Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

milanist
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la milanist » 07 jan 2015, 17:18

Hattrick123 je napisao/la: Ovo zvanicno ili??
Suso's agent: "If Suso will join Milan in January? It's possible. We will see what happens at the end of the transfer window."

Suso's agent: "I can confirm that there is an agreement between Milan and Suso for a 4-year contract."

nista jos nije zvanicno ali mogao bi i u januaru Suso doci, ako ne onda je siguran na ljeto za dzaba :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 07 jan 2015, 17:25

milanist je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la: Ovo zvanicno ili??
Suso's agent: "If Suso will join Milan in January? It's possible. We will see what happens at the end of the transfer window."

Suso's agent: "I can confirm that there is an agreement between Milan and Suso for a 4-year contract."

nista jos nije zvanicno ali mogao bi i u januaru Suso doci, ako ne onda je siguran na ljeto za dzaba :D
hvala kolega milanist :D poznavajuci nase onda sigurno na ljeto jer ipak dzabalama je dzabalama tj jedna fufarica i tabla viagre vise za naseg predsjednika :salut:
FORZA MILAN

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 07 jan 2015, 17:47

Ako izgubimo igraca zbog jednog raspalog intera onda smo dotakli dno dna

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 18:09

[youtube][/youtube] :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 07 jan 2015, 18:21

Torres_9 je napisao/la:Ako izgubimo igraca zbog jednog raspalog intera onda smo dotakli dno dna

Inter je u trenutnoj krizi (iz koje se već vidi izlaz dolaskom Mančinija) a Lpool je u krizi od kako vam je otišao Benitez tako da nije ništa čudno što Shaqiri pristaje na nižu platu da igra u Interu nego na višu koju mu nudi Lpool :lol:. Znači jedino još ostaje da se klubovi dogovore, a obzirom da je Karl-Heinz Rumenige jedna od legendi Intera a ni Bayernu ne znači mnogo hoćel pare dobit odmah od Liverpoola ili na ljeto od Intera, tako da se na vašem mjestu ne bih mnogo nadao, ali opet nikad se ne zna.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 18:26

Za vrijeme utakmnice izmedju Milana i Liverpoola sam napisao:

"Znas da ti je odbrana **** kad ti Joe Allen da gol", sad bih da se ispravim i kazem :

"Znas da si **** kad ti Inter otme igraca "

:salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Fudo
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Fudo » 07 jan 2015, 21:51

keno94 je napisao/la:
Curry je napisao/la:Nisam sebi danima mogao doći...
Nisi vala ni nama morao dolazit, al haj sad.
Fudo mi vise ne igramo LP.

Rekoh ja juce da je bomba za Berahinha. Ovo oko Shaqirija ce se razvuci barem do 20. Januara. Ko da gledam, nasi ce napravit neku glupost ko sa Konoplyankom.
Znam da neigramo nije da pratim fudbal od jutros, ali igrali smo kad smo ih kupovali u tome je stos

Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 07 jan 2015, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 21:54

Moj fudo ovdje nista ne smijes napisati. Odmah te ova djecurlija tipa keno i gaston prozivaju. Od mladje raje dobar je otelo,ostalo nema postovanja balavurdija stidite se....

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 21:56

Curry je napisao/la:Moj fudo ovdje nista ne smijes napisati. Odmah te ova djecurlija tipa keno i gaston prozivaju. Od mladje raje dobar je otelo,ostalo nema postovanja balavurdija stidite se....
Ma dobri su i keno i gaston.

Fudo je 3x gori od njih. Vidi mu gramatiku samo.

Najzad, doticni je rekao da je Can katastrofa i ako je uvjerljivo nas najbolji igrac u ovom trenutku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 07 jan 2015, 21:57

Mene obojica prozivaju non stop bilmezi mali...

