FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
+10Chinaglia je napisao/la:Karic je ono sto se zove druga spica, najbolji primjer koji ti mogu dati jeste Thomas Muller, koji moze igrat' kao centarfor i on ce zabit' određeni broj golova, al' valjda ljudi u Bayernu znaju nesto pa Muller igra na svojoj najboljoj poziciji, kao povuceni napadac, a u samom spicu imaju Lewandowskog, prije toga Mandzukica.. ili ako hoces Tevez, igrao je u Juventusu za koji navijas, mozes ga stavit' u spic, ali ga to ne cini centarforom.. isti slucaj je sada s Dybalom, mozes ga stavit' da igra kao centarfor 10 godina, al' on to nije i nikada nece biti i uvijek ce na drugoj poziciji igrat' bolje
to sto je Karic igrao kao centarfor u Celiku, to ga ne cini centarforom, pitanje je da li je Celik uopste imao centarfora, ili nisu, ili je truba igrac cim je Karic igrao nesto sto nije.. Karic je u Celiku bio glavni igrac, citava taktika se zasnivala na njemu i zabio je 9 golova, sta mislis kakav ucinak ce imat' u Slobodi gdje nece biti glavni igrac i gdje se taktika nece zasnivat' na njemu.. Karic je neko ko je timski igrac, jedan od kotacica, nikako glavni igrac (strijelac) sto je bio slucaj u Celiku i ne smije se dopustit' da od Karica ocekujemo golove
Karic kod nas mora igrat' na krilu, glumit' krilo kao Muhamed Mujic, a zapravo se pridodavat' kao drugi spic, isporucit' određeni broj golova i asistencija, a bitnije od svega da ima veliki uticaj na igru, sto Mujic nije imao upkos dobroj statitici.. a u spicu nam treba pravi spic i tu sva prica zavrsava.. igrac kome je zadatak da zabije gol i ne mora nista drugo radit', a ako nam Karic bude igrao spica, plakat' cemo za Ahmetovicem

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Svatovac je ove godine doslovice pustio Simin hanu, jer su Poljicani bili daleko ispred Sloge, dok nisu sjeli Azmir i Ado i dogovorili ko ce biti prvak, jer Svatovac nema juniore u omladinskim ligama Federacije BiH, pa bi po logici, da je Svatovac ostao vodeci, ustupio mjesto nekome bez razigravanja. Po meni pametan potez, jer je Sloga jos prosle godine trebala da udje u veci rang. Kvalitetna je ova liga, 2 liga Federacije (SJEVER), jer svi nasi kantonalni prvoligasi, Radnicki, Bratstvo, Banovici igraju prijateljske utakmice sa Kalesijom, Tojsicima, Poljicem, i drugoligasi cesto upisuju pobjede, a iz tih klubova se itekako moze izabrati kvalitetnih, mladih fudbalera.
Kindže, kindže...
Prekinut mec. Sta sad moze bit. Jw li ostaje 4-0
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
sam azmir ti u izjavi zadnjoj rece da ce doci jos jedan napadac klasicni
Ma sta ce igrat vise kad ovi sami sebi pokusavaju zabit goldjulba je napisao/la:Prekinut mec. Sta sad moze bit. Jw li ostaje 4-0

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Znači 1 od 3 kvalitetna strana igrača

Joj jel ko snimao utakmicu da mi je i to vidjetiDoeTz je napisao/la:Ma sta ce igrat vise kad ovi sami sebi pokusavaju zabit goldjulba je napisao/la:Prekinut mec. Sta sad moze bit. Jw li ostaje 4-0

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Ma ovaj Fatic mi nit smrdi nit mirise, od 2007. do 2011. u Seria A odigrao svega 12 utakmica i 17 bio na klupi. U Seria B je odigrao vise utakmica (31, s tim da i u Seria B veliki broj utakmica nije sjedio cak ni na klupi) i sigurno da ima veliko iskustvo za nasu ligu,
Ne znam, jeste imao nastupe u jakoj ligi i zvuci woow za nasu ligu, ali veliki broj utakmica nije igrao, ne znam kako je igrao proslu sezonu i koliko utakmica, izgleda smo osudjeni da i njega vracamo u formu i molimo Boga da proradi barem koliko i Perica. Ali se ja ne bih na njega pretjerano oslanjao, vec kaparisao i Burekovica pa neka igra onaj s boljom formom.
Ne znam, jeste imao nastupe u jakoj ligi i zvuci woow za nasu ligu, ali veliki broj utakmica nije igrao, ne znam kako je igrao proslu sezonu i koliko utakmica, izgleda smo osudjeni da i njega vracamo u formu i molimo Boga da proradi barem koliko i Perica. Ali se ja ne bih na njega pretjerano oslanjao, vec kaparisao i Burekovica pa neka igra onaj s boljom formom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Postoji li mogucnost preimenovanja Sloge u Slobodu B ?
ma može sve kod hazemaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Postoji li mogucnost preimenovanja Sloge u Slobodu B ?
- Probisvjet
- Kontakt:
tzmalisa je napisao/la:ma može sve kod hazemaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Postoji li mogucnost preimenovanja Sloge u Slobodu B ?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad iz Simin hana... Pa sta je ono kamen ti j e b e m....hahhahhahhaha... Može li mi neko objasnit kako je ova Krajina dobacila do ovoga razigravanja.... SLOGA IH UNIŠTILA... Znaci,ljudi nisu centra prešli...bukvalno, jbt...hahhahhahhaha....čovjek kod penala igra SA OBADVIJE RUKE I ONI SE KAO NESTO BUNE.... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko ih ono odbrani da daju sebi gol? Daj ga u Slobodu na stopera.staragarda je napisao/la:Sad iz Simin hana... Pa sta je ono kamen ti j e b e m....hahhahhahhaha... Može li mi neko objasnit kako je ova Krajina dobacila do ovoga razigravanja.... SLOGA IH UNIŠTILA... Znaci,ljudi nisu centra prešli...bukvalno, jbt...hahhahhahhaha....čovjek kod penala igra SA OBADVIJE RUKE I ONI SE KAO NESTO BUNE.... Ahahahahahahahahahahahahahahahahha

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel bio postar? 4:0 Jel malo cetiri?

Cuj Sloboda B !? Sloga do groba jarane, ne mozes mi tako na "kvart" udarat.
Pozdrav iz malog Meksika.

Pozdrav iz malog Meksika.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bice para sada kada Sloga zaigra federalni tango
Ima pola budzeta Slobodi iz federalne da namaknemo

Ima pola budzeta Slobodi iz federalne da namaknemo

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Rekli mu da se utakmica igra u Sajmon Henu u USA.....Probisvjet je napisao/la:Jel bio postar? 4:0 Jel malo cetiri?![]()
![]()
![]()
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Azmire Husicu predlazem ti da neke od navijaca posaljemo na kaljenje u Simin Han.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.