AA23 je napisao/la:Seaman je napisao/la:
Danas je Gazidis rekao da tek od danas počinje potraga za novim trenerom, a i ti citiraš Daily Fail
imali hrpu vremena da se pripreme za odlazak klauna,a oni neznaju gdje im je glava gdje dupe,

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
AA23 je napisao/la:Seaman je napisao/la:
Danas je Gazidis rekao da tek od danas počinje potraga za novim trenerom, a i ti citiraš Daily Fail
Ionako smo izgubili fudbalski identitet. Još kad nam krenu mijenjat trenere k'o čarape, a hoće, šta će ostati od nas?Marsal je napisao/la:Ma ko god bude neće niko trajat previše...prošla su ta vremena. Pa ako se jazavac Enrike isprovaljiva, a hoće, dobit će otkaz i ide neko drugi.
Pa mijenjati ćemo dok ne potrefimo nešto što vrijedi ostaviti.Jack je napisao/la: Ionako smo izgubili fudbalski identitet. Još kad nam krenu mijenjat trenere k'o čarape, a hoće, šta će ostati od nas?
Ma jbt ga, podržat ću bilo koga. Ako vidim da nema napretka, lako ću promjenit misljenje. Najlakše nam je pljuvat, Wenger nas navikaoMarsal je napisao/la:Pa mijenjati ćemo dok ne potrefimo nešto što vrijedi ostaviti.Jack je napisao/la: Ionako smo izgubili fudbalski identitet. Još kad nam krenu mijenjat trenere k'o čarape, a hoće, šta će ostati od nas?
Jbg, I Liverpool je bio dva puta veći gigant od nas pa su se dobro namučili da opet stvore nešto, mnogo gorkih pilula su popili dok se nisu našli sa Kloppom koji eto može da ih odvede u finale LP, a u jednoj utakmici se vala nikad ne zna.
I djeluju nekako kao tim koji je uz City najozbiljniji, sa nekakvom vizijom i dugoročnim planom.
Možda glupo poređenje ali...
Mada upravu ste, bilo bi jako iritantno i dalje gubiti vrijeme sa nekim Jazavcima poput Rodgersa, Enrikea ili šta ja znam...
Nemoj ti Bogati više se sa svojim linkovima i izvorima ovdje postavljati špekulacijeSeaman je napisao/la:Daily Mail in a breaking exclusive news are reporting that Luis Enrique will be #AFC next manager (barring a sudden and unexpected failure in negotiations which are at advanced stage)
Recommend by Raul Sanllehi.
ovome nebi dao majmuna da čuvadno dna ako ova spodoba dođe na emirates
Ja podržavam svakog ko izbaci Čeha iz prve.Jack je napisao/la:
Ma jbt ga, podržat ću bilo koga. Ako vidim da nema napretka, lako ću promjenit misljenje. Najlakše nam je pljuvat, Wenger nas navikao
Curu cu ostavit kažel mi da propustim ijednu do kraja!anell je napisao/la:Nema više propuštanja utakmica do kraja sezone!
Jesi naivan.anell je napisao/la:Nema više propuštanja utakmica do kraja sezone!
Pošalji mu samo ovaj link i skotat će da to ne smije tražiti od tebe.Jack je napisao/la:Curu cu ostavit kažel mi da propustim ijednu do kraja!anell je napisao/la:Nema više propuštanja utakmica do kraja sezone!
Avatar ?bega_afc je napisao/la:Jesi naivan.anell je napisao/la:Nema više propuštanja utakmica do kraja sezone!
anell je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.