Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Manchester City FC

Post Postao/la Cautinho » 25 mar 2014, 21:52

Edin odličan i nakon gola,valjda mu ovo pomogne malo da digne nivo igre u smislu forme i samopouzdanja.Obrana odlična,Hart na nivou,bez greške,Zabaleta me iznenadio količinom borbenosti i žestine.
Pohvalio bih i Nasrija,zaista sjajno djeluje,rastrčan i željan igre.
Puno nam znači gol iz prve minute,u prednosti smo i igramo organizirano i taktički strpljivo.
United sterilan,u napadu nula,u obrani samo čekam kad će kiksat,Fellaini flop samo takav,a i nije mi jasno gdje je nestao onaj Juan Mata iz Chelseja i Španije...
Keep walking.

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Donnie Darko » 25 mar 2014, 21:53

tevezito je napisao/la:slika
Yaya Toure svih 50 golova..
Pozicioniranje riječi "dominant" :lol:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 25 mar 2014, 22:03

@tevezito

Cestitam ti i prije kraja, zasluzeno i drugi put ove sezone. :D ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 mar 2014, 22:05

@Tevezito i od mene čestitke, daleko ste bolja ekipa i zasluženo slavite protiv ove naše nejjači.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Manchester City FC

Post Postao/la Cautinho » 25 mar 2014, 22:47

Rutinski.
Kad ih svi guze,možemo i mi.
Opet držimo primat u gradu,a oni kako hoće,neka mjenjaju ako kontaju da im treba.Odlična,rutinski odrađena utakmica,nema se šta puno reći,bravo za Edina i Yayu,opet se punimo golovima,clean sheet u gostima još jedan,nadam se da će i ostali napadači početi trpati i to bi bilo to,nema se šta reći više,idemo dalje,nadamo se kiksevima Chelsea,sada je sve u našim rukama.

I jedan veliki naklon gospodinu Manuelu Pellegriniju.
Koja trenerčina.
Nadam se da je začepio usta svim kritičarima i onima koji su sumnjali u njega.
The man is fking genius!!!
Keep walking.

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 25 mar 2014, 23:07

Valjalo bi da sličan meč ponovite i za vikend, protiv Arsenala. :)
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 25 mar 2014, 23:34

Sjajna tekma, bravo za Dzeksona, nadam se da ce titula ipak u Manchester :)
FC Bayern !!!!!

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 mar 2014, 00:00

[youtube][/youtube]

Bar ga nije ucio kao Balonju. :mrgreen:
(kraj klipa)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 mar 2014, 00:08

Uvjerljiva sigurna pobjeda Man.Cityja i primjeti se da je više igrača diglo formu i da djeluju nekako svježije. Posebno raduje sada dosta dobra forma Džeke, on je odjednom postao opet pravo aktivan, rastrčan, a još trpa.
U top formi je i Silva.
A Yaya je nevjerovatan (pravi kuler :D ), opet ga uvali sa stilom.... :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 mar 2014, 00:43

Pellegrini ponovi uspjeh Mancinija, u dva meca sa Unitedom u istoj sezoni rezultat 7-1.Od prvog napada se vidilo da je City bolji tim i da je dosao po tri boda.Istina imao je i United par svojih sansi koje su vise plod slucajnosti nego nekih uigranih akcija.Moram priznat da mi je bilo zanimljivije pratit ove derbije kada je United bio favorit.Igrac utakmice je po meni Edin Dzeko a ko bi drugi bio kada se igra sa Unitedom.O Yayi Toureu ne treba trosit rijeci.Silva takodje sa perfektnom kontrolom lopte.Fernandinho je imao par pogresnih pasova na sredini koji su prouzrokavali neke poluprilike za United.-3 sa dvije utakmice manje ne zvuci lose.Dobra stvar je nastavak krize Arsenala i po meni to je kljucni mec sezone.Vjerovatno je da ce do tada i Aguero biti spreman.Treba pohvaliti navijace koji su svih 90 minuta imali nadmoc nad pozorisnom publikom koja podrzava United.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 26 mar 2014, 05:44

nevjerovatno, ali Cityju bas lezi ovaj United :D , Tevezito, nebih se bas slozio s tobom, da je Pellegrini ponovio uspjeh protiv Uniteda, ono mislim, bukvalno jeste, ali treba uzet u obzir da je United tada vodio Ferguson. I Džeko i City su sinoc blistali. Prvi gol, pa i drugi moze se reci, u pravo vrijeme na pravom mjestu, s tim da je drugi gol Edina mnogo ljepsi od prvog, prvi je dobar samo zbog rekorda ;) podsjeca me na golove Pipa Inzagija.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2014, 07:15

Kao sto sam vec rekao na temi Edina Dzeke, on opet daje golove kad najvise treba, kad se vise nema prava na greske i prosipanje bodova. EPL je u raspletu i titulu ce osvojiti onaj cija forma sada bude najbolja.

Zaista je ovaj City prejak. Neki su ovdje ismijavali pojacanja, kao ljudi uvalili Cityju polovnjake koji ne vrijede i tako to.... Fernandihno vrijedi svake funte. Vazi i za Silvu i Yayu i skoro sve igrace koje su doveli.

