FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MaliMemo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaliMemo » 31 mar 2010, 16:25

|-|0rD@Š je napisao/la:12 i po godina :o :o :o :o :o :o :o :o pa sine dragi staces ti ovdje idi igraj se pokemona,drogiraj se,treniraj nesto..... samo nas ostavi na miru i mislim da si adminima upao na oci i da te prate ;)
12 god to je negdje 6-7 razred osnovne :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2010, 16:27

jestda mi godine ne dozvoljavaju al reko evo samo da jos ovo zakacim :D ....vezano je za utakmicu pa eto 8-)
http://tuzlainfo.ba/novosti/1048-saraje ... -marijane-
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 31 mar 2010, 16:49

slani grad je napisao/la:jestda mi godine ne dozvoljavaju al reko evo samo da jos ovo zakacim :D ....vezano je za utakmicu pa eto 8-)
boze koji kompleksi
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 mar 2010, 17:01

|-|0rD@Š je napisao/la:
slani grad je napisao/la:jestda mi godine ne dozvoljavaju al reko evo samo da jos ovo zakacim :D ....vezano je za utakmicu pa eto 8-)
boze koji kompleksi
ma brate ovo nije kompleks ovo je zalost od novinarstva....jok eto trebao je reci VELIKA SLOBODA....inace predzadji lkub lige.....joj Boze...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 31 mar 2010, 17:06

joj tuge :mrgreen: :lol: :lol:

jbt idu u krajnost...napadose marijana....nidje veze...koji smetljari :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

|-|0rD@Š
Kontakt:

Post Postao/la |-|0rD@Š » 31 mar 2010, 17:13

ma jad od portala jebote pa marjan je sada ubjedljivo najjaci komentator i vise volim slusat njega kako prica nebgo utakmicu gledat,nije ko ovi supci pola utakmice sute a i ono sto kazu nidje veze marjan ne zatvara usta i onda dodju ovi papi napadaju ga :roll:
Svaki dan živim za FKS

...... do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo

raja_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la raja_sa_sjevera » 31 mar 2010, 17:14

sarajlija89 je napisao/la:joj tuge :mrgreen: :lol: :lol:

jbt idu u krajnost...napadose marijana....nidje veze...koji smetljari :D
ma jbg krivo im sto ih marijan nije spomenuo
mozda je ipak trebao reci,pozvati neku firmu koja prodaje dvoglede da pokusa da ih ustupi nekoliko stotina da mogu podjeliti gostujucim navijacima kada dolaze da ipak mogu gledati utakmicu
jer sa onog skolskog dvorista se nevidi nista ima 50-70m do stadiona od tribine :mrgreen: :mrgreen:
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 31 mar 2010, 17:28

WTF :o :roll: sad im i marijan kriv sto jel lik samo prenio informaciju a ostale nebuloze moze samo napusenn napisat a nikako normalna osobba ,malo me podsjeca na jednog covjeka koji govori oni tamo iz sarajeva tj. iz teherana sve zakuhavaju :roll: al to je druga tema,a za ovog djecacica slanigrad samo jedna iskrena zelja od mene posto nam covjek pozeli da nam se ostvare snovi o evropi red bi bio da i mi tebi pozelimo da ti se svi snovi ostvare a pogotovo da sloboda ostane u ligi :D pozz
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 mar 2010, 19:41

Off pobrisan,tema je FKS!

