Jesi bolja ekipa, iskusnija, fizicki jača...ali reci da su jucer bili bolje za tri razlike je smješno.Nisu bolji bili ni za dva, mozda je cak X bio najrealniji.Zadnjih 20 minuta kad smo mi fizicki pali su oni malo preuzeli inicijativu i opet su za 20 minuta gdje nasi nisu mogli HODATI napravili jednu 100% šansu (SAMO JEDNU) koju je Tatomirovic izvadio, ostalo je traljavo bilo od njih.Sem golova najbolja šansa im je bila kad je Baric pogrjesio na pasu prema Deji sto je njihov igrac stigao i probacio Deji kroz noge ali lopta je otisla pored gola...plavonebo je napisao/la:Ma realno Grci su puno bolja ekipa i malo je falilo da ne bude 3 razlike. Nisu mi samo jasni ovi što i dalje pišu da je Sarajevo bilo bolje, da če ih razvaliti u Grčkoj, da če prekucati Premijer ligu. Pa zar ne vide da je svake godine ista priča a stvarnost je drugačija.
S druge strane do 60 minute smo imali najmanje 55% - 45% loptu, vise udaraca,kornera - bili smo konkretniji.Puzigaća 2 šuta ne racunajuci gol, Bilbija sam na 16 metara od gola (KO DUH SAM) šuta metar iznad gola ljevom a mogao se namjestiti na svoju nogu pet puta i najbolja šansa u 53 minuti kad Miloš ulazi u 16 erac kroz dvojicu i umjesto da šuta po golu i zavrsava akciju dodaje Bilbiji u sredinu koji traljavo šuta...
Daleko da neko misli da cemo ih dole razvaliti ali da se mozemo cemu nadati uz malo više sreće - MOZEMO.
A s obzirom da je ova ekipa za nase lige svemirski brod nije nerealno ocekivati kako ti rece prekucavanje.