. Ovdje ima puno opcija uglavnom mislim da ce baric dobiti makar 45 minuta.
Stoperi, mislim da ce tatko odmarati zbog povrede koju je nedavno imao, ocekujem kovacevica i dupovca da pocnu a vjerovatno ce i mitrevski dobiti 45 minuta.
Vezni red, mislim da ce radovac i kostic poceti, a da bi u drugom mogao uci cimi ukoliko bude bilo potrebe, vjerovatno i on odmara.
Stojcev, duljevic, okic ofanzivni vezni.
Po poluvrijeme krste i biblija u zavisnosti od rezultata.