Ako niste znali imate opciju prijavi post!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 31 mar 2010, 20:11

Samo malo statistike,igrati u 3 godine 3 predkolo Lige prvaka,4 predkolo Europa lige,i ugostiti renomirane klubove i još većinu pobijediti,to može samo najveći klub u državi..naša liga nije mjerilo,jer zbog raznih štimanja,gdje neki klubovi uvijek moraju u vrhu biti po svaku cijenu(lištica,zrinjski),i tipa slobode leotara koji ne samiju ispasti,tu nas nekad slome...ali u Evropi gdje nema malograđanstva,seljakluka,tu dolazi kvalitet do izražaja..ovakvim rezultatima u predhodnim godinama se ne mogu pohvaliti ni regionalni klubovi kao Zvezda a posebno Hajduk

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 31 mar 2010, 20:12

Ja molim ovog admina prepoznace se da ne brise postove u kojima nikog ne spominjem i ne vrijedzam jer sam napisao pjesmu navijaca sarajeva HORDI ZLA na temi F.K.SARAJEVO.OOOOOOOOOO MI SMO HORDE ZLA VOLIMO TE SARAJVO VEC GODINAMA.........
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 apr 2010, 09:23

cena je napisao/la:Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!! :D
cena je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.

e sad druga je stvar ako mu to ne budu dali
Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!! ;)
cena je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako :)
Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!! ;)
O ovome sam i juce govorio. Navijac Sarajeva na temi o Borcu daje podrsku protiv Zelje ... 8-)

Izmedju ostalog "on" garantuje Borcu tri boda na Kosevu tj. AFH stadionu uz podrsku 5000 navijaca Sarajeva koji ce se zajedno radovati i "slaviti" titulu sa lesinarima! Aferim ... ;)

Vjerovatno je ovaj djecak bio mlad ili se nije ni rodio kad je Zeljo igrao sa Hajdukom sa kojim se Sarajevo u tom posljednjem kolu borilo za titulu! Znaju oni stariji kakav je ishod bio ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 01 apr 2010, 09:35

Stole iz Bora je napisao/la:
cena je napisao/la:Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!! :D
cena je napisao/la:
subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.

cena je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako :)
Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!! ;)
O ovome sam i juce govorio. Navijac Sarajeva na temi o Borcu daje podrsku protiv Zelje ... 8-)

Izmedju ostalog "on" garantuje Borcu tri boda na Kosevu tj. AFH stadionu uz podrsku 5000 navijaca Sarajeva koji ce se zajedno radovati i "slaviti" titulu sa lesinarima! Aferim ... ;)

Vjerovatno je ovaj djecak bio mlad ili se nije ni rodio kad je Zeljo igrao sa Hajdukom sa kojim se Sarajevo u tom posljednjem kolu borilo za titulu! Znaju oni stariji kakav je ishod bio ..
pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivale

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 apr 2010, 09:40

Stole iz Bora je napisao/la:
cena je napisao/la:

cena je napisao/la:

svakako brate kakav Borac sjetite se djeco kad nas prodadoše Komšić i Čilić a Meša ih pljuje po terenu pa zar da Splićani uzmu titulu pored naše raje tad je bilo ćini mi se Željo- Hajduk 3:3 tad Želji nije trebalo ni za šta pa zato pustite te nebuloze nek se Borac vadi negdje drugo a na Koševu neče zato ako ima boga i pravde bolje da naš Željo bude prvak mada su nam najveći rivali, neke se stvari ne zaboravljaju mada mi ni Borac nije mrzak ali sad je tako da je između Borca i lištice molio bi upravu na koljenima da im se dadnu tri boda na Koševu a na kraju krajeva ako je Borac toliko dobar nek sportski pobijedi pa mu svi zajedno čestitajmo valja li ova stole iz bora :)
Sarajevo ljubavi moja!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 apr 2010, 09:40

Pozivamo sve navijace Sarajeva da se u nedjelju od 4.4. od 15h okupimo u prostorijama UNFKS odakle cemo svi skupa u 16h krenuti prema groblju Bare i odati pocast nasem bratu Vedranu.

Samim tim da je nedelja , opravdanja za nedolazak nema :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 apr 2010, 09:48

burek pita je napisao/la:pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivale
Nisi izgleda shvatio o cemu pisem! Nije problem sto jedni i drugi vole da neko treci osvoji titulu nego je problem pisanje na temi o Borcu i tamo davanje podrske njima u borbi protiv Zelje. I uz sve to jos i ono "pustice vam Sarajevo" i "slavit cemo zajedno Kosevu".

