Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

keno94
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la keno94 » 06 jan 2015, 00:00

Gerrard nije sposoban da svaku tekmu igra, pogotovo ne 90 min. Sljedece sezone nece biti nista spremniji. Problem je sto on nije spreman da sjedi na klupi, a to bi i sljedece sezone morao raditi puno vise nego ove.
BR je pokusao da ga prebaci iza, kao Pirla, ali je problem sto mi nemamo Pogbu i Vidala. Nikome nije, i ne moze biti drago sto Kapiten odlazi, ali razumijem i postujem njegovu odluku.
Ove zime ocekujem jednog golmana, i eventualno nekog napadaca za max 15mil. Mozda neka posudba i to je to. Ovo za Saida je bomba 100%
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 jan 2015, 00:21

Dokad cemo trpiti onu tarabu na golu, kakve debile mi imamo u ekipi, jos su ti debili dobro placeni :roll:

............Mignolet
johnson...Coates...Lovren...Jose
.............Leiva
.......Allen....Alberto
Borini......Lambert.....Aspas

rezerva:Jones, Wisdom, Assaidi, Teixeira, Suso, Baloteli i Ilori
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 jan 2015, 00:29

YNWA je napisao/la:Dokad cemo trpiti onu tarabu na golu, kakve debile mi imamo u ekipi, jos su ti debili dobro placeni :roll:

............Mignolet
.............Leiva
.......Allen....Alberto

Jonhnson-Igrao je dobro jedno vrijeme i onda se raspao
Coates-nikad nije dobio pravu priliku
Lovren-flop of the year
Jose-dobar bek samo ga je ozljeda syebala
Leiva-ozljeda ga isto syebala
Allen-Velski Xavi :salut:
Alberto-malo placen, nikad nije pokazao nista ali on nije ni bio tu da se nametne u prvom sastavu
Borini- onako, nikad nije pokazao nista ali suti i ceka priliku
Lambert-back up za gadjati centarsutima
Aspas- Dao je gol u prijateljskoj :tokralju:
Jones-Ne znam sta hoces od rezervnog golmana
Wisdom-pa to je nas igrac iz akademije, dobar mali
Assaidi-kupili, nije se naigrao, prodali za iste pare cini mi se
Suso-isto za Wisdoma
Balotelli- Taj ce promasiti i kad u grob bude ulazio
Illori- Taj je potpisan i nije vidio Velike Britanije :lol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jan 2015, 10:01

da mi je neko pricao da ce rodgers i u januaru biti trener liverpoola ne bi mu vjerovao. ja sam bio ubjeđen jos od pocetka sezone da ce dobiti otkaz do nove godine. to je dokaz koliko je ovim vlasnicima svejedno sta se desava sa klubom.
sto se odlaska gerrarda tice nek mu je sa srecom, po meni je to glup potez bolje da je zavrsio karijeru na kraju sezone nego ovo sto je uradio. eto koliko je liverpool potonuo kad ih i gerrard napusta.
pozdrav za staru raju i sve najbolje u novoj godini.
You are someone else I am still right here

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 06 jan 2015, 10:34

Dobio je dres :D

slika
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 jan 2015, 11:32

Otelo je napisao/la:
YNWA je napisao/la:Dokad cemo trpiti onu tarabu na golu, kakve debile mi imamo u ekipi, jos su ti debili dobro placeni :roll:

............Mignolet
.............Leiva
.......Allen....Alberto

Jonhnson-Igrao je dobro jedno vrijeme i onda se raspao
Coates-nikad nije dobio pravu priliku
Lovren-flop of the year
Jose-dobar bek samo ga je ozljeda syebala
Leiva-ozljeda ga isto syebala
Allen-Velski Xavi :salut:
Alberto-malo placen, nikad nije pokazao nista ali on nije ni bio tu da se nametne u prvom sastavu
Borini- onako, nikad nije pokazao nista ali suti i ceka priliku
Lambert-back up za gadjati centarsutima
Aspas- Dao je gol u prijateljskoj :tokralju:
Jones-Ne znam sta hoces od rezervnog golmana
Wisdom-pa to je nas igrac iz akademije, dobar mali
Assaidi-kupili, nije se naigrao, prodali za iste pare cini mi se
Suso-isto za Wisdoma
Balotelli- Taj ce promasiti i kad u grob bude ulazio
Illori- Taj je potpisan i nije vidio Velike Britanije :lol:
Sastavio sam ekipu sa kojom ne bi smio igrati ni protiv nekog kluba iz league one, i od ovih 18, najvise 5 moze ostati u Liverpoolu jer mozda i bude neke koristi od njih.

Glen-taj vec nekoliko sezona samo glumi desnog beka, kad je tek dosao bio dobar, jedan od nasih najboljih igraca, a najvise zbog toga sto je tada nama trebao dobar ofanzivni bek, u defanzivi je uvijek bio kanta, sad je i u ofanzivi, i trenutno je jedan od najgorih igraca u Liverpoolu, cak neke utakmice nisam zelio gledati kad sam vidio da on igra, jedva cekam kraj sezone, da ovaj odleti iz Liverpoola...

