Senad je DAO dobri moj....tražili mu pozajmicu.....100 milja u eri Saliha veličanstvenog...kad je vidio koji su to lesinari i uhljupi u i oko kluba reko im hladno da ne trebaju vraćati i da im halalio al da mu nikad više ne pokucaju na vrata za Slobodu jer je vidio da je to bacanje para u vjetar...dao je i bruku para za repku...al imaju ovdje pametnolozi, znaju sve pa.mozda ovo nije istinaSariel1987 je napisao/la:Cuj senad bingo da dadne
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ne da malo veću platu onim jadnim radnicima kad je tako merhametli..staragarda je napisao/la:Senad je DAO dobri moj....tražili mu pozajmicu.....100 milja u eri Saliha veličanstvenog...kad je vidio koji su to lesinari i uhljupi u i oko kluba reko im hladno da ne trebaju vraćati i da im halalio al da mu nikad više ne pokucaju na vrata za Slobodu jer je vidio da je to bacanje para u vjetar...dao je i bruku para za repku...al imaju ovdje pametnolozi, znaju sve pa.mozda ovo nije istinaSariel1987 je napisao/la:Cuj senad bingo da dadne
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Što ne da malo veću platu onim jadnim radnicima kad je tako merhametli..staragarda je napisao/la:Senad je DAO dobri moj....tražili mu pozajmicu.....100 milja u eri Saliha veličanstvenog...kad je vidio koji su to lesinari i uhljupi u i oko kluba reko im hladno da ne trebaju vraćati i da im halalio al da mu nikad više ne pokucaju na vrata za Slobodu jer je vidio da je to bacanje para u vjetar...dao je i bruku para za repku...al imaju ovdje pametnolozi, znaju sve pa.mozda ovo nije istinaSariel1987 je napisao/la:Cuj senad bingo da dadne

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko je rekao da je merhametli i kakve veze imaju plate sa ovom pricom...ne mješaj babe i žabe...ja ga licno ne mogu jer stedi i na sebi a kamo li na radnicima...lik je sebi tek prošle il predprosle godine uzeo NOVO autoMortemHz je napisao/la:Što ne da malo veću platu onim jadnim radnicima kad je tako merhametli..staragarda je napisao/la:Senad je DAO dobri moj....tražili mu pozajmicu.....100 milja u eri Saliha veličanstvenog...kad je vidio koji su to lesinari i uhljupi u i oko kluba reko im hladno da ne trebaju vraćati i da im halalio al da mu nikad više ne pokucaju na vrata za Slobodu jer je vidio da je to bacanje para u vjetar...dao je i bruku para za repku...al imaju ovdje pametnolozi, znaju sve pa.mozda ovo nije istinaSariel1987 je napisao/la:Cuj senad bingo da dadne

-
- Kontakt:
Veliki troskovi zivota, covjek nije htio da se uvaljuje u kredit, nego stedio godinama i zaradio. Gdje su svi ostali troskovistaragarda je napisao/la: Ko je rekao da je merhametli i kakve veze imaju plate sa ovom pricom...ne mješaj babe i žabe...ja ga licno ne mogu jer stedi i na sebi a kamo li na radnicima...lik je sebi tek prošle il predprosle godine uzeo NOVO auto![]()
![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobar je taj Senad Bingo
Gradi u mojoj opcini nekakav nenadyebiv Bingo
Al na stranu to sto covjek gradi nego u tom građenju nađe 4 bombe iz drugog svjetskog rata od 500 kg i nekakvih 1000 libri
Al na stranu to sto covjek gradi nego u tom građenju nađe 4 bombe iz drugog svjetskog rata od 500 kg i nekakvih 1000 libri
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo
Opra ga.staragarda je napisao/la:Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Senad nikad nista nije dao.
Ko ga zna zna o cemu pricam.
Jbo dinu merlina dinar efendiju na steroidima.
Kao vidio on da je to bunar bez dna dusa draga pa grebe i noktima da taj bunar iscrpi...
Ko ga ne zna skupo bi ga platio. Pu
Ko ga zna zna o cemu pricam.
Jbo dinu merlina dinar efendiju na steroidima.
Kao vidio on da je to bunar bez dna dusa draga pa grebe i noktima da taj bunar iscrpi...
Ko ga ne zna skupo bi ga platio. Pu
U jbt sunce, odvalih se smijat, probudi zenu, sve mi po spisku yeba.VolimTz je napisao/la:Opra ga.staragarda je napisao/la:Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo
Koji car

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- svrakino1921
- Kontakt:
Zato u Tuzli napravi najveci Bingostaragarda je napisao/la:Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
[/quote]svrakino1921 je napisao/la:Zato u Tuzli napravi najveci Bingostaragarda je napisao/la:Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo
![]()
![]()
![]()
Švrakinu može pomoći ako počne zube praviti.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da hoce vama s juga isto tako zubesvrakino1921 je napisao/la:Zato u Tuzli napravi najveci Bingostaragarda je napisao/la:Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo
![]()
![]()
![]()
- Beduin
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:Ma uvijek je njemu bio prioritet da pomogne nerazvijene opštine...i put će vam uskoro napraviti...vidjecessvrakino1921 je napisao/la:Dobar je taj Senad Bingo

Ako je istina ovo sto Senad govori zadnjih dana, uvesce im vodu i nece prati ves na korita.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pravda za Mađare! Jadnici!
ko su mađari, jadan nebio
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mađari, narod ugarske grane ugro-finskih naroda, podrijetlom između Volge i Urala, srodan Vogulima ili Mansima i Ostjacima ili Hantima, danas naseljen u Mađarskoj i u još ukupno 29 država od čega najviše u SAD-u, Rumunjskoj, Slovačkoj i Srbiji.
Kakva kradja u Ljubuskom, otese im pobjedu, evo i spiker rece laknulo je i sudiji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Kakva kradja u Ljubuskom, otese im pobjedu, evo i spiker rece laknulo je i sudiji

Treba ovakvih spikera na utakmicama premijer lige, bude puno zanimljivijeMortemHz je napisao/la:irfo je napisao/la:Kakva kradja u Ljubuskom, otese im pobjedu, evo i spiker rece laknulo je i sudiji![]()
![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.