Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Jack
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Jack » 04 maj 2018, 15:02

Niko ne valja, Ozil dobar a lik redovno u velikim utakmicama jedan od najgorih :lol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 04 maj 2018, 15:06

Osnovni problem kod kebabdžije je taj što je on u gostujućim velikim utakmicama u pravilu najgori ili jedan od najgorih. Ovo što Paja govori u njegovu odbranu je onaj princip: "Da imam brašna k'o što nemam mesa, kakav bih burek napravila!" Alexis je igrao 100 posto na svakoj utakmici, kako god da izađe, zabijao golove u našim porazima, a u ligi još nismo osvojili bod u gostima otkako je on otišao, ove sezone još nismo dobili utakmicu u gostima u kojoj Alexis nije dao gol.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 04 maj 2018, 15:08

Jack je napisao/la:Niko ne valja, Ozil dobar a lik redovno u velikim utakmicama jedan od najgorih :lol:
Ne može biti dobar kad su ostali loši, nema skim igrati.
Pld W D L
38 26 12 0

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 maj 2018, 15:10

Cuj najgori :lol: Necu da kazem da briljira na velikim utakmicama ali reci najgori ili jedan od najgorih je ogromna laz. U ekipi dje igraju Koscielny, Xhaka, Mustafi, Wilshere, Welbeck itd itd.. ne mozes biti najgori ili jedan od cak i da se trudis to...

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 04 maj 2018, 15:18

Otvorio je vise kontri za Atletiko nego za nas :rol:

Na kraju krajeva, jedini gol je dosao nakon centarsuta Wilsherea. Sta je ovaj Turski nesrecnik uradio u ovom dvomecu? A ja, nema s kim igrat :lol:
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 maj 2018, 15:27

U sustini su upravu i paja i Artetitis. U pravom sistemu bi Ozik cvjetao, sto sam vec i napisao samo sto je taj sistem tesko posloziti. Sa njim i Low, uslovno receno, muku muci. Ali isto tako stoji i Artetitisovo, mora nekada preuzeti full odgovornost na sebe, zato je toliko i placen. Ukoliko je samo katalizator kojem treba sistem, onda je jednodimenzionalan igrac koji ne smije biti toliko placen. A on to nije sigurno, jedno dobro drmanje od strane dobrog trenera ne bi godilo samo njemu, vec i nekolicini igraca Arsenala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 maj 2018, 15:32

Sta je Wheelchair uradio u cijeloj svojoj karijeri? Moras biti bas dzon obraz da ovog beskorisnog gmaza poredis sa Ozilom i fol nabrajas da je on kao nesto uradio...Lik se raspao ima u citavoj karijeri jednu dobru sezonu i to kad je imao 18 godina. U prvoj utakmici dok je Ozil igrao Arsenal je i bio ofanzivan i ko nesto i stvarao, kad su njega poklopili Arsenal se po obicaju raspao. Sta ocekujes od Ozila pa nije on Messi. Cholo je dobro znao koga treba zaustaviti i zatvorio ga je.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 04 maj 2018, 15:43

:lol:

Ništa, Ozil je svasta uradio u karijeri pa može sada opušteno. I Čeh isto tako. Oni su najbolji u timu jer su svašta uradili u karijeri :rol:

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 04 maj 2018, 15:45

Treba vidjeti jel Ronaldinho dostupan na ljeto.
Pld W D L
38 26 12 0

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 maj 2018, 16:22

Normalno da je Ozil najviše na udaru kad od njega i očekuješ najviše,u ostalom debelo je najplaćeniji igrač u ekipi,ako nema motivacije za koji moj je produžio ugovor sa Arsenalom,široko mu polje bilo da sebi nadje klub po mjeri,.

Ramsey može igrati nekog ofanzivnog veznog,jedino dobro u njemu su golovi i tek poneka asistencija,sve ostalo je daleko od karakteristika kvalitetnog veznog igrača,.Od fizičke spreme,duel igre,kombinatorike,pozicioniranja do pas igre i tromosti s loptom,.

Xhaka je nedefinisan igrač,nit je klasa u defanzivi nit je neki paser nit je odgovoran dovoljno za poziciju koju igra,lik ima samo lijevu nogu i jedino dobro u njegovoj igri je prebacivanje lopte na drugu stranu,to zna odraditi kad ima prostora da se namjesti na lijevu,.

El Neny i Wilshere su dobri za rotacije ma da ovom drugom ne bih dao ništa bolji ugovor nego ovom prvom pa ako voli nek izvoli,ako neće,široko mu polje,.

Odbrana za remonta,bar jedan kvalitetan štoper i desni bek pod obavezno,Belerina bi za 40 mil.eura upakovao sa mašnom,lik nije pet kvalitetnih centaršuteva uputio za sezonu,osim brzine skoro pa ništa nema za ponudit,.

Veznjak bar jedan da rudari na sredini terena,da je kvalitetan u oba smjera,.Krilo isto tako,ne možeš se osloniti na Wellbecka i njegovih par pristojnih utakmica u sezoni,.Golman takodjer al tu nema nekog velikog izbora,Oblak bi bio vlažan san ali ne djeluje realno,.

Jedino dobro iz ove sezone je odlazak Wengera i to što Lacazete i Abumeyang djeluju dobro skupa na terenu,.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 04 maj 2018, 16:34

Puni prosjeka, ali hajde da bar ovaj naš prosjek valja.

Pogledaj Liverpoola, sa Hendersonom i Milnerom su došli do finala LP, pa yebeš mu mater ako pola ovih naših prosjeka nisu bolji fudbaleri, ali nemaju menadžment nikakav.

Bolja smo ekipa bili sa Denilsonom i Gervinhom, ovo je blago reći haos.

