Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Lily
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Lily » 20 jan 2010, 23:16

reds_forever je napisao/la:meni je zadnjih 15 minuta bilo najgore,bas me bilo strah da se ne ponovi stoke i ostali,na srecu nije,samo da nam je sad nastaviti ovakvu borbenu igru,jer mislim da ce nam ovo biti jedna od rijetkih sansi gdje nasu formu mozemo u potpunosti preokrenuti....carra care,kako igras za navijace :D
Al' nevjerovatno je kako se ja osjecam dok Liverpool igra.. tresem se.. sretna sam.. placem.. vristim..
Odusevljena sam borbenoscu i zalaganjem svih igraca.. Prepao me Reina bio.. al' dobro je sve ispalo .. :D
Anfield gorio a ni to nije dobar opis..
YNWA
In Rafa we trust!
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 jan 2010, 23:21

haj spustite se na zemlju
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2010, 23:22

Cestitke na pobjedi. Napokon. ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 20 jan 2010, 23:23

reds je napisao/la:Drago mi je sto nisam pogodio al ha'jd iskreno reci jesi li ti ocekivao ovakvu igru i zalganje ?
P.S nije igrao Huddlestone a ja sam rekao da ce on dati gol :mrgreen: .
iskreno zalaganje sam ocekivao iz mnogo razloga, ova utakmica je znacila mnogo a to su svi znali, znao sam da ce navijaci dati veliku podrsku rafi, i da ce nositi igrace, ali i pored toga mnogo je znacio onaj gol na samom pocetku, jer je on i smirio igrace, i mnogo se lakse igralo u nastavku utakmice, i ja sam se pribojavao ove utakmice jer nije lahko igrati bez pola ekipe, ali na srecu na kraju sve ispade kako treba i napokon malo veselja za nas
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 20 jan 2010, 23:23

Lily je napisao/la:Al' nevjerovatno je kako se ja osjecam dok Liverpool igra.. tresem se.. sretna sam.. placem.. vristim..
Odusevljena sam borbenoscu i zalaganjem svih igraca.. Prepao me Reina bio.. al' dobro je sve ispalo .. :D
YNWA
In Rafa we trust!
Ma kakva bezuvjetna ljubav navijaca prema klubu, pa covjece dzaba silne milijarde koje se ulazu u nebesko-plave, plave i nazovi crvene djavole. Ovo se ne moze kupiti i nikada nece.

Sta rece Kuyt kad je po drugi put pucao penal - F... OFF! haha :D
tax je napisao/la:haj spustite se na zemlju
Ovo je bilo za vas, ove sto se nasladjuju kad igramo lose. Mi smo uvijek na zemlji i bili. ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 20 jan 2010, 23:26

TheScouser je napisao/la:
Lily je napisao/la:Al' nevjerovatno je kako se ja osjecam dok Liverpool igra.. tresem se.. sretna sam.. placem.. vristim..
YNWA
In Rafa we trust!
Ma kakva bezuvjetna ljubav navijaca prema klubu, pa covjece dzaba silne milijarde koje se ulazu u nebesko-plave, plave i nazovi crvene djavole. Ovo se ne moze kupiti i nikada nece.

Sta rece Kuyt kad je po drugi put pucao penal - F... OFF! haha :D
tax je napisao/la:haj spustite se na zemlju
Ovo je bilo za vas, ove sto se nasladjuju kad igramo lose. Mi smo uvijek na zemlji i bili. ;)
ja nikad o liverpoolu nisam nista ruzno reko jarane
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 20 jan 2010, 23:31

heh sjetite se utakmice protiv Arsenala 1-2...isti sudac nije svirao penal kad je Gallas napravio prekrsaj nad Gerrardom a sada identicnu situaciju je procjenio kao penal..izgleda da mu je bilo krivo sto onda nije svirao :mrgreen:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jan 2010, 23:42

Dobro smo odigrali večeras nema šta,Aquilani je bio na nivou,a i ostali.Degen se trudio.ali se vidi se da ono nije njegova pozicija.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2010, 00:02

napokon jedna utakmica da nemam zamjerke ni prema jednom igracu svi su bili solidni... reina se malo glupirao al je dobro ispalo. rafa napokon nekog nadmudrio :D fino je i mijenjao danas sa N'Gogom pogodio... Redknapp je bas izgrijesio veceras posebno kad je ubacio Bassonga i ovaj napravi penal odma hahah. moram priznati da nas je i sudac pogurao u par navrata kada su svirani offside-i i onaj faul na reini.
Kuyt strasan...
cestitke igracima za pobjedu...
YNWA
You are someone else I am still right here

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 21 jan 2010, 00:27

konacno i vi nekog dobili 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 00:38

Hmm, vama Kuyt sada para i para vrijedi...Znači sve, ama baš sve je išlo prema njemu i od njega... Aquillani je strašan igrač, mislim to se već vidi iako se još nije uklopio u engleski stil igre, al par peta je dalo do znanja meni da od njega treba očekivat da bude sličan Fabregasu...