Vrijeme ce pokazati da je City na vrijeme ugrabio dobre igrace. (ono sto neki od nas godinama tvrde)
Neki drugi sada pokusavaju da dovedu bolje za manje para ali nema. Treba se podsjetiti da je najskuplji igrac kojeg je City doveo kostao 45 miliona, sto i nije toliko puno, ali jesu ih doveli mnogo, to jeste puno, previse. :mrgreen:

slika

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 mar 2014, 10:04

Protiv Arsenala jeste vazan mec za City,ali to nije kljucna utakmica..Cityu odgovara i bod,iako mislim da su u naletu i da ce ici na pobjedu u Londonu! ne znam da li ima kartoniranih i pvrjedjenih igraca,ali bi volio da obje ekipe igraju sa najjacim sastavom,bice gust gledati tu utakmicu... Prednost Citya u odnosu na ostale ekipe koje s ebore za vrh je sto su se oni sada fokusirali samo na prvenstvo,i ako ih povrede kljucnih igraca zaobidju mislim da su glavni konkurenti za titulu! Protiv MAN.U. su demonstrirali snagu i zaista ih je milina bilo gledati...neigranje Aguera se uopste ne osjeti!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2014, 10:24

bosnas_ je napisao/la:Protiv Arsenala jeste vazan mec za City,ali to nije kljucna utakmica..Cityu odgovara i bod,iako mislim da su u naletu i da ce ici na pobjedu u Londonu! ne znam da li ima kartoniranih i pvrjedjenih igraca,ali bi volio da obje ekipe igraju sa najjacim sastavom,bice gust gledati tu utakmicu... Prednost Citya u odnosu na ostale ekipe koje s ebore za vrh je sto su se oni sada fokusirali samo na prvenstvo,i ako ih povrede kljucnih igraca zaobidju mislim da su glavni konkurenti za titulu! Protiv MAN.U. su demonstrirali snagu i zaista ih je milina bilo gledati...neigranje Aguera se uopste ne osjeti!
Kakav bod kakvi bakraci. Bez tri boda nema nista jer se gostuje i Liverpoolu, a to je mnogo teze. Jos se gostuje i Evertonu.

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 26 mar 2014, 11:39

Ove Manchester derbi su postale dosadne.

United jednostavno nije na na nas nivo. J*bes historiju.

Pobjedili 3 zaredom na Old Trafford sa 11-2?
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 mar 2014, 13:17

Sinoc zaboravio pa ovom prilikom se zahvaljujem dvojici forumasa sa Unitedove teme koji su cestitali na pobjedi.Gospodski nema sta ;) .
Ima tu jos utakmica.Mene recimo vise strah gostovanja Evertonu nego Liverpoolu.Nikako ne vidim nacin da se tu mogu uzeti tri boda.Sto se tice Arsenala on ce se pokusat nadigravat sa Cityjem a mislim da se na takav nacin nece dobro provesti.Mislim da ce to biti nesto slicno kao sinoc City ce uzet sredinu terena dobiti vecinu duela i to bi trebalo biti dovoljno za pobjedu.
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Match-high ... highlights
Pregleda najzanimljivijih detalja od sinoc.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Adit
Kontakt:

Post Postao/la Adit » 26 mar 2014, 13:51

tevezito je napisao/la:Sinoc zaboravio pa ovom prilikom se zahvaljujem dvojici forumasa sa Unitedove teme koji su cestitali na pobjedi.Gospodski nema sta ;) .
Ima tu jos utakmica.Mene recimo vise strah gostovanja Evertonu nego Liverpoolu.Nikako ne vidim nacin da se tu mogu uzeti tri boda.Sto se tice Arsenala on ce se pokusat nadigravat sa Cityjem a mislim da se na takav nacin nece dobro provesti.Mislim da ce to biti nesto slicno kao sinoc City ce uzet sredinu terena dobiti vecinu duela i to bi trebalo biti dovoljno za pobjedu.
http://www.mcfc.co.uk/citytv/Match-high ... highlights
Pregleda najzanimljivijih detalja od sinoc.
Ma kakav gospodski.

Provociraju i uvjek iste floskule "Plasticari ste, nemate historiju, nikada nece te biti kao United"

Rio_Ferdy je okej. Ali MoR, Cartman, Rooney88, Kingwazza, Belmin, OnlyUnited i te likove :roll:
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher

Champions of England.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 mar 2014, 19:25

Sigurno gospodski.
Idem i ja njima na temu nakon pobjede i označit ću jednog forumaša i čestitam mu na pobjedi.
Keep walking.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 mar 2014, 21:44

Arsenal - Manchester City
Manchester City - Southampton
Liverpool - Manchester City
Manchester City - Sunderland
Manchester City - West Bromwich
Crystal Pallace - Manchester City
Everton - Manchester City
Manchester City - Aston Villa
Manchester City - West Ham United

Jos 10 utakmica do kraja, City sa svoje dvije utakmice manje, ukoliko dobije ove dvije zaostale, sjeda na celo tabele. Stoga i za mene, glavni favorit za osvajanje titule. Ali bice od velike vaznosti ovi mecevi na Emiratesu i Anfieldu.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 28 mar 2014, 06:23

Nastasicu, sretan rođendan :)

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.