Gomilanje nekakvih "zvijezda" na truhlu ekipu..

Nadam se da će doći neko da potjera ovu propalu englesku gamad, ovaj "british core" kojeg je Wenger forsirao od 2012te godine koji je rupa samo takva, kad je vidio da nema ništa od tog riješio se Gibbsa i Walkloca, a daju Wilsheru i Ramseyu novi ugovor, ko će se njih riješiti kasnije?

Potjerajte ih sve, dajte onu dječurliju zanimljivo će bar biti.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 maj 2018, 18:06

Jack je napisao/la::lol:

Ništa, Ozil je svasta uradio u karijeri pa može sada opušteno. I Čeh isto tako. Oni su najbolji u timu jer su svašta uradili u karijeri :rol:
Ne, Wilshere je dijete Arsenala pa je samim tim i bio najbolji igrac protiv Atletica. Lavovski se borio...

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 04 maj 2018, 19:08

Barem je nesto uradio u dvomecu, tacnije asistirao za gol, za razliku od Ozila recimo.

No dobro, Ozil je svasta uradio u karijeri pa sad ne mora nista u Arsenalu :lol: a i nema s kim igrati :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 maj 2018, 19:29

Pa normalno da ne mora, sta mislis sto je ostao u Arsenalu? Jer je vjerovao u voajera i plan? Skontao covjek jos prije dvije godine da od Arsenala nema nista pa iskoristio priliku kad je Alexis pokupio kofere da dobro naplati lojalnost klubu. Ne kontam te prozivke, Ozil da odigra najbolju utakmicu karijere Arsenal ne moze izbaciti Atletico Madrid to je jasno svakom ko imalo prati fudbal tako da je svejedno kako ej Ozil odigrao. Arsenal je losa ekipa, sa losim trenerom i losim igracima tu Messi ne moze pomoci da je umjesto Ozila. Prosle sezone je Alexis zabio preko 30 golova i imao je haman 20 asistencija pa sta je bilo? Arsenal je svejdno imao najgori plasman u 20 godina tako da nije do individualne klase i nastupa najboljeg igraca kad su ekipa i citav sistem kao i trener losi.

Mislim mogu i ja sad prozvati Monreala ili slagiranog Ospinu koji se napadacu kakav je Costa baca a Costa niej ni osutao prema golu ali djaba Arsenal bi svejedno izgubio od Atletica i da se to nije dogodilo, Arsenal je propali projekat koji je pompezno najavljvian i na koji su se mnogi ma ustvari svi fanovi Arsenala upecali onomad a na kraju je ispao totalni fijasko i Arsenal je umjesto Bayerna i Reala postao Liverpool
Zadnja izmjena: japa, dana/u 04 maj 2018, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 04 maj 2018, 19:31

'Normalno da ne mora',

time bi ja završio razgovor na tu temu s tobom, salut

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 04 maj 2018, 19:34

Pozdravio vas Wenger
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 04 maj 2018, 19:35

Pa naravno u ovom trenutku ne mora, kad nema nikakve koristi, Ozil je mogao igrati utakmicu zivota Arsenal ne moze proci Atletico Madrid ni u snu. JEdini razlog zasto je ovaj dvomec i imao dozu neizvjesnosti jer poklon igrac vise za Arsenal u prvom mecu. Da je bilo 11 na 11 ovo bi jos na Emiratesu bilo gotovo.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 04 maj 2018, 20:37

Arsenal je srozao u potpunosti poslednjih 10 godina. Navijaci zive u iluziji da je arsenal neki faktor u nogometu, a iskreno nije vise faktor ni u engleskoj. Atletiko je spaceshuttle u svakom pogledu za Arsenal, od taktike, igraca, trenera, navijaca itd. Arsenalu je potreban potuni remont na terenu i u glavi, fali taj famozni "mental strenght", koji je wenga spominjo svo ovo vrijeme, ali je ipak on taj koji ga nema jos nepobjedivih.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 05 maj 2018, 10:15

Ozil ima dobru prvu polusezonu u Arsenalu i to je to. Sve ostalo je ispod prosjeka Arsenala a najplaćeniji je igrač. Premalo za tolike pare. Od vrhunskog igrača je za očekivati da sam napravi ekipu boljom on to nije sposoban. I Fabregas je igrao sa polovnjacima pa je uzeo loptu na sred San Sira i raspalio sa 30 metara što Ozil neće nikad uradit a nije da nije imao prilike. I Alexis je igrao sa polovnjacima pa je sam pobjedjivao.

Na ljeto nama treba vrunski golman. To je broj jedan. Ospina nije kvalitet za Arsenal, Cechu je vrijeme isteklo. On namjesto da bude sve bolji kako stari on sve gori, pa onda vrhunsko krilo koje je sposobno igrati jedan na jedan, pa onda štoper, pa tek onda sredina terena.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 05 maj 2018, 11:01

Haj sve ali dokazanog chokera Fabregasa navoditi kao neki primjer u poredjenju sa Ozilom je vrhunac gluposti. Sta je to Fabregas napravio? Koga je to on ucinio boljim? upravo suprotno, na kraju se ispostavilo da je njega Arsenal ucinio boljim nego sto realno jeste a on nikoga nije ucinio boljim vec je bio dokazani luzer i choker sto je i danas a fol bio neki vodja nije nas mogao odvesti do mickey mouse kupa a kamoli titule. Pa da su Ozil i Sanchez bili umjesto njega, Hleba, Adebayora one sezone kad smo bili ubjedljivo prvi na proljece kad Eduardu nogu slomise mi tada ne bi prokockali titulu. Kad se sjetim da sam zivio u zabludi misleci da je Fabregas bolji igrac od Modrica :crazy: :crazy: :crazy:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.