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 07 jan 2015, 22:01

James Pearce bas uveren da cemo tesko, ali na kraju uspesno dovesti Origia u januaru vec i da ga treba ocekivati krajem ili polovinom ovog meseca. Kaze da Lille odoleva dodatnom lovom koju nudimo, ali da bi na kraju trebali da pristanu. Ovo je logican potez iz razloga sto se sve vise suska da bi Lambert mogao na pozajmicu u Crystal Palace.

Sto se Shaqirija tice, dosta je blizi Interu nego nama, Italijani jednostavno imaju konkretnu ponudu na stolu, dok mi jos nista nismo poslali.

I dodao bih moje vidjenje na stvari, koje se ticu Gerrarda i cele situacije.
Mislim da je Kapiten, sto se njega samog tice, doneo dobru, i logicnu odluku, jer njegov mentalitet mu ne dozvoljava da on polako krene stopama Carraghera i postane squad igrac ili igrac za rotacije. Tu ga podrzavam. Jednostavno hoce da igra i oseca se da moze fizicki da pruzi full 90 minuta.

Ali, isto tako i Brendana podrzavam u odluci da polako smanjuje minutazu Gerrardu, iako sam to zaista svim srcem zeleo da se desi sto kasnije, ocigledno da to vise nije moguce. Gerrard cele sezone igra vrlo lose i ima apsolutno mizeran uticaj na terenu, pogotovo "in game", ako zanemarimo prekide koji u poslednje vreme, su jedino njegovo oruzje. Kao sto pomenuh, on misli da moze fizicki da izdrzi 90 minuta, i mozda i moze, ali kvalitet i nivo igre u tih 90. minuta je znatno nizak nego ranijih godina, ili najsvezije, nivo od prosle sezone. Mislim da je i ta prosla sezona prosla u jednom emotivnom boom-u, u kretanju prica i sav onaj hype da LFC ide po titulu, Stivi je jednostavno dao i vise od 100% svojih mogucnosti, da bi taj emocionalni trenutak doziveo krah, verovatno vec porazom od Chelsea, a onda i kasnije. Losa transfer politika, lack of ambition sto nas klub poseduje dugi niz godina, pa i ove povrede Sturridgea, i lose partije na pocetku sezone, su dovele do toga da covek ne pruza partije koje se ocekuju od njega kada pogledamo proslu sezonu. On je mentalno i emocionalno na nuli.

I sve bi ovo bilo ok, da Brendan, ako vec smanjuje minutazu Stiviju, daje potencijalnoj vezi Henderson - Emre Can vise sansi, a ne da Gerrard ima manje minuta, zbog Lucasa ili mozda Allena. Tu je ono, gde Brendana uopste ne podrzavam.

Sto se ugovora tice, mislim da je sama sramota kluba i uprave da mu produzetak saradnje nisu omogucili vec (sada) proslo leto, posle onakvih partija i onakve sezone.
Tesko ce biti zamisliti ga u nekom drugom klubu i Liverpool bez njega. Za mene najveca legenda Liverpoola koju sam ikad gledao, nikad nece uspeti da baci mrlju, ma sta god uradio, rekao, jer je previse dao za klub da bi mu iko sudio.

Fudo
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Fudo » 07 jan 2015, 22:02

Otelo je napisao/la:
Curry je napisao/la:Moj fudo ovdje nista ne smijes napisati. Odmah te ova djecurlija tipa keno i gaston prozivaju. Od mladje raje dobar je otelo,ostalo nema postovanja balavurdija stidite se....
Ma dobri su i keno i gaston.

Fudo je 3x gori od njih. Vidi mu gramatiku samo.

