BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Nezahvalno je to prognozirati. Prvo da vidimo žrijeb.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Hebo majku al' me nervira kada vidim da nema slike kraj nasih momaka na ovim oficijelnim stranicama ovih turnira. Isto kao da smo iz Zimbabvea majku mu....
Sad na Australian Openu glavna prica Damir Dzumhur i njegova bajka a ovamo slike od momka ne mogu ubacit na kompjutersku simulaciju meca, majku im levatsku....
Evo sad i u Mirzinom slucaju. Pitam se ponekad da li smo mi toliko nepoznata zemlja ili levati rade na ovim stranicama pa ne mogu hebenu sliku naci da ubace gdje joj je mjesto?
Nije zar da treba neko posebno slikanje na svaki turnir i neki specijalni aparat sa dijamantima i optocen zlatom da te slika da bi svijet mogao da vidi ko si i da ne pise ono hebeno PHOTO umjesto slike.....
Cestitke Mirzi na pobjedi, izvinjam se forumasima zbog posta al' brate ko da smo u najzabacenijem dijelu Afrike pa nas mjesaju sa Busmanima pa ne mogu stavit sliku .....
Sad na Australian Openu glavna prica Damir Dzumhur i njegova bajka a ovamo slike od momka ne mogu ubacit na kompjutersku simulaciju meca, majku im levatsku....

Evo sad i u Mirzinom slucaju. Pitam se ponekad da li smo mi toliko nepoznata zemlja ili levati rade na ovim stranicama pa ne mogu hebenu sliku naci da ubace gdje joj je mjesto?
Nije zar da treba neko posebno slikanje na svaki turnir i neki specijalni aparat sa dijamantima i optocen zlatom da te slika da bi svijet mogao da vidi ko si i da ne pise ono hebeno PHOTO umjesto slike.....

Cestitke Mirzi na pobjedi, izvinjam se forumasima zbog posta al' brate ko da smo u najzabacenijem dijelu Afrike pa nas mjesaju sa Busmanima pa ne mogu stavit sliku .....
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Google je za njih nepoznanica, velika muka ukucati na googlu ime igraca i skinuti sliku
hoce ako dobije 1 od 4 WildCarda...risingforce je napisao/la:zna li neko, hoce li Dzumhur nastupiti na ovom turniru ?
Kad ce se obajviti to za pozivnice? Damir je svojim nastupom na AO-u sigurno skrenuo paznju na sebe, ali je pitanje koliko bi mogao fizicki podnijeti igranje i na ovom turniru, jer je u proteklom periodu odigrao dobar broj meceva u jako kratkom vremenu i jos to na 3 seta.xinxee je napisao/la:hoce ako dobije 1 od 4 WildCarda...risingforce je napisao/la:zna li neko, hoce li Dzumhur nastupiti na ovom turniru ?
Inace Mirza danas slabo krenuo u mec, ali je kvalitet na kraju dosao do izrazaja. Lagani preokret za prolazak u narednu rundu kvalifikacija.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir sutra u 14:45 h će sletit na aerodrom u Sarajevu. Što znači da vjerovatno neće nastupat u Heilbronnu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bašić i Krawietz otvaraju program na centralnom terenu u 10h.
CENTRE COURT
Matches Start At: 10:00 am
Mirza BASIC (BIH)
vs
[WC] Kevin KRAWIETZ (GER)
CENTRE COURT
Mirza BASIC (BIH)
vs
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čestitke Bašiću na današnjoj pobjedi. Kakve su šanse za dalje? Ne znam jeste li već o tome ovdje pričali...Virtu4l je napisao/la:Bašić i Krawietz otvaraju program na centralnom terenu u 10h.
CENTRE COURT
Mirza BASIC (BIH)
vs

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
imal sanse za stream kakav sutra..ako je centralni teren upitanju..(samo da enver ne snima
)

