Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Iza Tabakovica i Demirovica trenutno jedino je po Luka Kulenovic iz Slovana Libereca i daleko je spreminiji od Sandra sto fizicki to i psihicki
Sandro nista ne bi bio bolji za repku nego npr Huskovic
Cak Sandro tapka u mjestu godinama i moguce je da ce ga Muharem prevazici
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zar dotični nije Hrvat?NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:31Iza Tabakovica i Demirovica trenutno jedino je po Luka Kulenovic iz Slovana Libereca i daleko je spreminiji od Sandra sto fizicki to i psihicki
Ne znam sta je brate, znam da je igrao u nasoj ligi, pa sam zato pomimislio da moze za nas igratiHariTz je napisao/la: ↑02 jul 2024, 01:05Zar dotični nije Hrvat?NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:31Iza Tabakovica i Demirovica trenutno jedino je po Luka Kulenovic iz Slovana Libereca i daleko je spreminiji od Sandra sto fizicki to i psihicki
Pa Hrvat je i ovaj Sandro iz Dinama haha
Po meni ako postoji mogucnost Luka je puno bolja opcija od Sandra
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Iskreno, nisam pratio Sandra, niti znam nešto o njemu. Koliko vidim, nije standardan u Dinamu, a ušao je već u ozbiljnije godine, nije mu 18..
Dobar je i Sandro samo u ovom trenutku mislim sa bi nam ovaj puno vise bio od koristi sto ne mora biti tacno naravno
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slazem se u neku ruku s tobom, ali sedam golova u sezoni opet nije losa statistika. Nije bas da nije bio standardan, igrao je tu i tamo, ali i po meni nije kalibar za repke. Jedino ako naredne sezone dobije više minuta.fanatik19 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:25Ponavljam, igrac koji nije standardan u Dinamu nam ne treba, narocito ako smo mu konstantno B opcija. Menalo je najbolji primjer, jos je i momak dao za reprezentaciju puno vise nego se ocekivalo a nikad se ustalio u Dinamu nije. Tako da, izmisljat neke Kulenovice i Spikice koji su u 5 deka s likom kojeg vec imamo nema potrebe.dedo26 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:01Reprezentaciia BiH bi u narednom periodu mogla dobiti jos iedno poiacanie u ekipi. Kako prenosi portal @****, aktuelni napadad zagrebackog @gnkdinamo Sandro Kulenovic, bi mogao obuci dres dr¿avne selekcije nase zemlje. !
Naime, Kulenovié je do sada nastupao sa U21 reprezentaciju Hrvatske, no to je bilo prije nego je napunio 22 godine Sto mu ostavlia prostor za promienu sportskog drzavljanstva. Sandro je rodeni Zagrepcanin ali korijene vuce iz Bihaca odakle je njegov otac Almin.
Inace, nekadasnji A reprezentativac BiH. a BI
Ovaj 24-godisnji napadaò je prethodne sezone u dresu Dinama odigrao 38 utakmica u svim takmicenjima, postigavsi 12 golova.
Ma da je Haaland licno i personalno ne bi ga zvao radi ovih izjava a pogotovo radi tog kad znas ko mu je otac i da se lik bez obzira na tu cinjenicu pokusava napravit najvecim Hrvatom na svijetu, dosta vam je da mu otvorite instagram i sve ce vam bit jasno.dedo26 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 11:06Slazem se u neku ruku s tobom, ali sedam golova u sezoni opet nije losa statistika. Nije bas da nije bio standardan, igrao je tu i tamo, ali i po meni nije kalibar za repke. Jedino ako naredne sezone dobije više minuta.fanatik19 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:25Ponavljam, igrac koji nije standardan u Dinamu nam ne treba, narocito ako smo mu konstantno B opcija. Menalo je najbolji primjer, jos je i momak dao za reprezentaciju puno vise nego se ocekivalo a nikad se ustalio u Dinamu nije. Tako da, izmisljat neke Kulenovice i Spikice koji su u 5 deka s likom kojeg vec imamo nema potrebe.dedo26 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 00:01Reprezentaciia BiH bi u narednom periodu mogla dobiti jos iedno poiacanie u ekipi. Kako prenosi portal @****, aktuelni napadad zagrebackog @gnkdinamo Sandro Kulenovic, bi mogao obuci dres dr¿avne selekcije nase zemlje. !
Naime, Kulenovié je do sada nastupao sa U21 reprezentaciju Hrvatske, no to je bilo prije nego je napunio 22 godine Sto mu ostavlia prostor za promienu sportskog drzavljanstva. Sandro je rodeni Zagrepcanin ali korijene vuce iz Bihaca odakle je njegov otac Almin.
Inace, nekadasnji A reprezentativac BiH. a BI
Ovaj 24-godisnji napadaò je prethodne sezone u dresu Dinama odigrao 38 utakmica u svim takmicenjima, postigavsi 12 golova.
