FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakve smo tri sanse imali trebali smo voditi 2-0 a ne gubiti..
Bekric IN.
Bekric IN.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Daj ba Adile sta zalis buraza
,
Bekric zabija i Zeba zabija

Bekric zabija i Zeba zabija

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Colic meni se cini kriv za oba gola.
Pa obadva gola pala sa njegove strane tako da..damirfile je napisao/la:Colic meni se cini kriv za oba gola.
Sve po njegovoj strani..damirfile je napisao/la:Colic meni se cini kriv za oba gola.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
zato je i izašao...zeljocity je napisao/la:Sve po njegovoj strani..damirfile je napisao/la:Colic meni se cini kriv za oba gola.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ljudi imal kakav link?ovaj gore ne radi
dva jako naivna gola..i prvi i drugi gol,napad sarajeva ima vise igraca u napadu nego zeljo u cijeloj odbrani.Ko cuva te igrace jbte.U svakom slucaju nadam se boljem drugom poluvremenu.Sarajevo dalo dva fantasticna gola.
Adilovic tanak,lik spava u ofsajdu.Al nije jedini krivac cijeli tim je podbacio ovo prvo poluvrijeme.Jednostavno su bez ideje kao da nisu prisutni na ovoj utakmici,vec mislima lutaju negdje
Adilovic tanak,lik spava u ofsajdu.Al nije jedini krivac cijeli tim je podbacio ovo prvo poluvrijeme.Jednostavno su bez ideje kao da nisu prisutni na ovoj utakmici,vec mislima lutaju negdje
-PAJA Fan Club!!
Lose poluvrijeme u smislu da smo vrlo tanki u napadu a dosta naivni u odbrani. Ako nije naivan ofsajd onda lopet ide pored gola. Sarajevo imalo dvije sanse i dali dva (ipak dosta ljepa) gola. Sve u svemu niso zasluzili 2-0 ali ko te pita. Nadam se puno boljem drugom jer ovo je ipak sramota..
TOOO JE TAJ BEKRIC! BRAVO I VERNESU!
TOOO JE TAJ BEKRIC! BRAVO I VERNESU!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 12 maj 2012, 17:52, ukupno mijenjano 2 puta.
vraca se Bekrija u formu...
GO GO GO LOKOMOTIVA SE PONOVO PALI !
Selmivic je strijelac
Selmivic je strijelac

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- Blek_Stena
- Kontakt:
Treba ih Amar dobro naruzit na poluvremenu. Slaba igra skroz. Potpuno smo indisponirani. Ne znam sta je razlog, ali se vidi da igraci sarajeva vise trce i bore se puno vise.
P.S. evo Selim vrati nadu. Bravo selime !!!
P.S. evo Selim vrati nadu. Bravo selime !!!
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Kod mene ovaj fercera pravo dobro http://www.ovi" onclick="window.open(this.href);return false; stream.com/ch3/Amar14 je napisao/la:ljudi imal kakav link?ovaj gore ne radi
Tooooooooo jos sad Zeba i Bekric da ga zabiju i eto je pobjeeddddaaaaaaaaaaa
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Ja ne mogu da vjerujem kako lose nasi igraju, slabo trce, zalaganje nula. Neznam dal su ovi igraci svjesni da je ovo derbi i sta on znaci nama.
Pa ljudi moji ovako mrtvo Sarajevo ( nikad nisu imali losiji tim ) uvali nam 2 gola. Oni su vec nakon 30 min popadali jedva stoje na terenu malo je reci da sam razocaran vidjenim u prvom poluvremenu.
Pa ljudi moji ovako mrtvo Sarajevo ( nikad nisu imali losiji tim ) uvali nam 2 gola. Oni su vec nakon 30 min popadali jedva stoje na terenu malo je reci da sam razocaran vidjenim u prvom poluvremenu.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- eliminator
- Kontakt:
cisto go nam ponistise a i onaj jos jedan ofsajd je bio pravo sumnjiv, ali idemo sad po preokret nadam se da ce adilovic izaci uci colic i da ce vernes preci na mjesto napadaca
ama gol je bio ofsajd k'o kuća, lijepo se vidjelo. selimović je to trebao skontati i pokušati sam.
mi bolje igramo lopte, ali oni bogam' dosta požrtvovaniji.
mi bolje igramo lopte, ali oni bogam' dosta požrtvovaniji.
covjek dva puta vrati onaj ofsajd a ti opet nisi vidioeliminator je napisao/la:cisto go nam ponistise a i onaj jos jedan ofsajd je bio pravo sumnjiv, ali idemo sad po preokret nadam se da ce adilovic izaci uci colic i da ce vernes preci na mjesto napadaca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- eliminator
- Kontakt:
selimovic bio ispred oba igraca sarajevaastra1922 je napisao/la:covjek dva puta vrati onaj ofsajd a ti opet nisi vidioeliminator je napisao/la:cisto go nam ponistise a i onaj jos jedan ofsajd je bio pravo sumnjiv, ali idemo sad po preokret nadam se da ce adilovic izaci uci colic i da ce vernes preci na mjesto napadaca