12 god to je negdje 6-7 razred osnovne|-|0rD@Š je napisao/la:12 i po godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sine dragi staces ti ovdje idi igraj se pokemona,drogiraj se,treniraj nesto..... samo nas ostavi na miru i mislim da si adminima upao na oci i da te prate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
12 god to je negdje 6-7 razred osnovne|-|0rD@Š je napisao/la:12 i po godina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa sine dragi staces ti ovdje idi igraj se pokemona,drogiraj se,treniraj nesto..... samo nas ostavi na miru i mislim da si adminima upao na oci i da te prate
boze koji kompleksislani grad je napisao/la:jestda mi godine ne dozvoljavaju al reko evo samo da jos ovo zakacim....vezano je za utakmicu pa eto
![]()
http://tuzlainfo.ba/novosti/1048-saraje ... -marijane-
ma brate ovo nije kompleks ovo je zalost od novinarstva....jok eto trebao je reci VELIKA SLOBODA....inace predzadji lkub lige.....joj Boze...|-|0rD@Š je napisao/la:boze koji kompleksislani grad je napisao/la:jestda mi godine ne dozvoljavaju al reko evo samo da jos ovo zakacim....vezano je za utakmicu pa eto
![]()
ma jbg krivo im sto ih marijan nije spomenuosarajlija89 je napisao/la:joj tuge![]()
![]()
![]()
jbt idu u krajnost...napadose marijana....nidje veze...koji smetljari
WTFslani grad je napisao/la:jestda mi godine ne dozvoljavaju al reko evo samo da jos ovo zakacim....vezano je za utakmicu pa eto
![]()
cena je napisao/la:Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!!
cena je napisao/la:Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!!subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.
e sad druga je stvar ako mu to ne budu dali
O ovome sam i juce govorio. Navijac Sarajeva na temi o Borcu daje podrsku protiv Zelje ...cena je napisao/la:Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!!Borčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako
pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivaleStole iz Bora je napisao/la:cena je napisao/la:Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!!cena je napisao/la:Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!!subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.
e sad druga je stvar ako mu to ne budu daliO ovome sam i juce govorio. Navijac Sarajeva na temi o Borcu daje podrsku protiv Zelje ...cena je napisao/la:Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!!Borčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako
Izmedju ostalog "on" garantuje Borcu tri boda na Kosevu tj. AFH stadionu uz podrsku 5000 navijaca Sarajeva koji ce se zajedno radovati i "slaviti" titulu sa lesinarima! Aferim ...
Vjerovatno je ovaj djecak bio mlad ili se nije ni rodio kad je Zeljo igrao sa Hajdukom sa kojim se Sarajevo u tom posljednjem kolu borilo za titulu! Znaju oni stariji kakav je ishod bio ..
svakako brate kakav Borac sjetite se djeco kad nas prodadoše Komšić i Čilić a Meša ih pljuje po terenu pa zar da Splićani uzmu titulu pored naše raje tad je bilo ćini mi se Željo- Hajduk 3:3 tad Želji nije trebalo ni za šta pa zato pustite te nebuloze nek se Borac vadi negdje drugo a na Koševu neče zato ako ima boga i pravde bolje da naš Željo bude prvak mada su nam najveći rivali, neke se stvari ne zaboravljaju mada mi ni Borac nije mrzak ali sad je tako da je između Borca i lištice molio bi upravu na koljenima da im se dadnu tri boda na Koševu a na kraju krajeva ako je Borac toliko dobar nek sportski pobijedi pa mu svi zajedno čestitajmo valja li ova stole iz boraStole iz Bora je napisao/la:cena je napisao/la:Ako se Borac plasi Zelje i nemoze odigrati nerijeseno onda Borac bez veze pravi stadion od Evrope nema nista.Ako udjete hrabro mislim da Vam bod negine,a Zelju bi gurnuli na psihickom planu u potpunu agoniju i time bi vam titula bila na dohvat ruke!!!cena je napisao/la:Nebrini druze ako zatreba na Kosevu imate tri boda!!!subzero81 je napisao/la:Druze ako ne bude ljudi u crnom da pokvar utakmicu Borac ne da moze vec HOCE uzeti bodove na grbavici.
e sad druga je stvar ako mu to ne budu daliO ovome sam i juce govorio. Navijac Sarajeva na temi o Borcu daje podrsku protiv Zelje ...cena je napisao/la:Na Kosevo po titulu ja hoce biti slavlje 5000 hordasa i 300 lesinara ima da slave!!!Borčevac je napisao/la:Realnije je ipak da zauzmemo prvo pošto smo cjelo vrijeme prvi pa jel tako
Izmedju ostalog "on" garantuje Borcu tri boda na Kosevu tj. AFH stadionu uz podrsku 5000 navijaca Sarajeva koji ce se zajedno radovati i "slaviti" titulu sa lesinarima! Aferim ...
Vjerovatno je ovaj djecak bio mlad ili se nije ni rodio kad je Zeljo igrao sa Hajdukom sa kojim se Sarajevo u tom posljednjem kolu borilo za titulu! Znaju oni stariji kakav je ishod bio ..