-
- Kontakt:
Sandro i Luka su braća. Luka je po meni bio veći potencijal, sam se ukanalio lošim odlukama u karijeri, a imao je i malo problema sa povredama.
Tužno je ako na njima planiramo graditi budućnost, nije to to jednostavno.
Sandro i Luka nisu braćaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:17Sandro i Luka su braća. Luka je po meni bio veći potencijal, sam se ukanalio lošim odlukama u karijeri, a imao je i malo problema sa povredama.
-
- Kontakt:
Vidiš kako neko može lupiti nešto bez provjere, ja sam ubijeđen bio da jesu.fanatik19 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:30Sandro i Luka nisu braćaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:17Sandro i Luka su braća. Luka je po meni bio veći potencijal, sam se ukanalio lošim odlukama u karijeri, a imao je i malo problema sa povredama.
Luka Kulenovic rodjen 1999 u septembru, a Sandro u decembru. Pitanje: Kako je moguce da su se 2 brata rodila u 2 mjeseca razlike?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:47Vidiš kako neko može lupiti nešto bez provjere, ja sam ubijeđen bio da jesu.fanatik19 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:30Sandro i Luka nisu braćaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑02 jul 2024, 12:17Sandro i Luka su braća. Luka je po meni bio veći potencijal, sam se ukanalio lošim odlukama u karijeri, a imao je i malo problema sa povredama.
+ Luka Kulenovic rodjen u Torontu.
Otvori instagram Sandra i vidjet ces da ima samo 1 brata koji se zove Tin, to je par puta i u nekim intervjuima spominjao da se savjetuje s ocem i bratom oko fudbala
U pisanoj formi vidimo mentalnu zaostalost.
-
- Kontakt:
Emir Kuhinja 22 godine napadac u cvajti treba ga pratiti ove sezone
-
- Kontakt:
Ma nisi ti fanatiče lupio nego ja brate 

Huskovic ima 21 godinu, igra u austrijskoj ligi, trebao je do sada "eksplodirati" da se radi o velikom talentu, tj. nije više ni talenat.
Od mladih igrača koje treba ističi a da su potencijal neki za budućnost uz veliku nadu da će ih njemačka fudbalska škola razvijati za nas bez štele, korupcije, gigovića i sl. sudija koji ti ubiju volju za fudbal jesu:
Seldin Djedović, vratio se u Leverkusen gdje će igrati sa našim Kerimom Alajbegovićem. Odlično što će zajedno igrati.
I veliku nadu polažem (znam da od toga nema ništa ali eto) u razvoj Malika Tubića koji je sa 16 godina visok 1.87 i prešao je iz Hoffenheima mlađih kategorija u U19 kod Schalkea. Inače su Schalke i Leverkusenu tu negdje prošle godine bili, Dortmund je bio svijet za sebe, gazio je sve pred sobom, imaju strašan mladi tim pun potencijala.
Ako sam dobro vidio, Tubić je bio čak kapiten u Hoffenheimu. Prelazak u Schalke je stepenica gore samo je ovo mač sa dvije oštrice. NRW kanton, pun stranaca, da ne bude šiša igrač kao većina kosovara i turaka koji su zbog NRW-a, Essena i sl. mjesta fudbalski i propali.
Živio sam skoro sedam godina u NRW, tačnije Gelsenkirchen, neka mu je dragi Bog na pomoći
Od mladih igrača koje treba ističi a da su potencijal neki za budućnost uz veliku nadu da će ih njemačka fudbalska škola razvijati za nas bez štele, korupcije, gigovića i sl. sudija koji ti ubiju volju za fudbal jesu:
Seldin Djedović, vratio se u Leverkusen gdje će igrati sa našim Kerimom Alajbegovićem. Odlično što će zajedno igrati.
I veliku nadu polažem (znam da od toga nema ništa ali eto) u razvoj Malika Tubića koji je sa 16 godina visok 1.87 i prešao je iz Hoffenheima mlađih kategorija u U19 kod Schalkea. Inače su Schalke i Leverkusenu tu negdje prošle godine bili, Dortmund je bio svijet za sebe, gazio je sve pred sobom, imaju strašan mladi tim pun potencijala.
Ako sam dobro vidio, Tubić je bio čak kapiten u Hoffenheimu. Prelazak u Schalke je stepenica gore samo je ovo mač sa dvije oštrice. NRW kanton, pun stranaca, da ne bude šiša igrač kao većina kosovara i turaka koji su zbog NRW-a, Essena i sl. mjesta fudbalski i propali.
Živio sam skoro sedam godina u NRW, tačnije Gelsenkirchen, neka mu je dragi Bog na pomoći

Huskovic je nazalost prosle godine imao tu nesrecu koja ga je sigurno unazadila, ali da, sa 21 godinu on je trebao vec uveliko resetati mreze u Austriji.