Apsolutno ne. 2003 su imali 3 ekipe u polufinalu LŠ. To je danas naučna fantastika. Sem Juventusa tuga, čemer jad. Da, sad je malo bolje nego recimo prije 3-4 godine, ali i dalje to nije onaj nivo koji je bio prije 2007 godine. Znam da navijači Sarajeva žele da pokažu da je Atalanta beton, Yebeš Real šta je ona. Ali u realnosti radi se o solidnoj ekipi iz lige koja godinama propada. I opet niste shvatili šta hoču da kažem o RBS. To je brutalna kompanija, organizacija kakvu većina timova iz serije a može samo da sanja. A opet ovaj rbs je samo poligon na kojem se testiraju ideje za Lajpcig. Oba kluba pokazuju da oni bez obzira na ligu rade strašan posao i da su uvijek u vrhu. Jer red bul šta gpd da radi radi profesionalno i na nivou koji rijetko ko može da prati.avenija je napisao/la:moze se reci da je danasnja seria A najjaca u zadnjih 15 tak godinaLAZARUS2000 je napisao/la:Misliš? Pa pogledaj bundesligu. Njihov blizanac iz druge lige pravo u LŠ. Stalno u vrhu često ispred velikana lige. RB je ozbiljna organizacija. Rade sjajan posao, kao prava moćna kompanija. U svakoj ligi da imaju klub on bi bio u vrhu. Pogotovo ovoj čemernoj današnjoj seriji a..Anonjimus je napisao/la:To ne kažem da nije, Salzburg je sigurno daleko iznad naših Balkanskih. Al opet tvrditi da bi bili odmah iza Intera, Milana, Rome, Lazia, Napolia u Italiji je malo previše.
Kako ste krenuli do subote biće najbolji tim ove decenije..hrn je napisao/la:Atalanta je za dvije klase jaca od ovog Salzburga
Za nas je Atalanta Real, kao što je Salzubrg za vas RealLAZARUS2000 je napisao/la: Znam da navijači Sarajeva žele da pokažu da je Atalanta beton, Yebeš Real šta je ona. Ali u realnosti radi se o solidnoj ekipi iz lige koja godinama propada.
Nesto mi se to ne uklapa u svu ovu pricu...Anonjimus je napisao/la:Za nas je Atalanta Real, kao što je Salzubrg za vas RealLAZARUS2000 je napisao/la: Znam da navijači Sarajeva žele da pokažu da je Atalanta beton, Yebeš Real šta je ona. Ali u realnosti radi se o solidnoj ekipi iz lige koja godinama propada.To je Realno
Za nas su svi oni šaša... Uostalom mi nismo ni vi ni oni, mi smo mi. Grobari.Anonjimus je napisao/la:Za nas je Atalanta Real, kao što je Salzubrg za vas RealLAZARUS2000 je napisao/la: Znam da navijači Sarajeva žele da pokažu da je Atalanta beton, Yebeš Real šta je ona. Ali u realnosti radi se o solidnoj ekipi iz lige koja godinama propada.To je Realno
Šta je Salzubrg pokazao protiv zvezde? Loš meč jednih i drugih.Anonjimus je napisao/la:Ja ne gledam na sport da uvrijedim druge, kao neki, nego pokušavam diskusijom objasniti moje stajalište. Moje stajalište je kao što sam rekao, da mi trebamo dosta pure jest da stignemo kvalitet Austrijske lige, pa onda dvi-tri stepenice pa onda kvalitet, koji nikad nećemo stići, Seria AAtalanta je pokazala gdje je Fk. Sarajevo u ovom trenutku kao što je Salzburg pokazao gdje je CZ, koja je daleko jača od Fk. Sarajeva sada. Realno
Kakve to veze ima? Govorimo i kvalitetu ekipa, ne kvalitetu liga.muhamedhulk je napisao/la:pa jel' vi vidite protiv koga igra rb konzerva u ligi? a protiv koga igra atalanta?
prvo je serija a svemirski brod za austrijsku bl, drugo je da konzerva u ita ne bi ni europu osigurala svake godine.
Juventus je na istom nivou kao Rapid i Austrija, ja ne znam o čemu ti pričaš ovdje.muhamedhulk je napisao/la:pa jel' vi vidite protiv koga igra rb konzerva u ligi? a protiv koga igra atalanta?
prvo je serija a svemirski brod za austrijsku bl, drugo je da konzerva u ita ne bi ni europu osigurala svake godine.
Pokazao da je to da su vas stiskli u šesnesterac i da nisu znali dati gol. Niste imali prilike u prvom dijelu da pređete pola. Al et, ovo je dosta o ovoj diskusiji jer ovo je tema FK. Sarajevo a ne Salzburg i AtalantaLAZARUS2000 je napisao/la: Šta je Salzubrg pokazao protiv zvezde? Loš meč jednih i drugih.
I vi bi bili amateri da vam nije VucicaLAZARUS2000 je napisao/la:Kako ste krenuli do subote biće najbolji tim ove decenije..hrn je napisao/la:Atalanta je za dvije klase jaca od ovog Salzburga
Samo zato jer su ugasili jedan mali amaterski klub iz Sarajeva.
Opusti se uđi na yt i gledaj prvi meč, pa bar golove za 2-2..i uzmi snikers.. Jer niko ne poredi lige već ekipe.MortemHz je napisao/la:Juventus je na istom nivou kao Rapid i Austrija, ja ne znam o čemu ti pričaš ovdje.muhamedhulk je napisao/la:pa jel' vi vidite protiv koga igra rb konzerva u ligi? a protiv koga igra atalanta?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, itatabisine, Kajkutenjoyer, kontra, laszlo, svrakino1921, TribuneEst i 50 gostiju.