Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma vidim družeDalabu je napisao/la:Curry druže ne vrijedi se raspravljati, probo sam, ne sa njim ali probo sam![]()
Molim te Boze da se desi čudo pa Gerrard ostane na Anfieldu, molim te Boze svemogući daj neku ludu sreću![]()
![]()
![]()
![]()
Gostovanje Sunderlandu slijedi hmm![]()
da je ne izgubit samo, žalosno je da se tome nadamo, a nekad smo se zezali sa ovim smiješnim klubovima, dok danas ne možemo ni Leicester kod kuće dobit, čak smo imali sreće da nismo izgubili
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodgers molim te idi, otjera sve najvažnije igrače iz kluba
Ma reko mu ovaj debil od trenera da će puno više vremena provodit na klupi nego u igri, a naravno igrač kakav je Gerrard želi da igra, i može da igra još uvijek, samo izgleda da je u klubu dosta blesavih i neozbiljnih ljudi, pa su mu ipak dozvolili da napusti svoj jedini klub, sramota.Curry je napisao/la:Ma vidim družeDalabu je napisao/la:Curry druže ne vrijedi se raspravljati, probo sam, ne sa njim ali probo sam![]()
Molim te Boze da se desi čudo pa Gerrard ostane na Anfieldu, molim te Boze svemogući daj neku ludu sreću![]()
![]()
![]()
![]()
Gostovanje Sunderlandu slijedi hmm![]()
da je ne izgubit samo, žalosno je da se tome nadamo, a nekad smo se zezali sa ovim smiješnim klubovima, dok danas ne možemo ni Leicester kod kuće dobit, čak smo imali sreće da nismo izgubili
![]()
![]()
![]()
![]()
Rodgers molim te idi, otjera sve najvažnije igrače iz klubaza tebe . Nemoj se nadati džaba,nece ostati. Steven je to,momak koji ima čvrstu riječ,vjerujem da ovo radi iz nekog ludog inata i nema šanse da sad odustane. UPRAVA NAPOLJE !!
Pa onda je do vlasnika, ne do trenera. Ko god dodje morat ce po njihovoj muzici igrat?Curry je napisao/la:Produzit ce ugovor sa njim,jer ispunjava ono sto mu narede vlasnici.
Potpisao je on u maju prosle godine novi dugogodisnji ugovor.Carlo je napisao/la:Ma otici ce i Rodgers, svakako je u zadnjoj godini ugovora.
Au, to sam propustio. Nema veze, strpicemo se jos malo kako Rizo kaze.YNWA je napisao/la:Potpisao je on u maju prosle godine novi dugogodisnji ugovor.Carlo je napisao/la:Ma otici ce i Rodgers, svakako je u zadnjoj godini ugovora.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... m-lfc-deal
A sta ako se ne svidi Henderson novom treneru i bude noga vice kapitenu?Hendo je napisao/la:Strpićemo se još 5 mjeseci, nije nikakav problem i onda ćemo napokon imati trenera.
Ovo zvanicno ili??Curry je napisao/la:Otjera Rodgers sve redom,sljedeći je vjerovatno Škrtel pa onda Sterling,pa Johnson i leiva (za ovu dvojicu se nadam da ce ih otjerati)
Nebih da vas trzam ali mislim da je ovo cifra oko koje se Liverpool slaze i koju ce nama poslati kao ponudu. Pratite onog Di Marzia, on je pouzdan, i on kaze da ce tek danas da bude razgovora izmedju zainteresiranih i nase uprave. Prvo verbalno ce se dogovoriti pa onda ko prodje ide u Minhen na razgovore.EDO299 je napisao/la:![]()
Ako je ovo istina, odličan transfer s obzirom na lovu i na povredu Lallane, Shaqiri dolazi u pravom trenutku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.