Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 20 apr 2018, 17:36

japa je napisao/la: Jardim je dobar kakvi se sve pavijani povezuju sa Arsenalom.
Jardim bi bio najbolji izbor ako Allegri nije opcija.
Pajo budi realan jednom u životu... koga bi volio osim Allegrija ili Chola...
Ja ne znam iskreno... volio bih Jardima jer nekako obećava, ne bih imao ništa protiv Tuchela jer je strog i mnogooo zahtjeva od svojih igrača, a ovo ostalo... ovo ostalo mi je bezveze, ne znam, možda sam nekoga i previdio... ali ne trebaju nam sad Rodgersi, Artete, Vieiere i Anriji.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 apr 2018, 17:36

Šta će Tuchel koji qurac u PSG-u. Wenger bi trebao preuzeti parižane
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 20 apr 2018, 17:38

VGS je napisao/la:Nastao muk u svlacionici, pola Iwobija se sjebalo kad su skontali da im je noga na ljeto. :lol:
Ili kad su skontali da će morati da se oznoje za pare koje zarađuju?

Svi oni sigurno mogu više, ali došlo je ogromnog zasićenja u svakom pogledu.
Trebaju neke nove ideje, novi pristup i ko god dođe (osim ovih amatera ala Vieira) sigurno će trznuti sve njih. Doduše, trebat će nešto više od trzanja. Recimo, golman, štoper i zadnji vezni. Od slijedeće sezone ništa ne očekujem ali makar ću gledati utakmice sa malo uzbuđenja bez monotonije.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 20 apr 2018, 17:38

Marsal je napisao/la:U kojem drugom klubu bi Iwobi dosad zgrno mililione :lol:
Xhaka i Mustafi već poslali CV u "Klas".

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 apr 2018, 17:41

Monolog je napisao/la: ...
Slažem se sa svime samo mislim da kad bi klub pokazao ozbiljnost i ponudio dobru lovinu, Allegri bi se možda i mogao zainteresovati i nagovoriti da pokuša nešto novo, Simeone bi vjerovatno nekog štocir'o od ovih debila iz uprave, a onda osim Jardima zaista i nema boljeg kandidata...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 apr 2018, 17:47

Marsal je napisao/la:
Monolog je napisao/la: ...
Slažem se sa svime samo mislim da kad bi klub pokazao ozbiljnost i ponudio dobru lovinu, Allegri bi se možda i mogao zainteresovati i nagovoriti da pokuša nešto novo, Simeone bi vjerovatno nekog štocir'o od ovih debila iz uprave, a onda osim Jardima zaista i nema boljeg kandidata...
Ti gledaš navijačkim očima, zato bi i želio Simeonea. Ja, iskreno, ne bih volio da takav trener preuzme Arsenal, Barcelonu, United, Liverpool... Šta ja znam, on mi je više za talijanskih klubova i(li) Chelseaja.

Što se tiče Allegrija, mišljenja sam da novac tu ne igra presudnu ulogu, nego projekat. A Arsenalovi vlasnici, ako smijem napisati, djeluju kao da još uvijek nemaju projekat. Zbog toga napisah da je Allegri nedostupan (dobro, ne samo zbog toga).

Jardim bi bio najbezbolnije rješenje, kako za igrače, tako i za navijače i upravu. Arsenal bi i dalje igrao lijep fudbal, akcenat bi bio na mladim igračima i na sistemu, a bilo bi tu rezultata koji bi zadovoljili svačije apetite.

Usput, šta misliš koliko bi igrača ispovraćalo dušu kad bi Simeone preuzeo Arsenal?! Bi l' iko preživio? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 20 apr 2018, 17:50

Je l Mancini slobodan? Cuvat se istog, taj bi led eskimu prodo.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 apr 2018, 17:50

Kad vidim da bi neko Henrya ili Vieru za menadžera :facepalm:
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 apr 2018, 17:54

Oj Boze dodjoh s posla ,Wenger napusta arsenal,yebo te gurabija,neznam sta bih rekao odo se napit,odo se i radovat i tugovat,ako dodje Rogers yebo mater bolje da je wenga ostao
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 apr 2018, 18:18

