I niko da pohvali Barica... nudio se, defanzivno bio solidan, par puta iskusno oduzeo loptu i bez komplikovanja proslijedio dalje..istina imao jednu veliku gresku, ali jako pozitivan utisak na mene ostavio sto sam jos primjetio iz prijateljskih... naprijed je bio odlican... nekoliko dobrih centarsuteva koji su pravili velike pometnje grcima, ali dzaba kad nije imao niko to da iskoristi... vidi se da zna i da nije dzaba igrao u belgiji.. izgleda da mu je falilo stabilnosti jer je promjenio nekoliko ekipa po pola godine i vidi se sad nakon pola godine da ima kvaliteta.. po meni, ja se za Dzemu ne bi zalio za suspenziju za revans

Isto tako iako nam fali klasni spic.. opet kad je Biblija izasao mi smo totalno otupili... bica trci pravi pritisak bori se al nazalost nedaje golove...i krste jednostavno sam nemoze igrati spica bar protiv ovako kvalitetnih ekipa.. mora biti tu jos jedna klasa sto ce i njemu dati prostora.. bica nazalost za evrope je jedino za klupe kod ozbiljnih ekipa.. opet nesumnjam da ce se obojica nadavati golova u PL....
I za kraj Dejo.....drag mi je momak, ali evo trecu sezonu cemo ispasti velikom zaslugom zbog njega..
zeta, lose postavljen zivi zid pred kraj tekme primamo gol koji ce nas izbaciti....
kuksi 2 od 3 gola velikom vecinom njegova greska..
Prvi gol veceras, a vidjecemo da li ce biti presudan... nije dzaba jedini dobio ugovor na godinu, nek je odradi al vec treba kopati i pronaci rjesenje do zime za evropu iduce godine... vjerujem da ce dejo opet biti jedan od najboljih golmana iduce sezone u PL, ali u evropu se nesmije dogodine izaci sa njim...
Ovdje nam fali jos jedan klasan spic te zadtzati kostur ekipe i mislim da se mozemo nadati nekom iskoraku...za pola godine TANA, ovo je odlicno i samo su bolja vremena pred nama...
Bilo kako bilo nek odigraju jos jednu na ovom nivou, ja nisam nezadovoljan ovim evropskim izletom..
btw. i ove grke je nakav milijarder kupio i oni vec ulazu godinama u ovu ekipu... ne bi se zacudio da zavrse u grupama ove godine .. ukoliko nas prodju

P.S. milos nije bio na nivou, ali nije da je bio ni los.. kontrolise igru...vuce dvojicu-trojicu za sobom..imao je nekoliko dobrih i atraktivnih poteza, pogledati biblijinu sansu...steta sto je bica nije proslijedio okanom ondje..