Napustio pred izbore da navuče glasove svom kandidatu.gruezi je napisao/la:Tuzlaci mozel mi neko odgovoriti zasto je azmir napystio slobodu? Ko mu se mijesao ko mu nije dao da radi i vodi klub?
Robijasi, sta se desava sa planiranom izgradnjom 2 trening terena na sljaci? Da li je grad dao saglasnost za izgradnju ili?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Rahmanovic u akciji

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa zato je onaj spiker ono govorioLjoZee je napisao/la:
Rahmanovic u akciji
Cist crveni na 1:0 za Ljubuski
- ElCartel11
- Kontakt:
Je li hrakno ili je onako samo pljucno?LjoZee je napisao/la:
Rahmanovic u akciji
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ništa vjerovatno jer se ne vidi tačno šta je uradio a i k'o da bi sudija to sebi dozvolio, nije mi realnoElCartel11 je napisao/la:Je li hrakno ili je onako samo pljucno?LjoZee je napisao/la:
Rahmanovic u akciji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pitaj Rahmanovica na sljedecoj utakmiciElCartel11 je napisao/la:Je li hrakno ili je onako samo pljucno?LjoZee je napisao/la:
Rahmanovic u akciji

Ima i clanak o ovome
https://pos.kok.info/pogledajte-video-i ... je-karton/
Ovo je valjda neki portal iz njihovog kraja
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cudo nisi cuo za ****,najustaskiji portal u BiH
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nije ga pljunuo, od nervoze dobio trzanje glave.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Maksimalno se pokusavam distancirati od tih politickih ili tema vezanih za nacionalnost, vjeru i to. Valjda zato i nemam pojma za ovaj portal.BosniaBoston je napisao/la:Cudo nisi cuo za ****,najustaskiji portal u BiH

- ElCartel11
- Kontakt:
Ma zayebavam se ja, nije ga pljunuo, vjerovatno mu je samo neku socnu opsovao sto je za zuti karton i to je to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj klub, inače nekadašnji prvak Bosne i Hercegovine, je održao donatorsko veče.
Isto je upriličeno u mjesto Skugrić, a tokom večeri je prikazan i dokumentarni film "Predsednik" o nekadašnjem prvom čovjeku Modriče dr. Milanu Jeliću.
Prikupljena su značajna finansijska sredstava koja će sigurno pomoći klubu u budućnosti.
Iz Modriče su istakli i da je član predsjedništva BiH, Milorad Dodik - koji je bio gost na donatorskoj večeri, klubu donirao ravno 105.000KM.
Isto je upriličeno u mjesto Skugrić, a tokom večeri je prikazan i dokumentarni film "Predsednik" o nekadašnjem prvom čovjeku Modriče dr. Milanu Jeliću.
Prikupljena su značajna finansijska sredstava koja će sigurno pomoći klubu u budućnosti.
Iz Modriče su istakli i da je član predsjedništva BiH, Milorad Dodik - koji je bio gost na donatorskoj večeri, klubu donirao ravno 105.000KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
PLJUVACI SUDIJA
Vidio sigurno od nekadasnjeg selektora, Bazdarevica.svrakino1921 je napisao/la:PLJUVACI SUDIJA

Kazu narandjasti da neMere
JAČI OD SAVEZA I KLUBOVA: Tuzla City i Sarajevo željeli odigrati meč pod reflektorima, NS BiH odobrio, Moja TV zabranila!
Naime, Moja TV ima ekskluzivna prava na prijenose Premijer lige BiH i, očito, ima moć veću i od NS BiH i od klubova.
Službeno objašnjenje je da se termin utakmice ne može promijeniti jer se on poklapa sa utakmicom Željezničar - Radnik koja počinje od 19:30 sati. Ipak, treba napomenuti da Moja TV ima dva sportska kanala i dešavalo se i ranije da prenose dvije utakmice u istim terminima.

JAČI OD SAVEZA I KLUBOVA: Tuzla City i Sarajevo željeli odigrati meč pod reflektorima, NS BiH odobrio, Moja TV zabranila!
Naime, Moja TV ima ekskluzivna prava na prijenose Premijer lige BiH i, očito, ima moć veću i od NS BiH i od klubova.
Službeno objašnjenje je da se termin utakmice ne može promijeniti jer se on poklapa sa utakmicom Željezničar - Radnik koja počinje od 19:30 sati. Ipak, treba napomenuti da Moja TV ima dva sportska kanala i dešavalo se i ranije da prenose dvije utakmice u istim terminima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ma Moja TV je krajnje neprofesionalna. Oprema zastarjela kao i komentatori. Dalje, nije logicno da se obavezno dva sarajevska kluba prenose. Npr. dva tuzlanska kluba se vrlo rijetko prenose a veci broj preplatnika ove tv u TK nego u SK. To je jedna vrsta sportske majorizacije.
Zar ne postoji Moja TV 2? Nekoliko puta su Zeljo i Sarajevo igrali u slicnom/istom terminu i jedan tim bio na Mojoj TV, a drugi na Moja TV 2.
mene ne bi sekude čudilo da danas TC otrese Sarajeva
Mogla bi Zvijezda prvu pobjedu ubilježiti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Jbte kad je Igman mogao u HD zasto Moja TV ne moze,koja su qarina malo je reci.Jos pogotovo ko ima Smart ili bilo koji LCD,LED HD TV pa to je bolno gledati.tuzla1983 je napisao/la:Ma Moja TV je krajnje neprofesionalna. Oprema zastarjela kao i komentatori. Dalje, nije logicno da se obavezno dva sarajevska kluba prenose. Npr. dva tuzlanska kluba se vrlo rijetko prenose a veci broj preplatnika ove tv u TK nego u SK. To je jedna vrsta sportske majorizacije.
yebo ja njih i njihov stream
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.