Nisi izgleda shvatio o cemu pisem! Nije problem sto jedni i drugi vole da neko treci osvoji titulu nego je problem pisanje na temi o Borcu i tamo davanje podrske njima u borbi protiv Zelje. I uz sve to jos i ono "pustice vam Sarajevo" i "slavit cemo zajedno Kosevu".burek pita je napisao/la:pa i vi zelite srecu svakom timu koji igra protiv sarajeva, sta se glupiras,sve je to normalno za gradske rivale
HVALA BOGU DA IMA NORMALNE RAJE KAO TI SEKAC,A DAJ BOZE DA IH IMA SAMO VISE! I JA BI ISTO TAKO VOLIO DA VI SAMO SA NAMA IDETE U EVROPU A OSTALI NEK MASU USIMA!BILO KAKO BILO NADAM SE DA CE SE TITULA RIJESITI U GRADSKOM DERBIJU! A STO SE TICE HAJKE NA MARIJANA,PA LJUDI DRAGI,STO NEKO NE POMENE IGORA KRISTICA KOJI OTVORENO POZIVA NA LINC,NA NAS MANIJAKE,KLUB ZELJEZNICAR I SVE OKO NJEGA! NE TO JE NORMALNO U OVAKVOJ DRZAVI! I SAMO SE NADAM DA AKO NIJE SARAJEVO USPJELO POSLATI SLOBODU U NIZI RANG,DA CE TO USPJETI NAMA ZA PAR KOLA,TO BI MI BILA VECA SATISFAKCIJA OD TITULE! VJERUJTE! GARANT CE MI OBRISATI POST OVI "STRUCNJACI" AL ETO MAKAR CE NEKO PROCITATI!!!sekac je napisao/la:Zaboravio sam da dodam za stoleta iz bora nemoj da se ljutiš na te sajtove što raja pišu nismo mi baš toliko neupućeni ali pogledaj malo i stranicu Fukara pa vidi vaše sajtove pogotovo kad se radi o ova tri boda (mada ima i poštenih )svi su uglavnom fujjj i zato ne treba da te čudi ovakva reakcija pojedinaca vjeruj mi da svaki pravi navijač gleda samo svoj tim i ne interesuje ga drugi osim u slučaju kad su u pitanju gradski rivali e sad zavisi od pozicije da li je pozitivno ili negativno mišljenje, moje mišljenje o komšijama je uglavnom pozitivno mada me nekad njihovi navijači iznerviraju ali sve je to rivalitet i dabogda se mi svake godine borili za titulu i kup jer kad tad skontat će i jedni i drugi da smo mi jedna raja iz istog grada.Nikad neču zaboraviti dolazak Manijaka kod higijenskog zavoda kad smo protestovali za Vedrana e to je ta velićina koju imaju Sarajlije (građani)to je ta raja pa kako onda da pustimo neki Borac to su samo kontre na vaše provokacije eto dabogda mi oderali i Želju i lišticu i Zrinjski i Borac na kraju i uz neki bod abd sa strane mi prvaci pa onda te šuplje pogotovo neče imati osnova.
hval i živio brate podržavam ti svaku riječ pa nek nas banuju skupa istina je to i za I.Kristća otvoreno navijanje profesionalnost jedna velika nula živio mi bratedizda22 je napisao/la:HVALA BOGU DA IMA NORMALNE RAJE KAO TI SEKAC,A DAJ BOZE DA IH IMA SAMO VISE! I JA BI ISTO TAKO VOLIO DA VI SAMO SA NAMA IDETE U EVROPU A OSTALI NEK MASU USIMA!BILO KAKO BILO NADAM SE DA CE SE TITULA RIJESITI U GRADSKOM DERBIJU! A STO SE TICE HAJKE NA MARIJANA,PA LJUDI DRAGI,STO NEKO NE POMENE IGORA KRISTICA KOJI OTVORENO POZIVA NA LINC,NA NAS MANIJAKE,KLUB ZELJEZNICAR I SVE OKO NJEGA! NE TO JE NORMALNO U OVAKVOJ DRZAVI! I SAMO SE NADAM DA AKO NIJE SARAJEVO USPJELO POSLATI SLOBODU U NIZI RANG,DA CE TO USPJETI NAMA ZA PAR KOLA,TO BI MI BILA VECA SATISFAKCIJA OD TITULE! VJERUJTE! GARANT CE MI OBRISATI POST OVI "STRUCNJACI" AL ETO MAKAR CE NEKO PROCITATI!!!sekac je napisao/la:Zaboravio sam da dodam za stoleta iz bora nemoj da se ljutiš na te sajtove što raja pišu nismo mi baš toliko neupućeni ali pogledaj malo i stranicu Fukara pa vidi vaše sajtove pogotovo kad se radi o ova tri boda (mada ima i poštenih )svi su uglavnom fujjj i zato ne treba da te čudi ovakva reakcija pojedinaca vjeruj mi da svaki pravi navijač gleda samo svoj tim i ne interesuje ga drugi osim u slučaju kad su u pitanju gradski rivali e sad zavisi od pozicije da li je pozitivno ili negativno mišljenje, moje mišljenje o komšijama je uglavnom pozitivno mada me nekad njihovi navijači iznerviraju ali sve je to rivalitet i dabogda se mi svake godine borili za titulu i kup jer kad tad skontat će i jedni i drugi da smo mi jedna raja iz istog grada.Nikad neču zaboraviti dolazak Manijaka kod higijenskog zavoda kad smo protestovali za Vedrana e to je ta velićina koju imaju Sarajlije (građani)to je ta raja pa kako onda da pustimo neki Borac to su samo kontre na vaše provokacije eto dabogda mi oderali i Želju i lišticu i Zrinjski i Borac na kraju i uz neki bod abd sa strane mi prvaci pa onda te šuplje pogotovo neče imati osnova.
srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje......4.10.2009 - 4.3.2010Dirk je napisao/la:Pozivamo sve navijace Sarajeva da se u nedjelju od 4.4. od 15h okupimo u prostorijama UNFKS odakle cemo svi skupa u 16h krenuti prema groblju Bare i odati pocast nasem bratu Vedranu.
Samim tim da je nedelja , opravdanja za nedolazak nema
Trenutno korisnika/ca: enzo1, misstianopenaldo, nedimmmm1337, rimljanin90 i 45 gostiju.