Na kraju krajeva, dobro je juce napisao @sarajlija89. Nisam imao namjeru da vam s.rem na temu i zavrsavam sa ovim postom.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 apr 2010, 09:55

Zaboravio sam da dodam za stoleta iz bora nemoj da se ljutiš na te sajtove što raja pišu nismo mi baš toliko neupućeni ali pogledaj malo i stranicu Fukara pa vidi vaše sajtove pogotovo kad se radi o ova tri boda (mada ima i poštenih )svi su uglavnom fujjj i zato ne treba da te čudi ovakva reakcija pojedinaca vjeruj mi da svaki pravi navijač gleda samo svoj tim i ne interesuje ga drugi osim u slučaju kad su u pitanju gradski rivali e sad zavisi od pozicije da li je pozitivno ili negativno mišljenje, moje mišljenje o komšijama je uglavnom pozitivno mada me nekad njihovi navijači iznerviraju ali sve je to rivalitet i dabogda se mi svake godine borili za titulu i kup jer kad tad skontat će i jedni i drugi da smo mi jedna raja iz istog grada.Nikad neču zaboraviti dolazak Manijaka kod higijenskog zavoda kad smo protestovali za Vedrana e to je ta velićina koju imaju Sarajlije (građani)to je ta raja pa kako onda da pustimo neki Borac to su samo kontre na vaše provokacije eto dabogda mi oderali i Želju i lišticu i Zrinjski i Borac na kraju i uz neki bod abd sa strane mi prvaci pa onda te šuplje pogotovo neče imati osnova. :mrgreen:
Sarajevo ljubavi moja!

dizda22
Kontakt:

Post Postao/la dizda22 » 01 apr 2010, 10:09

sekac je napisao/la:Zaboravio sam da dodam za stoleta iz bora nemoj da se ljutiš na te sajtove što raja pišu nismo mi baš toliko neupućeni ali pogledaj malo i stranicu Fukara pa vidi vaše sajtove pogotovo kad se radi o ova tri boda (mada ima i poštenih )svi su uglavnom fujjj i zato ne treba da te čudi ovakva reakcija pojedinaca vjeruj mi da svaki pravi navijač gleda samo svoj tim i ne interesuje ga drugi osim u slučaju kad su u pitanju gradski rivali e sad zavisi od pozicije da li je pozitivno ili negativno mišljenje, moje mišljenje o komšijama je uglavnom pozitivno mada me nekad njihovi navijači iznerviraju ali sve je to rivalitet i dabogda se mi svake godine borili za titulu i kup jer kad tad skontat će i jedni i drugi da smo mi jedna raja iz istog grada.Nikad neču zaboraviti dolazak Manijaka kod higijenskog zavoda kad smo protestovali za Vedrana e to je ta velićina koju imaju Sarajlije (građani)to je ta raja pa kako onda da pustimo neki Borac to su samo kontre na vaše provokacije eto dabogda mi oderali i Želju i lišticu i Zrinjski i Borac na kraju i uz neki bod abd sa strane mi prvaci pa onda te šuplje pogotovo neče imati osnova. :mrgreen:
HVALA BOGU DA IMA NORMALNE RAJE KAO TI SEKAC,A DAJ BOZE DA IH IMA SAMO VISE! I JA BI ISTO TAKO VOLIO DA VI SAMO SA NAMA IDETE U EVROPU A OSTALI NEK MASU USIMA!BILO KAKO BILO NADAM SE DA CE SE TITULA RIJESITI U GRADSKOM DERBIJU! A STO SE TICE HAJKE NA MARIJANA,PA LJUDI DRAGI,STO NEKO NE POMENE IGORA KRISTICA KOJI OTVORENO POZIVA NA LINC,NA NAS MANIJAKE,KLUB ZELJEZNICAR I SVE OKO NJEGA! NE TO JE NORMALNO U OVAKVOJ DRZAVI! I SAMO SE NADAM DA AKO NIJE SARAJEVO USPJELO POSLATI SLOBODU U NIZI RANG,DA CE TO USPJETI NAMA ZA PAR KOLA,TO BI MI BILA VECA SATISFAKCIJA OD TITULE! VJERUJTE! GARANT CE MI OBRISATI POST OVI "STRUCNJACI" AL ETO MAKAR CE NEKO PROCITATI!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 apr 2010, 10:14