Coates- Imao tesku povredu, i ono malo nade da ce od njega biti nesto je nestalo, a nikad nije ni bio igrac za Engleske, i na kraju jedina korist od njega bila na FM-u :mrgreen:

Lovren-trenutno flop, ali jedan od igraca koje bi ostavio, mozda i bude nesto od njega...

Jose-on je posluzio, bio je dobar prije povrede, ali on vise nema sta traziti u Liverpoolu...

Leiva-slazem se, ozljeda ga unistila, Inter ga trazi, znaci sve uciniti da zavrsi u Interu, iako bi njega i mogao trpiti do ljeta..

Allen- koja bacena lova na velsku ublehu, nas mađionicar, njega ne vidis na terenu, osim kad ulazi i izlazi, na prodaju odmah, valjda se moze uzeti makar 8 miliona...

Alberto-tebi je 7 miliona funti malo za ovog majstora :wtf: da mi je vidjeti koji genije je preporucio da se ovaj dovede za tu lovu..

Borini-debil koji nam je sjebo 14 miliona futni, nikakave korsiti od njega, beskoristan, da sam na mjestu BR-a on meni ne bi vidio ni klupe ocima zbog onih 14 miliona funti

Lambert-OK, on radi svoj posao, i njega bi ostavio

Aspas- imao bolju statistiku od messia i ronalda :mrgreen: ...bacena lova, nadam se da cemo se uspjeti nekako rijesiti ovog majstora na kraju sezone..

Jones-nije ni za Championshipa, i samo zbog poznatih problema koje je imao, jos je clan Liverpoola, treba nam bolji rezervni golman, ali posto moramo dovesti i prvog golmana, a ovog se ne mozes rijesiti, i njega mogu trpiti, samo nek ne ulazi u igru...

Wisdom-igrac od kojeg se mnogo ocekivalo, ali nije opravdao svoj potencijal, ali i njega bi zadrzao, moze posluziti, a i domaci je igrac

Assaidi-taj je jos uvijek na posudbi, debil nam sjebo 7 miliona, nije zelio preci u Stoke, a na kraju otisao na posudbu u isti klub :crazy: ...ali hajde doveden za sicu, na njemu ce se cak i zaraditi na kraju :mrgreen:

Suso-kad vidim kakve sve ublehe dobijaju priliku, nije mi jasno zasto je i Suso nije dobio, sigurno veliko razocarenje, nakon pacheca jos jedan spanac od kojeg smo mnogo ocekivali, a na kraju nista od njega

Balonja-razocarenje, i to najvece, igrac od kojeg sam ja prvi najvise ocekivao, ali mozda sam lud, ali njega bi ostavio, jos se nadam da ce zaigrati onako kako moze i kako se od njega ocekuje...

Ilori-7 miliona futni za igraca koji 99 % nece za Liverpool odigrati ni jednu utakmicu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 06 jan 2015, 16:58

Shaqiri u Interu, gotova stvar. WBA razmatra našu ponudu od 20 miliona funti za Berahinoa :lolno:
Suso odlazi u Milan na kraju sezone, bez odštete, nije mu ponuđen novi ugovor. :facepalm: Ništa od Origija u januaru. Rodgers očajnički želi prodati Borinija. Imal' još šta grozno? :thumbdown:
At the end of the storm there's a golden sky..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 jan 2015, 17:27

S obzirom da je SkySports tek sad objavio da imamo jak interes za Shaqirija, ja ne bih mnogo tu "zavrsavao" stvari. A Blick svajcarski list, koji je prvi i probio pricu za Shaqirija, sada prica da je deal verovatno dogovoren za 10m. Ako je nesto presudilo, to je onda plata verovatno.

I ne znam odakle vadite te kvazinformacije za Berahina, niti je nudjeno bilo sta, a kamoli 30m.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 jan 2015, 17:52

Paradajz brate imal ikakve sanse da dodje Shaqiri kod nas
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 06 jan 2015, 18:10

Još jedan glup potez naše uprave, Shaqiri je trebao biti doveden na ljeto umjesto Markovića a ne sada ali dobro, nije da nismo navikli.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 jan 2015, 18:13

Pa evo cudne vesti od SkySportsa. Mi hocemo da ga platimo odmah, a onda da ga pozajmimo Interu do kraja sezone. Sto i nije lose, samo nisam siguran da li Inter zeli tako nesto, jer mi to bas neozbiljno deluje, po njih. Ja kako vidim, sanse su vrlo polovicne.