Svaka čast i nadam se da ćete izgubit od nas kada se sastanemo uskoro :D
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2010, 02:14

Tipicna utakmica beniteza. Dash gol odma na srecu i brani se 90min. Meni mucno bilo gledati u 35min da svi igraci Liverpoola stoje 40metara od svog gola, a odbrana samo nabija lopte. Zaboravlja rafa jedan veoma bitan faktor, a to je da je sreca varljiva stvar. Jos sad kad citam da su neki odusevljeni igrom :roll: :roll:

Sreca pa je totenhem pao zadnjih 15-20min, pasa nisu sastavili kako treba
nema potpisa

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2010, 02:18

treba nam igrac kao aquilani u sredinu da atraktivnim i rizicnim potezima da je asistencije ili bilo sta sto ce dovesti do pogotka.. iz njega po meni zasluzuju da igraju mascerano i lucas dvije zvjeri gladne krvi protivnicke lol koliko se ljudi krse i raznose nmg da vjerujem njih 2ca po startovima= svi ostali na terenu... Mascerano nikad ne odustaje kako uleti majstorski kad je dobio zuti,steta sto nije bez prekrsaja uzeo loptu klizio je 3 metra :) sVe u svemu dobro je.. Ranjene zvjeri su najopasnije a mi smo jako ranjeni sto znaci jako opasni : D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 jan 2010, 08:33

Torres Da Killa.!. je napisao/la:treba nam igrac kao aquilani u sredinu da atraktivnim i rizicnim potezima da je asistencije ili bilo sta sto ce dovesti do pogotka.. iz njega po meni zasluzuju da igraju mascerano i lucas dvije zvjeri gladne krvi protivnicke lol koliko se ljudi krse i raznose nmg da vjerujem njih 2ca po startovima= svi ostali na terenu... Mascerano nikad ne odustaje kako uleti majstorski kad je dobio zuti,steta sto nije bez prekrsaja uzeo loptu klizio je 3 metra :) sVe u svemu dobro je.. Ranjene zvjeri su najopasnije a mi smo jako ranjeni sto znaci jako opasni : D
Ovaj mi se post strasno svidja, fali nam jos jedan kreativac - "umjetnik".
Lucasa stvarno ne volim, ali je sinoc odigrao iznadprosjecno, a o Maschu ne treba trositi rijeci.
Nije los bio ni Riera, a za ono malo vremena sto je igrao NGog je odigrao - iznenadjujuce - fenomenalno...
Ipak, ne treba se zavarati, treba nama jos puno toga...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2010, 09:05

I corava koka zrno ubode ... sta reci kao i do sada ... Zamazivanje ociju , vec od sljedece tekme opet ce sve po starom jer ova ekipa nema kontinuiteta ... Vec sam rekao nadam se da smjesni Francuz nece poceti utakmicu , i to se pokazalo kao puni pogodak. Ocekivao sam Rieru i odlicno je odradio posao , ali me uhvati tuga kada vidim da Babel pored Degena ne moze igrati na svojoj poziciji , jasno je sve oko Babela ali da je toliko los da jedan bek ima prednost nad njim ne ide mi u glavu , ocigledno da Rafa ima svoj hir i da unistava Babela ... bit cu sretan da ova igracina napusti nas klub i ode u neki klub gdje ce cijeniti potencijal koji posjeduje ... ;)

Idemo dalje , nazalost u nove poraze ovo je samo mali bljesak , mozda i ne bude tako ali samo ako kreten shvati da je LFC najjaci kada napada i stisne protivnika kao sinoc u par navrata ... ali cuvati 1 - 0 moze samo glup covjek !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 jan 2010, 10:09

http://www.clickliverpool.com/sport/liv ... tspur.html

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... enham.html

in rafa we trust :)

prema pisanju spanskih medija a. bilbao ce iskoristiti mogucnost da kupi san josea, i liverpool ce zaraditi na ovom transferu 4 miliona eura, ovim potezom bi svi bili zadovoljni, san jose nam nije potreban, daleko su nam potrebnije pare
Benitez is trying to tee up a swap deal with Arsenal for out-of-favour centre-half Phillipe Senderos - he is willing to offer Ryan Babel in an exchange deal.
a na ovo se samo mogu nasmijati :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2010, 10:16

Imao je Rafa i glupljih poteza , Babel i jeste igrac za Arsenala koji gaji napadacki stil fudbala , to je ekipa u kojoj on moze pokazati da je bolji od 50 % igraca koji cine okosnicu propalog Liverpoola !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jan 2010, 10:45

Babel razmišlja o prelasku u Birmingham
Četvrtak, 21.01.2010.
Agent Ryana Babela tvrdi kako bi njegov klient mogao potpisati ugovor s Birmingham Citijem. Plavi su već poslali jednu ponudu svojim rivalima iz Premier Lige za ovog Nizozemskog internacionalca ranije ovaj mjesec. Ipak navodi se kako je sam Babel odbio ponudu vrijednu 9 miiliona Funti.

Sada izgleda kako 23-godišnjak, koji je prikupio pozornost velikog broja klubova s kontinenta, nakon još jedne svađe s Benitezom,. spreman razmisliti o odlasku u St. Andrews.

Njegov agent Winnie Haatrecht potvrdio je kako njegovklient trenutno razmmišlja o ponudi.

"Birmingham je još mogućnost. Bilo bi jednostavnije za Ryana, nastaviti u Premier Ligi jer je to natjecanje koj poznaje. Upravo razmišljamo i procjenjujemo ponudu."
Ne moze ispod 10.000.000 funti nikako :evil: .
FK Pjetlovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jan 2010, 11:00

Liverpool je potpuno zasluzeno pobjedio. Moglo je biti ubjedljivije da su Riera i Kuyt bili malo prisebniji. Imali ste 7-8 100% sansi. I utakmica uopste nije bila dosadna. (mozda 20-ak minuta nakon postignutog gola). Aquvilani strasan. Vidi se da momak vrijedi. A tek oni centrasutevi (pardon sutevi)riere,haha. Prica za sebe. Kuyt je ko Rooney,trci bori se..zabije gol s 17 metara,promasi s 3 al haj,vazna je pobjeda :mrgreen: :mrgreen:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 21 jan 2010, 11:06

at the end of the storm, there is a golden sky..:D kazem ja vama, dobicemo,.....donesoše mi pedesetku na kladi-....:D...a extra smo igrali
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.