Nismo nešto pretjerano. Mirza je bolji igrač i favorit je, ali domaći igrači znaju biti nezgodni, sumnjive loptice idu na njihovu stranu, treba ostati smiren. Krawietz je relativno nepoznat, ali dosta je uloženo u njega, ima vrhunske uslove, redovno sparinguje sa najboljim Njemačkim igračima. Bez obzira na sve to još uvijek im se nije isplatio. Ima dobar servis i poprilično je visok, 1.90.BaDa12 je napisao/la:Čestitke Bašiću na današnjoj pobjedi. Kakve su šanse za dalje? Ne znam jeste li već o tome ovdje pričali...
Podloga je brza, baš onakva kakva Mirzi odgovara.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovaj svabo nije navian ali nije ni neprelazan, tako da ako se Mirzi bude igralo, trebao bi proci ovaj duel.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
hehe pa ni Mirza nije bas pigmejVirtu4l je napisao/la:Nismo nešto pretjerano. Mirza je bolji igrač i favorit je, ali domaći igrači znaju biti nezgodni, sumnjive loptice idu na njihovu stranu, treba ostati smiren. Krawietz je relativno nepoznat, ali dosta je uloženo u njega, ima vrhunske uslove, redovno sparinguje sa najboljim Njemačkim igračima. Bez obzira na sve to još uvijek im se nije isplatio. Ima dobar servis i poprilično je visok, 1.90.BaDa12 je napisao/la:Čestitke Bašiću na današnjoj pobjedi. Kakve su šanse za dalje? Ne znam jeste li već o tome ovdje pričali...
Podloga je brza, baš onakva kakva Mirzi odgovara.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako odigra kako zna moze daleko dogurat. Mirza bi trebao da je kvalitetniji od svih tenisera od preostalih u kvalama. Kako god okrenes ovo bi trebao proci.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Hvala @Virtu i ostali na odgovorima. Nadam se da će ući u glavni turnir i skupiti koji bod. Znam da je kod tenisera najgori prijelaz iz juniora u profesionalce, pogoto ako si bez sponzora i podrške sa strane, ali Mirza već dugo obećava, pa se izgubi. Nadam se da će Damirov uspjeh otvoriti oči onima koji bi se trebali brinuti za mlade sportiste, te im pomoći i dati podstrek za napredak.
Mirzi sretno!
Mirzi sretno!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Naravno da je kvalitetniji, ali u njega se još uvijek ne možeš pouzdati, dokazao je to bezbroj puta. Znaš i sam da je ova podloga luda, vjerujem da je k'o staklo, kad protivnika krene servis, lako možeš biti strijeljan.Unofficialpage je napisao/la:Ako odigra kako zna moze daleko dogurat. Mirza bi trebao da je kvalitetniji od svih tenisera od preostalih u kvalama. Kako god okrenes ovo bi trebao proci.
Mirza još uvijek ima stare boljke, bekend, return, a najgore je što je iste probleme imao i prije dvije godine. Ne mogu da vjerujem da nema nikakvog napretka!?
Mislio sam da će eksplodirati prije Damira, čisto zbog odličnog servisa i forhenda, da će se sve to jednom poklopiti, onda je došao Janowicz i mislio sam da je to to.... ali ništa...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:Dajte broj ja ću zvati hoću ocm nek me vode kasnije FBI, SIPA, CIA, DEA, HAMAS, GAZA samo daj brojBoltDevil je napisao/la:Molimo nekog od dobrih Bosanca koji su nastanjeni u Australiji ako su u mogućnosti da dojave bombu na teren broj 13. Australian Opena kako bi ga zatvorili i našeg predstavnika Džumhura prebacili na teren koji pokrivaju kamere. Hvala u ime nacije.

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Molio bih Titovu Jugu da ne spama prijavljujući postove koji se njemu ne sviđaju, a koji ne krše pravila foruma.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza uskoro počinje svoj meč, dobri stari BET365
http://www.bet365.com/lite/#!clt=9994;o ... -1-0-0-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bet365.com/lite/#!clt=9994;o ... -1-0-0-0-0" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Valjda će biti stream kad počne glavni turnir.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvi set je u džepu. Dva izgubljena poena u tri servis gema, nije loše.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.