dizda22 je napisao/la:
sekac je napisao/la:Zaboravio sam da dodam za stoleta iz bora nemoj da se ljutiš na te sajtove što raja pišu nismo mi baš toliko neupućeni ali pogledaj malo i stranicu Fukara pa vidi vaše sajtove pogotovo kad se radi o ova tri boda (mada ima i poštenih )svi su uglavnom fujjj i zato ne treba da te čudi ovakva reakcija pojedinaca vjeruj mi da svaki pravi navijač gleda samo svoj tim i ne interesuje ga drugi osim u slučaju kad su u pitanju gradski rivali e sad zavisi od pozicije da li je pozitivno ili negativno mišljenje, moje mišljenje o komšijama je uglavnom pozitivno mada me nekad njihovi navijači iznerviraju ali sve je to rivalitet i dabogda se mi svake godine borili za titulu i kup jer kad tad skontat će i jedni i drugi da smo mi jedna raja iz istog grada.Nikad neču zaboraviti dolazak Manijaka kod higijenskog zavoda kad smo protestovali za Vedrana e to je ta velićina koju imaju Sarajlije (građani)to je ta raja pa kako onda da pustimo neki Borac to su samo kontre na vaše provokacije eto dabogda mi oderali i Želju i lišticu i Zrinjski i Borac na kraju i uz neki bod abd sa strane mi prvaci pa onda te šuplje pogotovo neče imati osnova. :mrgreen:
HVALA BOGU DA IMA NORMALNE RAJE KAO TI SEKAC,A DAJ BOZE DA IH IMA SAMO VISE! I JA BI ISTO TAKO VOLIO DA VI SAMO SA NAMA IDETE U EVROPU A OSTALI NEK MASU USIMA!BILO KAKO BILO NADAM SE DA CE SE TITULA RIJESITI U GRADSKOM DERBIJU! A STO SE TICE HAJKE NA MARIJANA,PA LJUDI DRAGI,STO NEKO NE POMENE IGORA KRISTICA KOJI OTVORENO POZIVA NA LINC,NA NAS MANIJAKE,KLUB ZELJEZNICAR I SVE OKO NJEGA! NE TO JE NORMALNO U OVAKVOJ DRZAVI! I SAMO SE NADAM DA AKO NIJE SARAJEVO USPJELO POSLATI SLOBODU U NIZI RANG,DA CE TO USPJETI NAMA ZA PAR KOLA,TO BI MI BILA VECA SATISFAKCIJA OD TITULE! VJERUJTE! GARANT CE MI OBRISATI POST OVI "STRUCNJACI" AL ETO MAKAR CE NEKO PROCITATI!!!
hval i živio brate podržavam ti svaku riječ pa nek nas banuju skupa istina je to i za I.Kristća otvoreno navijanje profesionalnost jedna velika nula živio mi brate ;)
Sarajevo ljubavi moja!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 apr 2010, 11:27

Dirk je napisao/la:Pozivamo sve navijace Sarajeva da se u nedjelju od 4.4. od 15h okupimo u prostorijama UNFKS odakle cemo svi skupa u 16h krenuti prema groblju Bare i odati pocast nasem bratu Vedranu.

Samim tim da je nedelja , opravdanja za nedolazak nema :!:
srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje......4.10.2009 - 4.3.2010
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: enzo1, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 45 gostiju.