Kako god, mozemo se spremiti za sagu a la Nuri Sahin, Ian Ayre ce se sigurno pobrinuti za to.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 06 jan 2015, 19:49

gaston je napisao/la:
Sage je napisao/la:Samo igra onaj nabijeni lik pravo dobro. Nego pratim Cana, lik ima predobar i tacan pas, i proslu utakmicu je par puta slao po 50 metara lopte direkt na prsa il u noge. A odigra dobro i stopera i na krilu. Bit ce predobar, samo da igra.
@otelo ne mislim na tim vec pojedince. Evo veceras golman skida Lambertu, Balotelliju, jos nekome. Pa onda ona gol Jagielke, sto nikadnije dao na treningu nit ce kad dat pa onda recimo prosle godine dade nam onaj mali Gayle dva gola a udje sa klupe itd itd...
Ako Fudo kaze da je Can kanta, onda je kanta i nema druge.

Inace kako je Stivi zabio slobodnjak, on ne pise komentare mada ocekujem ga cim primimo gol u subotu :kafa:
Nauci se citati jer ja nikad nista lose o legendi nisam reko, gerrard je jedan od par nasih igraca koji zasluziju igrati za liverpool! Je nepisem samo kad primamo go i gubimo, ja pisem jer mi je krivo kakve neznalice poput cana, lovrena lamberta igraju za nas i mi njih kupujemo a igramo ligu sampiona jadddnoo... I krivo mi je kako nas rodgers ukopava sa igromni sa transfer politikom **** ga velski xavi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

lolja72
Kontakt:

Post Postao/la lolja72 » 06 jan 2015, 19:55

slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 jan 2015, 21:27

Fudo je napisao/la:
gaston je napisao/la:
Sage je napisao/la:Samo igra onaj nabijeni lik pravo dobro. Nego pratim Cana, lik ima predobar i tacan pas, i proslu utakmicu je par puta slao po 50 metara lopte direkt na prsa il u noge. A odigra dobro i stopera i na krilu. Bit ce predobar, samo da igra.
@otelo ne mislim na tim vec pojedince. Evo veceras golman skida Lambertu, Balotelliju, jos nekome. Pa onda ona gol Jagielke, sto nikadnije dao na treningu nit ce kad dat pa onda recimo prosle godine dade nam onaj mali Gayle dva gola a udje sa klupe itd itd...
Ako Fudo kaze da je Can kanta, onda je kanta i nema druge.

Inace kako je Stivi zabio slobodnjak, on ne pise komentare mada ocekujem ga cim primimo gol u subotu :kafa:
Nauci se citati jer ja nikad nista lose o legendi nisam reko, gerrard je jedan od par nasih igraca koji zasluziju igrati za liverpool! Je nepisem samo kad primamo go i gubimo, ja pisem jer mi je krivo kakve neznalice poput cana, lovrena lamberta igraju za nas i mi njih kupujemo a igramo ligu sampiona jadddnoo... I krivo mi je kako nas rodgers ukopava sa igromni sa transfer politikom **** ga velski xavi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam uopste mislio na to da ti pišeš protiv Gerrarda, nego uvijek dodješ na temu i napišeš post samo kad se primi gol, samo nakon lošijeg rezultata ili lošije igre a NIKAD nisam vidio tvoj post da napises neku pohvalu.Prilicno sam siguran da si se poceo javljat tek ove sezone a da te prošle nije bilo.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 jan 2015, 21:40

lolja72 je napisao/la:slika
:tokralju: :kralj: :salut: :thumbup: :clap:
Kocka je bačena

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 jan 2015, 23:08

Suso ode u Milan, izgleda. Šteta što nikada nije dobio pravu priliku. Nadam se da se nešto slično neće desiti sa Ibeom.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 06 jan 2015, 23:23

Bertrand je napisao/la:Suso ode u Milan, izgleda. Šteta što nikada nije dobio pravu priliku. Nadam se da se nešto slično neće desiti sa Ibeom.
Platićemo mi Susoa za dvije godine 30 miliona.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 jan 2015, 23:35

Kuha u barceloni pravo,na ljeto krenut po Suareza pa kud puklo da puklo,sad kupiti golmana pod hitno ne znam sta se ceka.6 dana proslo a mi nismo ni kontakt ostvarili sa nekim golmanom,dovedi Brendane bilo koga samo da nam onaj amater ne brani.Treba krenut po K.Navasa oni u realu ne racunaju na njega(bar na posudbu ga dovest)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 06 jan 2015, 23:40

Nisam sebi danima mogao doći nakon vijesti da se naš najbolji igrač svih vremena oprašta te jedan od najboljih igrača premiershipa svih vremena. Nevjerovatno je koliko će mi nedostajati ovaj igrač,ne samo meni,nego svim istinskim scouserima. Koliko puta nas je izvukao,dao gol ni iz čega,koliko puta me je obradovao golčinom sa 30 metara. Hvala ti na svemu Stivene :tokralju: :tokralju:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 06 jan 2015, 23:47

Curry je napisao/la:Nisam sebi danima mogao doći...
Nisi vala ni nama morao dolazit, al haj sad.
Fudo mi vise ne igramo LP.

Rekoh ja juce da je bomba za Berahinha. Ovo oko Shaqirija ce se razvuci barem do 20. Januara. Ko da gledam, nasi ce napravit neku glupost ko sa Konoplyankom.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.