Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Cemu ovakva reakcijamiki_92 je napisao/la:![]()
Jesi li dobro pogledao? Odgurno je Seo onog desnog bocnog momacki sa obje ruke. Mogao ga je komotno sudija poslati na hladjenje jer je vec imao zuti.Raonffa je napisao/la:Zbog faula pred kraj tekme, realno smiješan faul je svirao sudija.
Ako mislimo na istu situaciju, a valjda mislimo, nije mi bilo to toliko strašno, a i sumnjam da bi Seo ovako reagovao bez potrebe, pogotovo još sa žutim.dubrovnik je napisao/la:Jesi li dobro pogledao? Odgurno je Seo onog desnog bocnog momacki sa obje ruke. Mogao ga je komotno sudija poslati na hladjenje jer je vec imao zuti.Raonffa je napisao/la:Zbog faula pred kraj tekme, realno smiješan faul je svirao sudija.
Nakon ove reakcije se malo prepao pa mu je ruka ostala u dzepu.![]()
Ono je start kakav se dešava u svakodnevnom fudbalu, mislim dovoljno je reći da je Seo tad dobio upozorenje od sudije, nije mu čak ni žuti karton pokazan koliko je izgledalo bezazleno. Nažalost, Jese se syebao i otad mu je karijera otišla u krac. Jbg, dešava se. Ja kad sam birvaktile trenirao u 6 mjeseci sam dvaput istego desni skočni zglob, oba puta na izrazito preglup način. Kad te nesreća hoće, ona sama dođe.hurem je napisao/la: Jese je izuzetak koji se jednostavno nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme a nedovoljno spreman (ne mozes na stijenu bez opreme).
Mislis dobro je Luiz pros'osajo10 je napisao/la:Uhh dobro je Seo proso...
[img]http://static.****.ba/media/2017/09/luiz-kolasinac.jpg[/img]
Paddy PowerVerified account @paddypower 21h21 hours ago More
If Kolasinac spilled my pint, I'd apologise to him and buy him ten more.
Garth Crooks on Kolasinac...
"He's built like one of those North London brick toilets that withstood bombing raids during World War II"