Brokula je napisao/la:Šta će Tuchel koji qurac u PSG-u. Wenger bi trebao preuzeti parižane
Mogo bi profa u Rejalu zavrsiti.
Pld W D L
38 26 12 0

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 apr 2018, 18:23

Monolog je napisao/la:
Usput, šta misliš koliko bi igrača ispovraćalo dušu kad bi Simeone preuzeo Arsenal?! Bi l' iko preživio? :mrgreen:
Pa zato Simeonea i želim ponajviše, da ovi kreteni izginu :D

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 20 apr 2018, 18:43

Da se javim i ja. Wengera ću pamtiti po dvije stvari; po lijepom fudbalu i po tome što je od Nicklasa Bendtnera napravio najboljeg napadača na svijetu. :salut:

Ako ništa sad će biti više dokumentaraca o njem pa ću/ćemo moći pogledati, a vjerovatno će izaći i kakva (neautorizirana) biografija pa i kupiti.

Moj izbor: Guardiola, Vieira, Henry, van Bronchorst...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 20 apr 2018, 19:24

A hvala qurcu vise da ovaj djuturum ide. Nikakve simpatije ni antipatije ne gajim ni prema njemu ni Arsenalu al brate mili idi voda te odnijela, nemoj ni cekat kraja sezone, dopizdio si i Bogu i narodu ima vec sepet godina! Ja se radujem ovoj vijesti ko malo dijete mada ionako nista od nje nemam! :rol:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 20 apr 2018, 19:38

Marsal je napisao/la:
japa je napisao/la: Jardim je dobar kakvi se sve pavijani povezuju sa Arsenalom.
Jardim bi bio najbolji izbor ako Allegri nije opcija.
Pajo budi realan jednom u životu... koga bi volio osim Allegrija ili Chola...
Ja ne znam iskreno... volio bih Jardima jer nekako obećava, ne bih imao ništa protiv Tuchela jer je strog i mnogooo zahtjeva od svojih igrača, a ovo ostalo... ovo ostalo mi je bezveze, ne znam, možda sam nekoga i previdio... ali ne trebaju nam sad Rodgersi, Artete, Vieiere i Anriji.
Ma veze nemam meni su svi osim Chola i Alegrija bezze ili u najboljem slucaju nedovoljno dobri. Realno Arsenal daje jednu od najvecih plata na svijetu za menadzera, trebali bi moci potpisati veliko ime ukoliko zele. Ali ko zna sta zapravo slagirani otac i sin Kroenke zele, ne bi me cudilo da srezu platu za menadzera i dovedu neku prevaru tipa Arteta, Henry, Rodgers.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 20 apr 2018, 20:52

:lol:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 20 apr 2018, 21:02

:lol:
slika

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 20 apr 2018, 21:07

Simeone :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Allegri :thumbup: :thumbup:

Jardim :thumbup: (ujedno i najrealniji: zna raditi sa ograničenim budžetom, prepoznaje talente, cijedi maksimum)

Luis Enrique :facepalm: :thumbdown:

Ancelotti :facepalm:

Favre :think:

Nagelsmann :think:

Rodgers :facepalm: :thumbdown:

Arteta :ljepota: :nene:

Vieira :ljepota: :nene:

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 20 apr 2018, 21:11

Samo Zidane ih može izvući iz ponora.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 apr 2018, 21:17

Daily Mail in a breaking exclusive news are reporting that Luis Enrique will be #AFC next manager (barring a sudden and unexpected failure in negotiations which are at advanced stage)

Recommend by Raul Sanllehi.

ovome nebi dao majmuna da čuva :facepalm: dno dna ako ova spodoba dođe na emirates :damn:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 apr 2018, 21:27

Seaman je napisao/la:Daily Mail in a breaking exclusive news are reporting that Luis Enrique will be #AFC next manager (barring a sudden and unexpected failure in negotiations which are at advanced stage)

Recommend by Raul Sanllehi.

ovome nebi dao majmuna da čuva :facepalm: dno dna ako ova spodoba dođe na emirates :damn:

Danas je Gazidis rekao da tek od danas počinje potraga za novim trenerom, a i ti citiraš Daily Fail

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.