Najzad, doticni je rekao da je Can katastrofa i ako je uvjerljivo nas najbolji igrac u ovom trenutku.
**** gramatiku vazno je da razumijes sta pisem, a ako nerazumijes mogu i na englseskom danskom i njemackom pa bujrum. A ako je can nas najboli igrac u ovom trentku onda ti netreba govoriti vise, i rest my case! Ja ipak mislim da nije tako, on samo nije najgori medju najgorim!! A cim nemas nista konstruktivno reci ti se ponovo uhvati moje gramatike

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jan 2015, 22:05

Ja jednostavno ne osjecam potrebu da razgovaram sa ljudima koji ne pisu spojeno uz glagole. Mislim da nisu psihicki i intelektualno sposobni za neku kvalitetniju raspravu.

I ja sam hrpu puta napisao zasto je Can nas najbolji igrac.

Fudo
Kontakt:

Liverpool FC

Post Postao/la Fudo » 07 jan 2015, 22:17

Otelo je napisao/la:Ja jednostavno ne osjecam potrebu da razgovaram sa ljudima koji ne pisu spojeno uz glagole. Mislim da nisu psihicki i intelektualno sposobni za neku kvalitetniju raspravu.

I ja sam hrpu puta napisao zasto je Can nas najbolji igrac.
izvini profesore, kralju, sah matu ali ti si prvo mene spomenuo a ne ja tebe, mora da si imao neku potrebu ili si neki slucaj za pshijatriju

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 07 jan 2015, 23:04

Olympiacos zainteresovan za Balotelia(nude 2,5mil za 6 mjesecnu posudbu za mogucnoscu otkupa),ne znam dal bih volio da ga prodaju ili da ostane pa da pokusa nesto u tandemu sa Stuom,mozda i proradi

Macini izjavio da im treba jedan krilni igrac a pored Shaqirija sad se raspituju za Scott Sinclaira,mozda ima istine da ce Shaqiri kod nas dok je ovaj vec poceo traziti zamjenu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jan 2015, 23:16

Tragično je što Suso ide iz kluba. Naprimjer bolji je i talentovaniji od Markovića i ovih nekih pojačanja duplo. Šteta što se kod nas ne cijene igrači koji izađu iz akademije kao oni što se na njih baci 20-30 miliona, mnogo žalosno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 07 jan 2015, 23:51

@Paradajz, :clap: kao i svaki put, fino objasnjeno i potpuno iskreno. Nego jel se samo Shaqiri spominje il ima jos neko? Nesto konkretno?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jan 2015, 01:23

http://www.whoscored.com/Articles/jhexg ... ront-Three" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivosti o Rodgersovom prelasku na sistem 3-4-3.

Sviđa mi se što BR ipak nešto pokušava, mijenja... Bit će ovo sad malo poremećeno Lallaninom povredom, ali opet, šansa za Markovića, Balotellija ili Borinija.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 08 jan 2015, 11:19

Zimski rok počeo, pa tako i prve špekulacije oko novih pojačanja na Merseysideu... Slušajući vijesti pročitah interes za otočkim igračima - Delph i Milner, koliko kvalitetna imena? Na prvu, iznenadih se, otkud Milner? Proguglah, i nađoh podatak oko isteka ugovora u Cityju, tj. propalih dogovora produženja ugovora. Savršen igrač, svestran ne zbog pozicije što igra, nego zbog brzine, dobre tehnike i pobjedničkog mentaliteta. Lično ga ne vidim kao back-up igrača za poziciju Gerrarda, ali trenutačna situacija je idealna, i pod must.
Slična situacija s ugovorom Delpha. :mrgreen:

Šuška se pozajmica Lamberta u CP, i vrlo mogućeg odlaska Balotellija... Ako se nekako i riješimo Borinija, ostajemo bez 3 napadača?

Yikes.

Berahino, Shaqiri, Lavezzi, i Benzema? slika
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jan 2015, 12:50

Ima nešto u povezivanju sa Milnerom, čim Times piše o tome.

Ugovor mu ističe na ljeto. Ako je on voljan za prelazak, pretpostavljam da bi ga City mogao pustiti već u januaru, ako LFC ponudi dovoljno novca. Mada sumnjam u ikakav konačan transfer prije ljeta.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.