Tako razmišljam od početka sezone i rijetko kad da ih pogodim..al danas moraju heheakisarajevo92 je napisao/la:Kako smijesna kvota na DortmundAli dobit ce, moraju, od danas ce krenuti...
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
akisarajevo92 je napisao/la:Kako smijesna kvota na DortmundAli dobit ce, moraju, od danas ce krenuti...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Evolution87
- Kontakt:

3 za 3
St. Pauli - Aalen 1 2.15
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Danas iz ABE idem sa Jagodićem-Kuridžom, Sobinom i Bunićem over. Ima li još ko kakvih prijedloga?
PISTOIESE – SPAL F 1 @ 2.0
ARMINIA B. – CHEMNITZER 1 @ 1.75
D.BALASHIKA – S.KARAGANDA KP2 @ 1.7
HELMOND – VOLENDAM OVER 2,5 @ 1.6

ARMINIA B. – CHEMNITZER 1 @ 1.75
D.BALASHIKA – S.KARAGANDA KP2 @ 1.7
HELMOND – VOLENDAM OVER 2,5 @ 1.6

Semper Fidelis
- Iscove23Procjene
- Kontakt:

Sretno svima..

"You're too loud, you're making too much noise. Listen to me, the loudest one in the room is the weakest one in the room. "
evo jedan za pocetak (nesto kao duplanje)

Jones iz Igokee igraju doma protiv Mege koja prima dosta koševa,a s obzirom na njegovu minutažu i ovlasti u ekipi ako danas ne pređe granicu onda nek se ostavi košarkesaar je napisao/la:Danas iz ABE idem sa Jagodićem-Kuridžom, Sobinom i Bunićem over. Ima li još ko kakvih prijedloga?
Augsburg B. Moenhengladbach 2 @ 2,6
Southampton Everton 2 @2,8
= 7,28
Southampton Everton 2 @2,8
= 7,28
1946
Hehe, tačno.jozinho je napisao/la:Jones iz Igokee igraju doma protiv Mege koja prima dosta koševa,a s obzirom na njegovu minutažu i ovlasti u ekipi ako danas ne pređe granicu onda nek se ostavi košarkesaar je napisao/la:Danas iz ABE idem sa Jagodićem-Kuridžom, Sobinom i Bunićem over. Ima li još ko kakvih prijedloga?

Prvi singl: Ausburg X 3.40 (30KM--->102KM)
Drugi singl:Touluse X 3.30 (30KM---->99KM)

Drugi singl:Touluse X 3.30 (30KM---->99KM)

Zadnja izmjena: reLe23, dana/u 21 dec 2014, 01:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Sumnjiva mi je utakmica tottenham-burnley, idem tu sa oba gol i 3+ kao najsigurnijom opcijom, e sad očekujem rezultat 2-1 ili 1-2 te prelaze 2/1 ili 1/2
Southampton-Everton gost daje u 1.pol 2.05, oba daju u 1.pol 4.45
ovdje mislim da će biti jedna utakmica u kojoj će biti dva ili više gola u prvom pol.
Zadnje dvije utakmice kada je Everton gostovao na ovom stadionu nije zabio gol, uvjeren sam da će ga danas dati i to u prvom pol. a moguće da ga i prime, sigurnije po meni gost daje u 1.pol. a moguće da prođe oboje
ovdje mislim da će biti jedna utakmica u kojoj će biti dva ili više gola u prvom pol.
Zadnje dvije utakmice kada je Everton gostovao na ovom stadionu nije zabio gol, uvjeren sam da će ga danas dati i to u prvom pol. a moguće da ga i prime, sigurnije po meni gost daje u 1.pol. a moguće da prođe oboje
Pokusati na sitno Vicenza - Spezia 1/1 5.10
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Linfield-Poradown 3+ 1,64
Coleraine-Warrentpoint 3+ 1,64
k. 2,68
Coleraine-Warrentpoint 3+ 1,64
k. 2,68
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
west ham - leicester 1
tottenham- burnley 1
villa-man.utd 2
tottenham- burnley 1
villa-man.utd 2
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- Evolution87
- Kontakt:
uduplane pare za danas I idemo dalje.Evolution87 je napisao/la:
3 za 3
St. Pauli - Aalen 1 2.15
united
tottenham
barca ps2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Leverkusen-Frankfurt over 1.5 1.pol 2.00
od zadnje četiri utakmice u Leverkusenu tri puta došlo je ovo i svaki puta je Lever pobjedio 3-1 2-1 i 4-0, nije prošlo samo lani kada je lever poražen sa 0-1 u smiješnim okolnostima, kako očekujem da apotekari uzmu ovdje puni plijen očekujem i da zabiju bar dva do odmora
Augsburg-Gladbach 2 2.60
iako mnogi očekuju prvi remi domaćina nekako ne vjerujem u takav scenario, po meni je tu na redu dvojka, zadnje dvije kod Augsburga su ova dva protivnika remizirali 2-2 i 1-1 a prije toga je domaćin dobio sa 1-0 i ja ću probati sa pobjedom Gladbacha
Schalke-HSV over 1.5 1.pol. 2.50
Schalke kad je domaćin HSV-u onda uglavnom pada dva gola u prvom poluvremenu, mislim da danas nastavljaju tako i očekujem barem dva gola u 1.pol.
Ova tri para idem svaki kao single i kao sistem 2 i 3/3
I samo napomena da treba probati cijelu ligu barem ove što počinju u 15.30 sve 3+ mislim da prolazi
jedna velika kurchina od švaba kao i obično, najjadnija liga sa najčudnijim rezultatima i opet daju koef protiv bvba 6 i ja ne igram to

od zadnje četiri utakmice u Leverkusenu tri puta došlo je ovo i svaki puta je Lever pobjedio 3-1 2-1 i 4-0, nije prošlo samo lani kada je lever poražen sa 0-1 u smiješnim okolnostima, kako očekujem da apotekari uzmu ovdje puni plijen očekujem i da zabiju bar dva do odmora
Augsburg-Gladbach 2 2.60
iako mnogi očekuju prvi remi domaćina nekako ne vjerujem u takav scenario, po meni je tu na redu dvojka, zadnje dvije kod Augsburga su ova dva protivnika remizirali 2-2 i 1-1 a prije toga je domaćin dobio sa 1-0 i ja ću probati sa pobjedom Gladbacha
Schalke-HSV over 1.5 1.pol. 2.50
Schalke kad je domaćin HSV-u onda uglavnom pada dva gola u prvom poluvremenu, mislim da danas nastavljaju tako i očekujem barem dva gola u 1.pol.
Ova tri para idem svaki kao single i kao sistem 2 i 3/3
I samo napomena da treba probati cijelu ligu barem ove što počinju u 15.30 sve 3+ mislim da prolazi
jedna velika kurchina od švaba kao i obično, najjadnija liga sa najčudnijim rezultatima i opet daju koef protiv bvba 6 i ja ne igram to

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 20 dec 2014, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.

izrezao sam samo parove iz sistema, ja sam nabacao još neke fixeve pa je dobitak veći a odigrat ću i jedan bez fixeva 7/11 na 10kn
sretno !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.